הייתי ביריד!

• פותח הנושא dili
  • פורסם בתאריך

dili

New member
הייתי ביריד!

כבר מהכניסה יכולתי לזהות את דוכן תפוז, תודות למעמד המדבקות היפיפיות של שיר! אני חייבת לומר שהעבודות במציאות נראות הרבה הרבה יותר יפיפיות, ממה שרואים אותם פה ובכלל היה כיף לזהות את היצירות שראיתי על גבי הפורום, בLIVE
אני יכולה עוד לומר, שבהתאם למוצרים שבדוכנים שראיתי, כל אחת מאיתנו היתה יכולה להציג את עבודותיה, בלי שום בעיה! אני יודעת שאני מתכוונת לעשות כך בפעם הבאה! אני מחכה לשמוע כבר חוויות מהבנות... מקווה שהיה להן יום מוצלח... היו להן יופי של עבודות!!

עינתפ

New member
גם אני הייתי, אבל לא הצגתי את

עצמי. רק שוטטתי לי בכייף הסתכלתי, התרשמתי והנה המסקנות- העבודות שלכן מקסימות. באמת לא סתם צבעוני ומגוון, ראיתי שגם כמות האנשים היתה רבה. מה שרציתי להגיד שהיה דוכן של תמונות שהייתי בהלם מהמחירים . ראיתי תמונה שנמכרה ב120ש"ח, ועל מה??? הייתי בהלם. אז חברה החליטה עבורי, להתחיל להזיז את עצמי, והיא תעשה עבורי חוג בית. ואני הספטליצ´ה שלי זה בכלל צביעת קירות, אז גם בזה יתחיל השיווק העצמי. ושאלה (כמובן איך אפשר בלי) ראיתי שבפורום בנות שעשו תמונות חתמו את שמן על היצירות, גם ביריד אותו הדבר. השאלה אם אני מציירת דוגמא של תמונה שהורדתי באינטרנט, אני יכולה לחתום את שמי על התמונה?? זו לא גניבת יוצרים?? עינת

lilachh

New member
עינת זה בו אמת שאלה מעניינת

הייתי שמחה גם לדעת את התשובה לכך

ocean22

New member
|גם אני היתי ביריד ועכשיו חזרתי../images/Emo98.gif

חזרתי לפני שעה קלה מהיריד במזרע היה ממש נחמד ועוד יותר נחמד לראות במציאות את הבנות שעושות את כל היצירות מחכה לשמוע איך היה בהמשך ואם הפסדתי משהו אושן

למעלה