הייתי היום ב...

הייתי היום ב...

חנות חיות (סופר מרקט לחיות מחמד). ראיתי את החמוסה היא ישנה בתוך הארגז חול!!! ומקופלת בתוך עצמה מקור!! ובכלוב רשת! וזה הרג אותי!!! לראות אותה ישנה בארגז חול! שאלתי למה אין לי מקום נעים שהיא יכולה לישון בו והוא ענה:"כדי ששאנשים שבאים יוכלו להסתכל בה" והוסיף "אני יודע שזה לא תנאים אבל שאנחנו הולכים אנחנו מניחים לה מגבת" ואמרתי לא שבעוד חודש (היא בת 4) היא תהיה מיוחמת ושצריך לעקר והוא ענה זה חנות חיות עוד שבוע היא כבר לא תהיה פה!? מה הוא רצה לרמוז לי? ושאלתי מאיפה הוא השיג אותה הוא אמר שמשהוא נתן לו אותה! אנשים מגדלים חמוסים רק בשביל הכסף! והיא נמכרת ב 300 ש"ח! ואני יודע שהיה שרוש כזה פעם אבל אני רוצה שתבינו את התשובות שלו!

Sweet Fantasy

New member
זה בסדר

אתה יכול לפתוח הודעה נוספת אתה לא צריך למצוא שירשורים ישנים בשביל זה. זה ידוע שאנשים מחפשים רק כסף זאת לא פעם ראשונה, וזה לא רק זה אנשים מוכרים בזול מאוד או לכל אחד שמבקש מבלי להתעניין אם אותם אנשים מבינים בכלל.. כמו שאני תמיד אומרת אנשים בהתחלה חושבים שגורים זה חמוד ויפה ואז בגיל חודש חודש וחצי שהגורים מתחילים לעשות בלאגן ולחרבן בכל פינה, הבעלים מתחילים להתעצבן ולנסות להפטר מהם.. בגלל חמוסים מגיעים לחנויות הבעלים לא מחכים וישר נפטרים מהם, העיקר הכסף והעיקר להפטר בקשר לבעל החנות אני חושבת שהוא דיבר על זה שהחמוסה תמכר עוד שבוע (לא שנראה לי אבל שיהיה) גועל נפש, כרגיל

michalb86

New member
דברים כאלה זה מה

שמביא לי את הסעיף!! ומה שיותר גרוע זה גורם לי לקנות חיות בלי שהתכוונתי בכלל (קצת כמו השוקולדים האלה שתמיד עומדים ליד הקופה בסופר) אני שונאת חנויות חיות!! כאילו זה או שמשהוא שלא אוהב חיות פתח חנות חיות או שמשהוא ש"אוהב חיות" מתיחס אליהם ככה!!

Sweet Fantasy

New member
נצל"ש בנושא

אתמול והיום הייתי בחנויות חיות, בכולן היו חמוסים (חוץ מאחת אבל פעם גם לה הייתה) ובכולן כמובן היו תנאים מגעילים.. בחנות אחת הייתה חמוסה אחת בכלוב ענקי אז זה היה בסדר אבל למטה היה לה נסורת, אבל החמוסה נראתה מוזנחת.. והיום הייתי בצומת ביל"ו ב2 חנויות בראשונה הייתה חמוסה מסכנה בכלוב של ארנבים (הקטן) על נסורת, בלי משחקים בלי כלום לא מוצאים אותה משם בכלל היא תוקפנית ברמות מטורפות ניקיטה ליידה ממש בובה! החמוסה יפייפה! כל כך ריחמתי עליה החמיר הוא 350
אבל מי יקנה אותה? אי אפשר לגעת בה, בקשתי מהמוכר הוא אמר שהיא תוקפנית אמרתי בסדר אני רגילה, לא תיארתי לעצמי עד כמה! החזקתי אותה מהצוואר ואפילו אז היא ניסתה לנשוך, השתוללה כמו מטורפת החזקתי אותה עם החולצה שליף והיא נשכה אותי מבעד לחולצה, אני מרחמת על מי שדחוף לך יד לכלוב. עצוב.. זה מה שקורה לחמוס בכלוב. בחנות השנייה היו 2 כלובים של ארנבות (הגדולים) בכלוב אחד היו 3 זכרים סייבלים יפים הם ישנו ובכלוב השני לא ממש ראיתי אבל ראיתי נקבה אחת סייבלית. שם הם מוכרים אותם ב300. בחנות הזאת גם מוכרים כלבים וחתולים
אוי והייתה שם צ'ינ'צילה מסכנה בכלוב קטן של אוגר או משהו, יעני יש לה מקום רק ללכת בלי לזוז
מסכנה!!! בצומת ביל"ו גם הייתה משפחה שמכרו גורי פקינז ב1900 ש"ח מעורבים כמובן כל כך מתוקים!!!! אבל התעצבנתי שראיתי שהם באו לחנות שהייתי בא הם רצו למכור להם את הגורים אבל לא מכרו בסוף.. והיו עוד אנשים אבא ו2 בנות שלו שמסרו כלבים מעורבים למי שרצה
וזהו, זה המצב במדינה.. כמה עצוב, ממש מסחרה לחיות.

WTR

New member
סופר מרקט?

אני כבר דיווחתי פה לא מזמן על חנות עם אותו השם בדיוק, הממוקמת בנתניה, שבה יש חמוסה בת חצי שנה, לא מעוקרת(!), בכלוב רשת. ללא מים נקיים, ללא ארגז חול. היא פשוט מחרבנת ומשתינה בכלוב והאוגר שבכלוב מתחתיה סובל מזה.

למעלה