הייתי במשתלה

מאקי

New member
הייתי במשתלה

קניתי: שיח פסיפלורה וכובע הנזיר ועוד כל מיני שלא אוכלים ושיחקתי בגינה עד הצהריים בלישתול כשיהיה לי פסיפלורה אני אשלח לכם.... טוב... במסר??

r66

New member
כובע הנזיר..בררררררר

הוא מתפשט כמו... לא נעים. איזה כיף לך, מוזמנת לתת טיפול לגינה שלי

מאקי

New member
באמת??? אז אני הולכת להעיף אותו

חשבתי צבע קצת.. ועדידוש אמר טעים ואוכלים גם עלים גם פרח יאללה עוד 5 דקות היה

adidushim

New member
אמרתי שאוכלים פרח?

רק את העלים!(לפי מה שאני יודע) בכל אופן,לא חבל לעקור ?

מאקי

New member
עד שיש לי גינה מה זה מדוגמת

ניראה לך הולכת להרוס עם התחרעות של טפיל?? זה מה שדינה בעדינות רמזה לי ואם לא אתה אמרת פרח נידמה לי מיכל

מאקי

New member
הנה זוהי לירז

הנזיר...ו liraziv [מצורף קובץ jpg] ו 07:55 | 16/12 במשתלה הקרובה לביתך. עכשיו זו העונה. מתוך כתבה שהתפרסמה: "השפית" נטלי רזניק מוסרת שטעמו של פרח כובע הנזיר משבח את טעם הגבינה והחמאה להכנת מיטבלים, העלים הירוקים של כובע הנזיר טעימים ומזכירים בחריפותם טעמו של הראשד. שהביגוניה חמצמצה, טעם המזכיר טעמו של החמציץ. ועלי הכותרת של החמניה טעימים בתערובת להכנת אומלטים. לדברי נטלי " סנדביץ הכולל גבינה לבנה כלשהי פרח כובע הנזיר ועלה ירוק של הפרח יפה ומפתיע בטעם". לכל הפרחים האחרים ישנה ארומה המשבחת את המזון הנילווה אליו גם בטעם וגם ביופי, נסו ותהנו.

r66

New member
זה טוב כשיש לך שטח מת

סלעיה או שטח כזה שאת רוצה לכסות. זה ממש כמו יהודי נודד... מתפשט ומתפשט.... ועם הפרחים מקשטים מנות, זה יפה מאוד. לא ידעתי שאוכלים את העלים. לא הולכת לנסות, אפילו

מאקי

New member
טוב בהנחה שההיא עוד חיה

אחרי שעשתה כתבה וניסתה מי טועם??

מאקי

New member
הנזיר עם הפאררי נסע

מה נראה לך רינה שאני אגדל טפילים בידעה מראש?? לא תודה כשיתחשק לי לאכול כובע נזיר אבוא אלייך או למנזר הקרוב

נירהמ1

New member
כובע הנזיר לא טפיל והפרחים../images/Emo39.gif

כל כך יפים. כשהוא מתפשט הוא נראה מרחוק כמו שטיח יפהפה.

אילת39

New member
את הפרחים של כובע הנזיר אוכלים..

איפה קנית ת'פסיפלורה ככה בלי להגיד לי??

ווין תו

New member
פסיפלורה? זה לא בדיוק העונה

לפי מה שאני יודעת זה צמח שרגיש לקור וכדאי לשתול אותו באביב שיעבור לפחות קיץ ויתחזק. כובע הנזיר כדאי לשתול במקום תחום כיון שהוא אכן מאד מתפשט. הוא נותן המון צבע יפה לגינה ומזריע את עצמו לעונה הבאה.

למעלה