הייתה לי הרגשה....

ranch22

New member
הייתה לי הרגשה....

שאלון אחרון לשנת תשס"ו אתם מוזמנים לענות. [למה יש לי הרגשה שהיום יום ראשון?!] מהו השיר האהוב עליך? שחור או לבן? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? מתי היתה פעם אחרונה שבכית? האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? האם ליצנים מפחידים אותך? מה הדבר שהכי מעצבן אותך? האם את צוחקת הרבה? יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? אם היית איזשהו רוצח, מי היית? האם את סובלת מדיכאון? אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? האם ניסית להתאבד? האם את רעה? האם את פרנואידית? האם את אלימה? האם את מוציאה כעס על אחרים? האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? האם את אוהבת לנשוך? האם את אוהבת את הכאב? האם את דתיה? האם את מאמינה בערפדים? האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? מה את הכי אוהבת בחיים? האם את דוברת שפות נוספות? מהו הציטוט המועדף עליך? האם את שונאת את עצמך? האם את מתפללת?. האם היית פעם על במה? האם חשבת פעם על התאבדות? האם התמזמזת פעם עם זר? האם פעם חשבת שאת משתגעת? האם את מאמינה בניסים? האם את מאמינה בקסמים? האם את מאמינה באלוהים? האם את מאמינה בשטן? האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? האם יש לך חברים הומואים/לסביות? האם את בוטחת באחרים? האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? האם החברים שלך מכירים אותך באמת? האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? האם את מאוהבת? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת בידיד? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? התחילו איתך? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? הוצאת מלא כסף על שטויות? היית מאושרת? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? איך את מסכמת את השנה עבורך? מה את חושבת שצריך לשנות לקראת השנה הבאה? האם עשית חשבון נפש? האם בקשת סליחה מאנשים שפגעת בהם? מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? מה המשפט שעשה לך את השנה? מיהו איש השנה עבורך?[לאו דווקא ממתמודדי "אנשי השנה",כן?] האם את מוכנה לקראת השנה החדשה? מה את הכי מצפה שיקרה בשנה החדשה? מה את הולכת לעשות בראש השנה? איזו משאלה את רוצה שתתקיים לקראת השנה החדשה? איך את מסכמת את השנה מבחינת הפורום? מה את מאחלת לפורום לקראת השנה החדשה? מה את מאחלת לאוהד לקראת השנה החדשה? [אני יודעת,שאלון אולי קצת "מעפן" אבל זה מה שיצא לי.אתם מוזמנים גם לסכם את השנה שלכם ולהגיד כל דבר שעולה על רוחכם ואפילו תשנו את השאלות. (העיקר שתעשו משהו!!)] שנה טובה.

