הייתי במי שחלם ...!

avigail skaat

New member
הייתי במי שחלם ...!

היי מה קורה? אצלי מצויין ביום שלישיהייתי במי שחלם ראיתי אותו והיה ממש כיףףףףףףף טוב נתחיל בסיפור ... בהתחלה ראיתי אותו מאחורי וילון כזה ואז הוא אמר למישהי שסידרה לו את המדונה"תעלי את זה יותר למעלה כי אני מציק לי באוזן" ...איזה חמודי...רצתי לקרוא לו אבל השומרת אמרה לי להיות בשקט.. אחר כך התחילה ההופעה ואיך שהוא עלה לבמה התחלתי לבכות...הלב שלי מת... הוא שר כל-כך יפה ושיחק כל-כך יפה רציתי למות הוא כל-כך חמוד.... אחר כך בהפסקהאני ועוד כמה בנוות ראינו אותו מאחורי הוילון(שוב) עם הבגדים של "להשתטות לפעמים" ואז שוב נכבה האור וכולם הלכו למקות להנות מהמשך ההופעה.. כשיעל והראלי רקדו את "להשתטות לפעמי"...והראלי הרים אותה היא כמעט נפלה והראלי התחיל לצחוק ולשיר וממש זרם הוא כזה מוכשר...רואים שהוא שחקן...!!! בסוף המופע כיאלו שכל השחקנים באו ושרו את "היום"...ירדתי למטה והייתי עם עוד מלא בנות היינו ממש קרובות לבמה ומכינו לו כפיים...ובאותו רגע שהייתי כל-כך קרובה שמתי למשהו...תמיד ידעתי שהוא מושלם אבל באותו רגע זה היה השיא...כיאלו הוא כזה חמוד,מתוק,מוכשר,יפיוף... קיצור מושלם... בלי עין הרע...! אחר-כך ירדתי ליצאת אומנים ונורא התרגשתי כי חיכיתי לרגע הזה כל החיים שלי מרוב הלחץ התחלתי לבכות נורא התרגשתי ...הצלחתי להצטלם עם יעל דואני שהיא מתוקה,הילה זייתון שאני מתה עליה היא כזאת נשמה...וגם עם ניר משהוא אין לי מושג מה השם משפחה שלו (הוא שיחק במחזמר את גיא) וזהו...את הראלי לי ראיתי...וכל-כך התבאסתי בסוף שכבר לא היו אנשים באולם חוץ מאנשים שפירקו תבמה.. התחלתי לבכות כי הבנתי שזהו אני לא יראה אותו...והייתה שם מישהי שאמרה לי ואני מצטטת:"זה בסך הכל הראל הוא בנאדם מה את נלהבת כל-כך"...רציתי להרוג אותה כי אולי בשבילה הוא בסך הכל הראל אבל בשבילי הוא לא סתם הראל בשבילי הוא החיים...אני אוהבת אותו הכי שבעולם...! היה לי עצוב שלא פגשתי אותו אבל אחר כך הבנתי שה' נתן לי זכות לראות אותו ...שזו זכות גדולה ואני כלכ-כך מודה לו לה' שבזכותו החלום שלי התגשם...לא במלואו אבל התגשם... סורי על החפירות אבל אני כל-כך מאושרת...!

לאו13

New member
אני ממש שמחה שנהנתתת../images/Emo141.gif

ולא נורא יהיו לך עוד המוןןן המוןן הזדמנויות!! הראל לא יעלם כל כך מהרר אל תדאגיי!!
גמאני כשהייתי במי שחלם לא ראיתי אותו..אבל לפחות נהנתי מההצגה..וזה מה שחשוב..!! לא?!?!

avigail skaat

New member
תודה מאמי...!

מסכימה איתך...אבל זה לא ישנה תעובדה שאני מבואסת ושמחה...חחח יש לי פיצול חחחחחחחחחחח...אני מקווה שיבוא יום ואני יפגוש אותו ויבוא יום וכל מי שרק רוצה תפגוש אותו...אני רק מקווה שהיום הזה יגיע לפני שאני ימות מאהבה אליו...אני כל-כך אוהבת אותו שזה כבר מתחיל לכאוב לי....ואני לא מגזימה...! סורי על החפירות אני רק מאחלת לכולנו פה שניפגוש אותו...(אמן)...!

skaatit 1

New member
יואו בובההההההההה../images/Emo99.gif

אני כל כך שמחה שהלכת בסוף מאמי!!!
הייתי בטוחה שתלכי בסופו של דבר...לא משנה מתי..
אוהבת אותך הכי הכי!!!

למעלה