הייתי במנוף...

קשתונה

New member
אלה אני מזכירה לך שאני לומדת שם!

אני שם חצי מהחיים שלי...(לא שם...שתי דקות הליכה משם...) אז כשאת שם...וגם שוחטת את גדעון על אובדן הצעיף שלך...תבואי לבקר:)

go golan go

New member
אל תדאגי- את גדעון אני אהרוג

אבל זה לא אומר שאת לא צריכה לבוא. אמנם את נמצאת שם הרבה, אבל לא בפעילות שכזו... נו... תבואי.... ותביאי את כולם איתך- כל י"ב נופי גולן. שלא יצא מצב שרק אני אבוא. אני סומכת עלייך!!! וחוצמזה, את תפגשי את כל החברים השווים שלי (אשקלונים...)- את תבואי איתי איזה שעה מוקדם יותא שאני אוכל לפגוש אותם?...

go golan go

New member
זהר, תפסיקי להדחף לכל דבר!!!

סתם חמודה, מה השאלה? אני אענה לך..... (בתנאי שזאת לא שאלה בהסטוריה...)

זורקה

New member
על מה דיברת?

להביא את כל י"ב נופי גולן? החברים השווים שלך? הא??

קשתונה

New member
גם אני תוהה על מה את מדברת.זהר!!

אנחנו צריות לבקש שילחו אלינו הביתה את הדפים למדבים כי אנחנו לא מקבלים הודעות!!!

go golan go

New member
אז ככה...

*יש יום שכל י"ב מוזמנים לגרעין לבשל ארוחת ערב (אני לא זוכרת תאריך). *יש לי חברים ממש שווים באשקלון, ואני אראה אותם, אם קשת תסכים לצאת איזה שעה יותר מוקדם.... יש מבין?

זורקה

New member
לאן אתן נוסעות בדיוק

שאתן אמורות לעבור באשקלון?!?! כל י"ב מומנים לגרעין? וואט אבר..

go golan go

New member
זהר, את לא מעודכנת...

קשת ואני נוסעות לזיקים- יש לנו זימון לתפקידי לוחמה התנדבותיים....

go golan go

New member
זהר, אני אעשה מה שבא לי! שמעת?

jefro

New member
אל תגזימו עם שעות השינה...

כשתגיעו לאורחות תגלו שיש עוד כשעתיים-שלוש של שינה בזמן ביה"ס... כששתי הבנות של הביה"ס הולכות לחנוך (הן קמות מאוחר יותר משאר הש"שינים כדי שיוכלו לתפקד בביה"ס) השאר יכולים להחליט אם הם רוצים לחנוך בביה"ס או ללכת ולנוח לקראת עבודת צהריים... בפעמיים שהייתי שם כרמל היא בערך היחידה מהש"שינים של הענפים שהלכה לביה"ס (ובאמת שאין לי מושג איך היא מצליחה!!!) בהצלחה במיונים ונקווה שנתראה בכנס 30... (אם עברתי את האורחות, ואני מקווה שעברתי ושגם אתם תעברו...) אלעד הריס...

נ ו ם

New member
גם אני הייתי במיונים שנה שעברה

בטח פגשתם שם את חלומי, היא הייתה בכיתה שלי איזה מתוקה וגם את רוני וסיון אני מכירה ממזמן. שלא יהיו אשליות גם בגרעין לא ישנים. מגיעים באיזה 9-10 בלילה מהמושב ואז לפעמים באים חניכים לבקר. כשהם הולכים צריך לעשות ישיבת קומונה/עבודה או להכין שלט/השתלמות/משהו למושב/משהו לאירוע הבא (ולפחות בעמק חפר יש הרבה אירועים). ולעלום אין זמן להשלים שעות שינה כי גם כשסוף סוף מגיעים הביתה לא ישנים יותר ממה שצריך כדי לא לבזבז את הזמן היקר בבית על שינה. אז בסמינרים או בהכנות אנחנו מנצלים את ההזדמנות והולכים לישון כמה שיותר מוקדם שאפשר:)

למעלה