הייתי בבלק בורגר

הייתי בבלק בורגר

והזמנתי מנה בלחמניה נ"ג. מה אני אגיד? היא אכילה, לא הרבה יותר מזה, והיא מתפוררת בקלות מה שלא היה ממש נוח,עוד לפני שאכלתי רבע נאלצתי לוותר על אכילה ככריך ואכלתי רק את המילוי.

נועית7

New member
דווקא אצלי היא היתה תקינה לגמרי

לא התפרקה בכלל, טעימה, והצלחתי לחסל את הפרגית המעולה עד הסוף. אולי במקרה קיבלת אחת פגומה...

מגל3

New member
תזהרו בבלאק

אומנם מצהירים כי מגישים את המנות ללא גלוטן. כאיש מקצוע מן התחום, ההקפדה חלקית, לא כל העובדים מודעים, ובזמן לחץ י ש טעויות - הכל מידיעה, אז שימו לבץ\. אני באופן אישי יותר מפחד מבלאק מאש מהמוצרים של עלית

במנטה שהגיע היום

יש כתבה קצרה על הבעסה בלאכול בחוץ עבור צליאקים, וציינו חלק מהמקומות ש"ערוכים" לצליאקים, כולל את בלק. מצד שני, גם את מזה ציינו...

נועית7

New member
ככה זה בכל מקום

תמיד ההקפדה חלקית, ולאכול בחוץ אף פעם לא יהיה כמו לאכול בבית. לפחות בבלק יש לחמניות שזה יותר מבכל מקום אחר...

לפי מנטה זה יותר מזה

הם טוענים שגם הסופלה שלהם נ"ג (חבל שלא ידעתי את זה לפני שבת...)

ה-אכזבה

לפני שנתיים הלכתי עם חברים למוזס ואחרי כל מה ששמעתי עליהם החלטתי - פעם אחת לנסות עם הלחמניה. הלחמניה הייתי כל כך גרועה יבשה עבשה וחסרת טעם שאחרי ביס פשוט הנחתי אותה בצד... לגבי הלמניות בבלק, בפעמים שיצא לי לאכול את הלחמניות שלהם פעם אחת באמת הלחמניה יצאה יבשה ומתפוררת, ופעם אחת הייתה אחלה שבעולם, אז זה די תלוי במזל...

רונולה

New member
חייבת להגיב...

כפי שאמרתי אני עובדת בבלאק בסינמה סיטי... הלחמניות הם לחניות בראל... תמיד יוצא שיש לחמניות מתפרקות.. תדעו שאומרים למלצרית והיא ישר מוציאה חדשה. עם גלוטן או בלי... זה לא משנה. נהלים של מקום. לגביי ההפרדה... תאמינו לי שההפרדה שם מדוקדקת. במקרים של צ'יפס ללא גלוטן (שקורה לרוב שיש לחץ במסעדה וצריך כמויות גדולות של צ'יפס), ישר יגידו... הטבחים מודעים לזה ממש! והסופלה שוקולד מעולה :) שיהיה לכולם יום מקסים!

הלחמניות הן של בראל?

הטעם היה שונה לגמרי ממה שאני מכירה, וגם המרקם המתפרק, שהעיד אם את שואלת אותי על בעיית טריות (זה גם יכול להסביר את הטעם). זו אגב בעיה בכל מקום שמספק לחמניות נ"ג, כי בגלל שאין יותר מדי ביקוש הן שוכבות הרבה זמן. אני מבינה שאת רוצה להגן על המקום שאת עובדת בו, אבל נתחיל בזה שאני לא הייתי בסניף שלך ומהנסיון שלי, מדיניות של רשת זה משהו שלא מגיע לפרטים הספיצפיים האלו וגם אם אצלכם מקפידים על הפרדה מלאה, הגיוני מאוד שלא בכל מקום זה ככה, גם כי זה משהו שנתון לטעויות אנוש וגם כי, עם כל הכבוד, יש עובדי מטבח שלא מבינים את החשיבות, אני נתקלתי בכמה וכמה כאלו כולל מישהו שמכנה את עצמו שף. ונמשיך בזה שכאבי בטן וסימפטומים היו לי אחרי הארוחה הזאת, אני לא יודעת למה לקשר אותם, אבל הם די מדברים בעד עצמם.

רונולה

New member
סליחה שלוקח לי הרבה זמן להגיב...

סתם מעניין אותי מה אכלת? כי יש דברים שיש בהם גלוטן אפילו שאנחנו לא חושבים את זה... אם תראי את ההודעה הזאת ואת זוכרת מה אכלת אני אשמח שתגידי.

מסכימה איתך רונולה

הייתי בבלאק לפני כשבועיים וההמבורגר לא היה במידת העשייה שהזמנתי אז ביקשתי רק לקחת את ההמבורגר עצמו ולשרוף אותו עוד (אחרי שכבר נגסתי ממנו) והם החליפו לי מחדש את כל המנה כולל את התוספת שכבר אכלתי חצי ממנה... והמלצרים כל הזמן דאגו אם אני מרוצה ואם טעים לי. בקשר ללחמניה- עד כמה שזכור לי היא היתה בסדר גמור. ואגב, קפה מאזה, (לא לסקול אותי) הייתי שם אתמול, אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם, וכרגיל נהנתי מאוד, הלחמניות הן של בר-אל והן היו מצויינות ובכלל, המבחר עבורנו שם הוא עשיר וכייפי, טרם הצלחתי להבין למה חוסר שביעות הרצון שלכם מהמקום.