עונה:../images/Emo13.gif

מהו השיר האהוב עליך? המון שירים, הכי אוהבת את שיר הנושא של הסרט "פוסידון" שחור או לבן? לבן זקנה או נעורים? נעורים גבוה או נמוך? לא משנה
מתי היתה פעם אחרונה שבכית? לא מזמן האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? כן, חוקית כן.. חח האם ליצנים מפחידים אותך? לא, למרות שנראה לי שפורים האחרון הצלחתי לפחד מהליצנית שהייתי
מה הדבר שהכי מעצבן אותך? צביעות, שקרים, חוסר רגישות האם את צוחקת הרבה? כן אפילו שאין סיבה יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? חחח למה לי?
אם היית איזשהו רוצח, מי היית? למה שאהיה רוצחת... האם את סובלת מדיכאון? כן אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? שאלה שקשה לי לענות עליה
האם ניסית להתאבד? חשבתי לנסות האם את רעה? משתדלת שלא האם את פרנואידית? כן האם את אלימה? לא האם את מוציאה כעס על אחרים? לפעמים, משתדלת שלא האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? כן האם את אוהבת לנשוך? חחחחחח..... האם את אוהבת את הכאב? לא האם את דתיה? הייתי האם את מאמינה בערפדים? לא חח האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כן מה את הכי אוהבת בחיים? להיות בסביבה של אנשים טובים שאני אוהבת חברות למשל. האם את דוברת שפות נוספות? אנגלית וקצת ספרדית בהשפעת טלנובלות.. מהו הציטוט המועדף עליך? "חייה ותן לחיות" האם את שונאת את עצמך? כן יש מצבים שאני ממש לא יכולה לסבול את עצמי האם את מתפללת?. הייתי האם היית פעם על במה? במסיבת סיום כיתה ח'.. האם חשבת פעם על התאבדות? כן האם התמזמזת פעם עם זר? לא נתתי לאף זר למזמז אותי... האם פעם חשבת שאת משתגעת? כן האם את מאמינה בניסים? הייתי האם את מאמינה בקסמים? כנ"ל האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מאמינה בשטן? לא האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? ברור האם יש לך חברים הומואים/לסביות? עוד לא האם את בוטחת באחרים? לא, אני חשדנית מידי האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? לא תמיד האם החברים שלך מכירים אותך באמת? החברים הקרובים, בהחלט! האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? כן האם את מאוהבת? עוד לא מה החולשה הכי גדולה שלך? יש המון
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? החיים עצמם התאהבת בידיד? עוד לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? עוד לא התחילו איתך? עוד לא, ואם זה יקרה תודיעו לי שאהיה מוכנה
הרגת מישהו? חס ושלום בגדו בך? עוד לא, מקווה שלעולם לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? ממש לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן בחתונה של דודים של חברות שלי הוצאת מלא כסף על שטויות? תמיד שיש לי כסף אני מבזבזת אותו על שטויות היית מאושרת? כן נדמה לי נרדמת בשיעור? לא שזכור לי התעקשת על משהו מטופש? תמיד התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן, כל שבוע חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן... נסעת ברכבת? כן,
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחחחח כן... עשו לך תפרים? כן יש לי 4 תפרים נחמדים בבטן... נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? עוד לא איך את מסכמת את השנה עבורך? הייתה יכולה לעבור אחרת, אבל זה מה שיש.. מה את חושבת שצריך לשנות לקראת השנה הבאה? להתבגר, זה בדבר הראשון, אחר כך נראה מה יהיה... האם עשית חשבון נפש? עוד לא האם בקשת סליחה מאנשים שפגעת בהם? עוד לא, אני רגילה לבקש סליחה קצת לפני כיפור, הרגל מטופש אני יודעת אבל בתור אחת שכל השנה מתנצלת,(רינת יודעת
) אז נראה לי שכבר התנצלתי בפני כולם... אבל לפני כיפור אני אוהבת לבקש סליחה.. הרגל... מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? הרבה דברים.. מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? שמצאתי את העבודה הזאת בתור דיילת מכירות של "טרה" זה כיף. מה המשפט שעשה לך את השנה? היו הרבה מיהו איש השנה עבורך?[לאו דווקא ממתמודדי "אנשי השנה",כן?] לא יודעת, כל אחד הוא איש השנה בשביל עצמו, כל מי שיודע שעשה משהו טוב לעצמו או למישהו או למדינה. האם את מוכנה לקראת השנה החדשה? עוד לא. מה כבר? מה את הכי מצפה שיקרה בשנה החדשה? שאתבגר, אני מקווה חיכיתי לזה, ואני אהיה בת 25 עוד שבוע, לא הגיע הזמן? מה את הולכת לעשות בראש השנה? נראה לי לשבת ליד השולחן כמו תמיד ולראות את המשפחה שלא ראיתי מפסח... איזו משאלה את רוצה שתתקיים לקראת השנה החדשה? לא יודעת, שנהיה מאושרים. איך את מסכמת את השנה מבחינת הפורום? יכול להיות יותר טוב. כשאוהד יתחיל להופיע אז הפורום יהיה פעיל יותר
מה את מאחלת לפורום לקראת השנה החדשה? שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה, שיתגשמו חלומותיכם ושתהיו מאושרים, בריאים ושמחים בחלקכם. שתהנו מהשנה הזאת וממה שיהיה בה. שלכל אחד מכם יהיה את האושר הפנימי שלו ושתמיד תדעו לאן לפנות שלעולם לא תהיו לבד. אוהבת את כולכם
מה את מאחלת לאוהד לקראת השנה החדשה? אוהדי שנה טובה מלאה ביצירה ובעשייה פורה, מלאה במוזיקה, אהבה, אושר, בריאות, והמון חיוכים. תמיד אנו המעריצים נחבק ונעריך אותך כמי שאתה. עבורנו ועבור מי שמכיר אותך. שנה טובה
ב
נ.ב: רינת השאלון הזה בא לי בדיוק בזמן, תודה

ranch22

New member
חייבת,חייבת,חייבת!!!

להוסיף עוד שאלה. כשאתם מסתכלים על גן שעשועים...מה אתם רואים? [זה לא שטחי,באמת!]

מה אני רואה?

שמחת חיים, בלי הרבה מחשבה מיותרת, תמימות טהורה. ילדים שלא עושים חשבון אם יש רוע, אין רוע, יש טוב, אין טוב. משחקים, מחייכים, צוחקים, חיים בעולם שלהם. אין דאגות, אין מכאובים. אני אוהבת מידי פעם להביט בהם, לראות דרך העיניים שלהם, אני הכי אוהבת ללכת עם אילנית, וחיים בני הדודים של חברות שלי לגן שעשועים, לראות את התמימות שלהם ולראות בעיני רוחי איך פעם גם אני הייתי ככה, ולשחק איתם אפילו שאני מזמן עברתי את הגיל הזה. זה כיף.

