AmiTutiT14
New member
הייתי אתמול ב......
אימון של הפועל! אני אפתח בהתנצלות על כך שאני לא בפורום כבר שבוע++, הכרטיס מסך של המחשב שלי נדפק כנראה ועכשיו הוא בתיקון, אני רושמת ממחשב אחר. בכל מקרה, היה ממש נחמד אתמול. היה מאד כיף לראות שוב את הקבוצה מתאמנת, למרות שהזרים וגם קוז'י, מרקו וטפירו לא היו (כמו שאתם יודעים), וגם יורם מנחם לא היה ולא יהיה (אבל גם ככה יש לי מספיק ממנו בביצפר
) וגם דרוקר לא היה. מי כן היה? מתנאור, לימונד, אוחנון, מישהו שדומה לקוז'י, יוניר, אממ... וגם העוזרי מאמן החדשים, ששר והשני שברח לי השם, וכמובן שאדלשטיין (ואפילו מוטי דניאל היה). היו גם עוד כמה שחקנים שאני לא מכירה. אה גם גיא קנטור היה (שבטעות אמרתי בקול יותר מדי חזק "מה הוא כבר לא חתם במכבי?!" וצחקתי..). אבל הוא לא התאמן. האימון היה סבבה מאד, אבל החברה לא (הייתי עם חברים שלי שרק עשו לי פאדיחות וצעקו כמו יצורים). היה בעיקר כיף אחרי האימון כש"שוחחתי" עם אדלשטיין (אמרתי לאדם הנחמד הזה שהיה אחלה אימון והוא בהה כי כאילו נפלתי מהחלל ולא אמר כלום). במשך האימון אני וחברה שלי כבר חשבנו שיוניר מקרה אבוד, אבל אחר כך כל כך גילינו שזה לא ככה, כשהוא קלע קליעה מושלמת מאמצע המגרש (ובלי לחשוב מחאנו כפיים כמו משוגעים, היה מביך אבל אני לא מתחרטת). גם גילינו שיש לו אחלה ג'יפ (כי היינו בחוץ). החלטנו להיות בחוץ ולראות את השחקנים יוצאים מההיכל (יום חמישי, יום חופש, חייבים לנצל אותו גם אם בשטויות), אז שיחקנו בנתיים כדורגל עם פחית וראינו שחקנים יוצאים (ולאחד שהיה דומה להלפרין היה IPOD כמו של משה). היה רגיל, אין לי מה לספר. אבל משום מה כשמתנאור יצא פשוט השתתקנו ובהינו בו הולך לאוטו, ואז חברה שלי הדפוקה צעקה "נו מה השקט אפשר לחשוב שMJ עבר כאן" אז צעקתי יותר חזק "יותר שווה מMJ.." והוא חייך. נחמד. (הוא חייך גם כשהוא עבר, כנראה היה מובך..) ואז הלכנו הביתה. אבל כשבאתי להכנס לרחוב שלי גיליתי שהסיכה שלי של מתן נעלמה אז חזרנו עד ההיכל כדי לחפש אותה וגם מצאנו. סוף. שאלה- מישהו רוצה לבוא בשבוע הבא לאימון? תודה, עמית.
אימון של הפועל! אני אפתח בהתנצלות על כך שאני לא בפורום כבר שבוע++, הכרטיס מסך של המחשב שלי נדפק כנראה ועכשיו הוא בתיקון, אני רושמת ממחשב אחר. בכל מקרה, היה ממש נחמד אתמול. היה מאד כיף לראות שוב את הקבוצה מתאמנת, למרות שהזרים וגם קוז'י, מרקו וטפירו לא היו (כמו שאתם יודעים), וגם יורם מנחם לא היה ולא יהיה (אבל גם ככה יש לי מספיק ממנו בביצפר