הייתי בכנס אמב"י

mali78

New member
הייתי בכנס אמב"י

הייתי בכנס - ואני שמחה שהייתי. ציפיתי לקצת יותר אנשים... לטעמי היה קצת יותר מדי "הרצאות"בנושאים טכניים - על האגודה וכאלה, אבל אני משערת שזו אחת ממטרות כנסים אלו... אישית מאוד אהבתי את ההרצאה של אנה שעוסקת בקאוצינג - הגישה שלה ניראתה לי מאוד תכלס ומציאותית. אני אצטט משפט שהיא אמרה בהרצאה - שאני אישית מאוד אהבתי: "לא ניתן לשוב ולשנות את ההתחלה, אולם ניתן להתחיל עכשיו בכדי לשנות את הסוף" בנוסף, אני חייבת לשתף אתכם בעוד משהו.. זו הפעם הראשונה שאני רואה אנשים אחרים מגמגמים - אני לא יודעת לומר אם זה הבהיל אותי יותר - אבל תמיד עניין אותי לדעת איך אני ניראית כשאני ניתקעת ומגמגמת.. ועכשיו קיבלתי מושג. אני לא יודעת אם זה עוזר או מלחיץ יותר - אני משערת שזה עניין אישי, אבל לי אישית זה עוזר בלנסות להבין מה עובר עלי באותו רגע.. לראות איך כולנו, ברגע שאנחנו ניתקעים - אנחנו מסירים את המבט מהעיניים של זה שעומד מולינו וכדומה... לפעמיםנדמה לי שכשמבינים קצת יותר את הבעיה - אולי אפשר להיתגבר עליה... לא בטוח שהצלחתי להבהיר את הנקודה...אולי אני אנסה פעם אחרת בשעה מוקדמת יותר.. לילה טוב לכולכם.

dw

Well-known member
מנהל
בד"כ מגיעים יותר

הפעם הדגש היה לספר על הפעילויות השונות בעוד שבפעמים קודמות היו דגשים אחרים. בכל אופן חלק מהמטרה של המפגשים הללו זה באמת מינגלינג - הזדמנות לשוחח עם אנשים כמונו, ולראות שאנחנו לא היחידים עם קרניים

למעלה