הייתי בשבוע הספר

דנטל

New member
הייתי בשבוע הספר

אחרי שנים שעבדתי שם, הגיע הזמן לבוא בתור מבקרת. השנה בתל אביב זה בגני יהושע. אוירה ממש כיפית. לא התכוונתי לקנות ספרים. יש לי מספיק מה לקרוא במהלך היום ויש לי פה בבית ספרים פתוחים שלא סיימתי. חברה סחבה אותי. יצאנו ב- 19:00 מהעבודה. היא היתה מורעבת. לא אכלה כל היום. קודם כל הלכנו לדוכנים של האוכל. היה דוכן גדול של תנובה והיו טעימות של גבינות שלהם מסדרת קולאז'. טעמנו גם טעמנו. היה שם גם ספר מתכונים שלהם "ארוחה לבנה". שני המכונים שבהם עיינתי היו כאלה שאני מכירה מהחוברות שמצרפים ל"לאשה" ובדיוק את שניהם גם עשיתי בתור המנה שלי לארוחות חג. משולש גבינה לבחירה משלל סוגים באריזה לשמירת הטריות עלה 10 ש"ח (שזה כבר זול לאללה), הספר עלה 15 ש"ח, וגבינה + ספר זה 20 ש"ח. שתינו יצאנו עם גבינה וספר. אני בחרתי גאודה. היא קנתה רוקפור. לדעתי, דיל ממש משתלם.

נירהמ1

New member
ואני קניתי כמה ספרי בישול מצויינים

במחירים מצחיקים בשבוע הספר - אבל לא על דוכני הספרים, שם למרות ההנחה המחירים עדיין גבוהים. קניתי אותם ב"מגה".

hogo26

New member
קניתי את ספר הפסטה

בכריכה כחולה גדולה, ואת הטרילוגיה של שר הטבעות שנגנב ממני בעבר,

דנטל

New member
רוב הפעמים עבדתי בהוצאת מודן

להם יש הכי הרבה ספרי בישול מכל ההוצאות ביחד ובדוכנים שלהם המחירים זולים בהרבה מאלה שבחנויות הספרים, אבל בסופרמרקטים זה באמת הכי משתלם. בכל זאת, לי תמיד היתה הנחת עובד וגם לא היה אכפת לי לקחת פגומים כשזה לא למתנה מה שבכלל יוצא כלום כסף, אבל בסך הכל נדמה לי שקניתי רק את "בישולה" לאמא שלי וכל שאר הספרים שאי פעם קניתי במודן היו בעיקר ספרי מתנה ועיון וכמעט תמיד קניתי ספרים לא פגומים. אתם בכלל מרבים להשתמש בספרי בישול? רוב המתכונים שאני בכלל מגיעה לעשות הם כאלה מהמגזינים. זה גם מה ששכנע אותי לקנות את הספר אתמול - הוא מכיל מתכונים שהתפרסמו במגזינים בחוברות של תנובה. חוץ מהספר של אתמול ומ"ילדים מבשלים" בכלל אין לי ספרי בישול.

חולפת2

New member
טוב,אז ככה:קניית ספרי בישול זו

הפרעה רצינית.הספריה אצלי מכילה משהו בסביבות 15 ספרים,וכל פעם אני נשבעת ש"זה הספר האחרון שאני קונה",ולא עומדת בפיתוי.בתכל'ס,תמיד חוזרים למתכונים המוכרים והידועים,אבל כשאני מארחת,אני לוקחת כמה ספרים,ומוציאה כמה דברים חדשים.והאמת-מאז שאני בפורומים,עשיתי המון דברים משם.

hogo26

New member
גם לגביי

יש לי ים ספרי בישול, מהארץ ומחו"ל שהזמנתי מהאינטרנט, אבל אני משתמש בעיקר ברעיונות לא זכור לי שהשתמשתי במתכונים בפנים,

silvey

New member
טוב,אתגרתם אותי והלכתי לספור כמה

י בישול יש לי, אז ככה, ספרתי 46
ספרים לא כולל חוברות לחגים ושל ביי אנד בונוס, זו שריטה בחסד כי לולא הפורומים למתכונים שנשאבתי אליהם ונשביתי בקסמם לא הייתי מפסיקה לקנות, ו...עד הספר הבא
. תארו לעצמכם מה נעשה במועדפים שלי תחת השם מתכונים...יש כבר חלוקה לחנויות, לעוגות, לתכניות טלביזיה, לפורומים ועוד היד נטויה, ובכלל, אני ב...דיאטה (שינוי אורח חיים).

חולפת2

New member
אה,את זה שכחתי.

גם לי יש אוסף שלם של חוברות כמו:ביי אנד בונוס,שף,גורמה,חוברות שמופצות לפני שבועות,וכל הכבודה הזו בנוסף למתכונים ששמרתי מכל מיני עיתונים,והשד יודע מאיפה,שאותם סידרתי באוגדניות לפי נושאים:מנות ראשונות,עיקריות,אחרונות,מאפים,פסח,כמובן שגם מתכונים דלי קלוריות,וכל זה כמובן חוץ ממה שיש במחשב.........

hogo26

New member
אז ספרתי בשבילכם

29 ספרים מקומיים, 19 ספרים שהזמנתי מחו"ל, ועוד מגזינים כמו על השולחן שאני מנוי עליו כבר 6 שנים, ודרך האוכל שנתיים ועוד כמו גורמה ושף,לא הרבה, ועוד פה ושם של חגים וכו',

נירהמ1

New member
איזה קולקציות מרשימות יש לך../images/Emo39.gif

ולהוגו. משהו-משהו. לי יש על המדף בארון הספרים מדף שלם של ספרי בישול (במיוחד אפיה). מעט מאוד מתכונים אני לוקחת משם, בדרך כלל לוקחת משם רעיונות לעיצוב; או איזה חומרים לשלב במתכונים שלי; או איך אפשר לשדרג את המתכונים (וזה החלק הכי הכי כייפי) ולעשות משהו חדש לגמריי.

למעלה