הייתי היום בדוגו של אריאל...

shivalord

New member
הייתי היום בדוגו של אריאל...

היום הייתי יחד עם שניים מחברי בדוגו של אריאל (המקורי כמובן)... ההתרשמות שלי הייתה שהשיטה מדהימה.. לפחות ממה שראיתי מהבחינה של אריאל (אגב מזל טוב אריאל על ההצלחה).. בכל מקרה.. הטכניקות שם ממש יפות... אבל לצערי אני לא חושב שאני אשתלב שם.. פשוט המשמעת... המשמעת יותר מידי בשבילי... אני ממש לא רגיל לקרוא למורה סנסאי.. אני יותר רגיל לרדת על חברה שלו למשל.... זהו בערך.. זה מה שיש לי לומר... ותודה אריאל על הפיצה :::::::::::))))))))))))) שיווא

בחינה??? ../images/Emo2.gif

אריאל... באיזו בחינה מדובר??? אולי ספר לנו משהו על זה... ל שיווא: לכל מקום שי את ההיררכיה ואת הצורת משמעת/חינוך שלו. ברוב המקומות שבהם מלמדים אומנות לחימה (מסורתית), יש טקסיות מסוימת ותארי כבוד. זה לא אומר שיש שם משמעת קשה. פשוט, זו הצורה שבה מתנהגים באותו מקום. וזה לא צריך להפריע לך להתאמן שם, (אולי להיפך...). מה לעשות, סנסאי זה לא מ"כ בגולני

אה, הבחינה...

לא משהו רציני, חגורה סגולה... סגולה לאריכות ימים!
בגלל החזרה לשרות צבאי וקק"צ אז כבר עשינו מזה מסיבת פרידה... שיווא פשוט הרוויח הצגה (טובה, אני מקווה) ופיצה... מצד שני הוא הפסיד אימון...

אני ממש שמח שנהנת ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני מצטער שלא יצא לי לדבר איתך יותר אחרי השיעור.. הייתי עסוק בלאבד את ההכרה...
אבל העיקר שהיה מישהו שיעזור לחסל את הפיצה
אגב, המשמעת לא עד כדי כך רצינית, אבל זה נכון, יש יחס של כבוד למורה...במיוחד בבחינות... אם לא תתנהג יפה הוא יעמיד מולך שלושה אנשים עם מקלות וסכינים בקרב החופשי בסוף
אני חושב שפשוט נרדמתי על אחד מהם...
אריאל... תשוש ומאושר...

shivalord

New member
טוב תראו... ../images/Emo13.gif

אין ספק שסנסאי הוא לא מ"כ בגולני... אבל, בקבוצה האחרונה בה הייתי, די היתרגלתי למעיין אווירה של חברה... המדריך היה צעיר, ואפשר להגיד שהיה ממש בלאגן.. אבל היה כייף.. זה גם יצר איזה שהוא מצב... שבו הדגש עבר מטכניקה נקייה (משהו שממש הרשים אותי בקבוצה של אריאל).. אבל הצד השני של המטבע הוא זרימה ואילתור.. ואני רוצה לציין .. שסצנה כפי שהייתה בסוף המבחן (שלושה אנשים תקפו את אריאל והוא התגונן באומץ ובהצלחה רבה
הייתה נראת אצלנו .. נו טוב.. אההה.. זורמת יותר... בכל מקרה.. אני הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שאני אהיה חייב פשוט לשיטה שלי... ולמורה שלי.. גם אם זה אומר שאני אהיה חייב לבלוע את גאוותי הפגועה ולסלוח לו על שעשה... שיווא

למעלה