הייתי בפתח תקוה

הייתי בפתח תקוה

בערב יום העצמאות בהופעה ליד הקניון הגדול מלא בחורי ישיבות ובנות חרדיות חמודות ומכל האלה ששם אין אף אחת בשבילי?-יש לי בעיה אני ספרדי ודלוק על אשכנזיות ומת להתחתן עם אשכנזית מה עושים????????? פלליייייז

תחשוב בהגיון

למה שבחורה אשכנזיה תקח ספרדי...המנטליות ממש ש ו נ ה! ואגב,יש גם ספרדיות נורמליות אז קח לך אחת כזו

תראה זה די מצוי היום אבל...

בחורה טובה בטוח לא תקבלך וגם בזעת אפך....זה יעלה לך כי עד שתגיע ליעד זה ידרוש המון מריבות עם ההורים שלה....וביננו מבחינת אשת חייל בבית אין על הספרדיות....

בחורה טובה לא תקח אותו

בלי קשר לעדה שלו. בחורה היא לא שקית ולא אמור להכנס אליה זבל...

תאמת...

זה נשמע גרוע. תפסיק לרדוף אחרי זה, אם החליטו משמים שתקבל אשכזניה זה מה שתקבל. ואם לא.... הרדיפות לא יעזרו לך! מעבר לזה.... כדאי בשבילך שתשנה את השאיפות שלך, במקום להיצמד לדבר שולי, תבקש מה` שתמצא בחורה יראת שמים עם מדות טובות, זה יועיל הרבה יותר. בהצלחה!

אווופ אתם לא מבינים

אותי-אני כל הזמן מתפלל שאני יפול על אשכנזיה כי הם כאלה יפיופות אלה שאני מכיר אלוקים תעזור!

אם היופי הוא המוטו המרכזי שלך....

אז המצב שלך גרוע! (תחפש רוסיה., גם אשכנזיה, גם יפה)

toxic2004

New member
אתה מחפש בה רק את היופי? או בעיקר?

טוב, כי אחרי 5-10 שנים, כבר לא יהיה לך מה למצוא בה (לא נשמה, לא לב, לא מידות טובות, לא התנהגות וכו') ואתה תזרוק אותה ( או יותר ריאלי - היא אותך) ותמשיך לבאה ל10 שנים הבאות. בהצלחה.

אתה ינטפנטיל אני לא צוחק א. לא היו

שם הרבה בוחרי ישיבות ב. לא היו שם הרבה בנות סמינר ג. אדם מתחתן לא רק בישביל להנאות ממנה אלא גם להתעלות ברוחניות ממנה ואיתה אישה זה איך התימצי להתעלות צריך לדעת שאתה בונה בית ילדים משפחה מה יצא מזה תזרוק את הילדים לזבל תעבוד אם שכל אח שלי ... ודאי שצריך לקחת אשה נאה לא אמרתי שלא אבל לא לעשות מטפל עיקר ועיקר טפל . סטלן

לא שאני אוחז מזה... אבל אפשר לימצוא

בנות אשכנזיות טובות כמו שאתה אוהב. זה רק קצת תלוי באופי ובאומץ שלך שאם יש לך את זה אז זה ממש לא בעיה. ישנם המון בחורי ישיבות (לצערי) ספרדים שיוצאים עם אשכנזית.

19אריאל

New member
תגידו, מה אתם היסטרים?!

הבחור הנחמד שלפנינו נמשך לאשכנזיות, אז מה? יש בזה משו פסול? הוא רק בא לשתף אתכם ואולי לשמוע את דעתכם כמה סיכויים יש לו לקבל אחת כזו. כל אחד והטעם שלו. אני בטוח שלכל אחד מתחבאה אי שם איזו פנטזיה קטנה שבת/בן הזוג שלו/ה יהיה או יראה כך או אחרת. תענו לו יפה בגובה העיניים ! כולנו חברי הפורום ידידים טובים מקדמא דנא, לא?

אתה אבל צריך להסביר לבנאדם שלא

עושים הכל לפי הפנטזיות אבל אתה צודק שצריך להתיחס עליו כמו חבר סורי

למעלה