אני לא יודעת באיזה סניף של בלק היית

אבל אני הייתי בסניף רחובות והשירות היה "בסדר-". המלצרית הדגישה כמה פעמים שאי אפשר לשנות... האוכל עצמו היה טעים (חוץ מהלחמניה נ"ג), אבל לא נפלנו מהרגליים מהשירות, בלשון המעטה. לגבי מזה, חוסר שביעות הרצון שלנו מהמקום נובעת בעיקר ממה שעבר על הבטן שלנו אחרי, לפחות על שלי, של דניאלה, של אלון ושל נוש. בנוסף, כשאנחנו היינו שם המלצר היה אנטיפט ברמות שלא יאמנו, כמובן שהוא לא קיבל שקל טיפ כי פשוט לא הגיע לו, הוא היה גס רוח וגרם לנו להרגיש שאנחנו מטרידים אותו, ובהתחשב בכך שבכל מקום אנחנו נאלצים לשגע את המלצרים עם השאלות, ציפינו שדווקא במסעדה שמוגדרת כידידותית לצליאקים נקבל יחס יותר נעים והתייחסות לשאלות שלנו. התבדינו. בנוסף, האוכל היה ממש, אבל ממש לא טעים. הדבר החיובי היחיד שהיה באותו ביקור במסעדה היו האנשים שישבו איתי בשולחן ו-זהו. איתם אני יכולה להיפגש גם במקומות אחרים, בהם יתייחסו אלינו יפה ולא נצא עם כאבי בטן וסימפטומים אחרים של צליאק.

אני הייתי

בסניף שבסינמה סיטי, חוץ מזה שההמתנה בתור היתה ארוכה, היה שם מעולה. הן מבחינת האוכל והן מבחינת השרות. בקפה מאזה ביקרתי אינספור פעמים, חזרתי לשם אתמול בשמחה (אחרי שהייתי בחו"ל שנה והתגעגעתי..) לא יודעת איזה מלצר "נפל" עליכם באותו היום אבל בכל פעם שאני שם אני זוכה לשרות מדהים. גם אתמול, המלצרית (שאני מכירה אותה מפעמים קודמות) היתה נהדרת. האוכל שם טעים לי מאוד מאוד (ביום של החתונה שלי הדבר האחרון שהיה לי זה תאבון אבל לסנדביץ' טייק-אוואי מ"מאזה" לא יכולתי לסרב..
) וכמובן- תופעות לוואי לא היו.

היה לך מזל

אגב, באותו המלצר נתקלתי בשתי הפעמים שהייתי שם, בראשונה הוא היה "בסדר", אולי כי יידעו את המנהלת שזה מפגש של פורום צליאק, אבל בפעם השניה הוא היה פשוט... תעשי חיפוש ותקראי את הדיווחים שלנו מייד אחרי המפגש ההוא. אני לא יודעת מה הזמנת, אבל לנו היה ממש לא טעים, הכריכים יצאו מזוועים ורזניק אפילו לא סיים את שלו מרוב שהיה מזעזע. אולי הם למדו, אבל תופעות הלוואי שהיו לנו גורמות לי לא לקחת עוד סיכון ולחזור אליהם. נוש אגב חטפה את תופעות הלוואי בפעם אחרת שביקרה שם.

אני לא חושבת שזה עניין של מזל

כי לא ביקרתי שם פעמיים או שלוש, אני אוכלת שם בכל הזדמנות, בלי שום קשר יש להם אוכל מאוד בריא ומעניין. אבל אני כן מבינה ומצטערת בשבילכם, נשמע שהתאכזבתם מאוד... חבל. אני מזמינה שם בד"כ כריכים והם תמיד תמיד מעולים. אתמול אכלתי שם שקשוקה (תרד) עם לחם כמובן והמנה היתה מוצלחת מאוד, גם הקינוח (עוגת פיסטוק) היה מעולה ביותר. לגבי הלחמניה היא הייתה מאוד טרייה וטעימה- שאלתי את המלצרית איזו לחמניה זו והיא הלכה לוודא ואמרה שזה "בר-אל". (אמרה שהם מקבלים את הלחמניות חצי אפויות ומשלימים את האפייה אצלם.) מודה שמעולם לא היו לי כאבי בטן אח"כ.

לא יודעת מה להגיד

אולי הם הפיקו לקחים והשתפרו, ואם זה המצב אני שמחה, אבל לנו הפריע כאמור בנוסף לתופעות הלוואי, היחס המגעיל של המלצר והאוכל עצמו שלא היה טעים. אגב, עוד מישהי כאן סיפרה שראתה עוגות נ"ג ורגילות באותו כלי וכשהעירה לא ממש התייחסו לזה. נכנסתי לrest לבדוק מה קורה, וגיליתי עוד כמה ביקורות חדשות יחסית על המסעדה, רובן לא אוהדות.

טעות גדולה..

ב- rest רוב התגובות הן לגמרי אוהדות ולא כפי שציינת. 3 תגובות היו של חוסר שביעות רצון כאשר אחד מהן זה מפגישת הפורום כנראה ועוד אחת שהיא טעות מוחלטת בביקורת (הבחורצ'יק מתלונן על רביולי שרימפס ועל סרטנים כאשר המסעדה צמחונית ואין לה את זה בתפריט..) בכל אופן, אין טעם להשמיץ לשווא, בכל מקום יהיה מישהו מרוצה יותר או פחות (או בכלל לא במקרה שלכם) אבל אני באמת לא חושבת שזה עניין של הפקת לקחים כי אני כבר אוכלת שם לא מאתמול ותמיד היה לי שם אחלה. כרגע אני לא מכירה יותר מדי מקומות נ"ג, כי רק חזרתי לארץ ואני צריכה "להדביק ת'קצב" ולברר
אשמח לשמוע על תגליות חדשות.

למעלה