הייתי בכלא

michelle2113

New member
הייתי בכלא

לא מזמן (כלא צבאי- הייתי כלואה שבוע וחצי), ובאותו יום הגיעה מישהי ממיאמי שנכנסה לכלא כי לא התגייסה לצה"ל, שכנראה שלח לה צווי גיוס אבל כיוון שהיא מגיל 12 לא בארץ- היא לא קיבלה. בקיצור, עשו לה טרור. היא כולה באה לביקור ומהרגע שנחתה אמרו לה ללכת לסדר משהו לא סגור עם הצבא, העבירו אותה מפסיכיאטר, לקב"ן ולמש"קית ת"ש ובסוף היא הגיעה גם לכלא. אמרו לה שזה ייקח יומיים והיא הייתה שם למעלה משבוע, וכל זה שהיא מתחתנת בעוד חודש בערך וצריכה לחזור לארה"ב להכנות. מה אתם אומרים? אני הבנתי שצה"ל לא מחייב גיוס במקרים כאלה, והשירות הוא בהתנדבות ולא חובה. איך זה הלך אצלכם?

kit k@t

New member
אם היא הייתה קצת אחראית

או יותר נכון ההורים שלה, והייתה מסדרת את זה מחו"ל, אז לא היו עושים לה שומדבר. קאט

ציקהלה

New member
וואו,

קודם כל סליחה שהיית צריכה להיות שם ובקשר לבחורה בכלא, וואי זה ממש חרא תגידי לה לזרוק טמפרטנדרום שיעיפו אותה בסעיף נשפי נישמע חרא.

michelle2113

New member
להתקשר ביום שבת בעשר בבוקר?!?!

חצוף..:) סתם...תתקשר שוב. היא בסוף יצאה על 21 נפשי כי לא אכפת לה, ובצדק, היא חוזרת למיאמי.

the irrational

New member
למה היית בכלא?

ובאמת אני מרחם עליה שהיא היתה צריכה להיות בכלא,אבל חבל שהיא לא סידרה את העניינים עוד מלפני זה..

michelle2113

New member
זה אומר להחליט שלא מגיעים לבסיס

כמה ימים. עד 46 יום זה נפקדות. למעלה מכך זה עריקות שזה עונש יותר חמור. בד"כ עושים את זה כדי להחליף מקצוע, בסיס או כל דבר אחר. מהבחינה הזאת הכלא הצבאי הוא מצויין. בד,כ מקבלים מה שרוצים. ואני? יוצאת לי מהצבא... התחנה הבאה- ארה"ב.

michelle2113

New member
אההה...זה כבר משהו אחר לגמרי:)

ותפסיק להתקשר בשעות מוזרות!!!!!!!!!!!!!!

yamit1990

New member
סתם שאלה.

יצאת\מתכוונת לצאת מהצבא בגלל שלא טוב לך שמה,או בגלל שלא בא לך לבזבז את הזמן שלך בצבא ואת רוצה לטוס לארה"ב?

michelle2113

New member
גם וגם.

בהתחלה היה לי מאוד רע, כי רציתי להיות קרבית, אבל זה דיי נכשל ובאיזשהו שלב הפכתי לסתם עציץ. ואז התחלתי לראות שחור, אבל לאט לאט המצב השתפר והסתכלתי על הדברים אחרת, יצרתי קשרים עם החבר'ה שלי והיה לי דיי נחמד. הגעתי לשלב שאני מרגישה מבוזבזת. עם כמה שנחמד לי והכל- אני לא רוצה שיהיה לי "נחמד". אני רוצה להתקדם בחיים ולא להרגיש תקועה. אני רוצה להתחיל לעבוד לעשות כסף ולעשות מה שבא לי ולא להיות כפופה להחלטות צבאיות. וכל כך מתאים לי עכשיו להגיד את זה- המלחמה הבאה (שהרבה אומרים שהולכת לקרות בחודשים הקרובים) אני לא אהיה חיבת להשאר בצפון רק כי אני בכוננות! אני פשוט אברח מהקטיושות. בשורה התחתונה- היה טוב ואני מניחה שטוב שהיה אבל החיים האזרחיים קרואים לי.

michelle2113

New member
וואיי אין לך מושג איזה קייטנה!

הייתי בגימלים כל הזמן אז שכבנו במיטות וראינו טלויזיה.

למעלה