עונה!

מהו השיר האהוב עליך? כל מיני, היום אלייך שר של הראל סקעת שחור או לבן? בבגדים שחור (מרזה) בגלליות לבן זקנה או נעורים? נעורים, למרות שעוד לא הייתה בזקנה אז אני לא יודעת... גבוה או נמוך? גבוה מתי היתה פעם אחרונה שבכית? אתמול כשאחותי השמיעה לי איזה מישהו מההרכב המוזיקלי ששר את מישהו. האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? כן האם ליצנים מפחידים אותך? לא, אני באמת לא מבינה למה מפחדים מהם מה הדבר שהכי מעצבן אותך? שקרנים האם את צוחקת הרבה? משתדלת יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? לא אם היית איזשהו רוצח, מי היית? לא יודעת, לא הייתי! איכס שאני גם אראה דם?! האם את סובלת מדיכאון? לא אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? שיבה טובה בלי כאב, בלי פחד, אולי בים, העיקר שיהיו סביבי אנשים שאני אוהבת ואוהבים אותי חזרה. האם ניסית להתאבד? לא האם את רעה? לא האם את פרנואידית? לא האם את אלימה? לא האם את מוציאה כעס על אחרים? רק בתקופה חודשית... חחחח... האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לא האם את אוהבת לנשוך? כן האם את אוהבת את הכאב? לא האם את דתיה? לא האם את מאמינה בערפדים? לא האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כן מה את הכי אוהבת בחיים? מוזיקה האם את דוברת שפות נוספות? אנגלית?! בי"ס מהו הציטוט המועדף עליך? "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך" זה פשוט דרך החיים שלי האם את שונאת את עצמך? לפעמים האם את מתפללת?. לא האם היית פעם על במה? ברור האם חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל סתם כי הייתי צריכה תשומת לב האם התמזמזת פעם עם זר? לא האם פעם חשבת שאת משתגעת? כן האם את מאמינה בניסים? כן האם את מאמינה בקסמים? לא האם את מאמינה באלוהים? לפעמים האם את מאמינה בשטן? כן האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? כן האם יש לך חברים הומואים/לסביות? מכרים... האם את בוטחת באחרים? אחרי תקופה ארוכה. האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? לא תמיד האם החברים שלך מכירים אותך באמת? כן האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? כן האם את מאוהבת? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שבנים הם זבל?! התאהבת בידיד? הייתי קרובה לזה, אבל לא... אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא התחילו איתך? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא עישנת סיגריות? ניסיתי זה איכס! שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא עד כדי הקאה והכל אבל כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן היית מאושרת? כן נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן עכשיו! ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? ברור עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי היית גאה בעצמך? כן איך את מסכמת את השנה עבורך? לא רעה בסך הכל... מה את חושבת שצריך לשנות לקראת השנה הבאה? גישה לחיים. האם עשית חשבון נפש? כן האם בקשת סליחה מאנשים שפגעת בהם? תמיד אני מבקשת, עכשיו לא עלה לי בראש מישהו שפגעתי בו... מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? סיימתי בי"ס מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? סיימתי בי"ס מה המשפט שעשה לך את השנה? "פרה זה חיה ועוף זה ציפור" מיהו איש השנה עבורך?[לאו דווקא ממתמודדי "אנשי השנה",כן?] כל תושבי הצפון שנשארו חזקים וכל החיילים היקרים שנלחמו עבורנו, וכמובן שלושת החטופים (זה נורא להגיד את זה שוב) האם את מוכנה לקראת השנה החדשה? מקווה מאוד שכן מה את הכי מצפה שיקרה בשנה החדשה? שאני אמצא אהבה. מה את הולכת לעשות בראש השנה? לאכול, והרבה! איזו משאלה את רוצה שתתקיים לקראת השנה החדשה? רק אושר לכולם! איך את מסכמת את השנה מבחינת הפורום? לא משהו, הפורום גוסס כבר זמן רב, אבל יהיה בסדר... מה את מאחלת לפורום לקראת השנה החדשה? שיפרח ויתהדר בשנה החדשה! מה את מאחלת לאוהד לקראת השנה החדשה? רק הצלחה ושיגשוג ואהבה ופריחה ושמחה ואושר וטוב. בעצם מה שאני מאחלת לאוהד אני מאחלת לכולכם! שנה טובה. נוף

herut123

New member
../images/Emo2.gifעונה..

מהו השיר האהוב עליך? "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" ו"מילה טוב" של יהודית רביץ שחור או לבן? לבן זקנה או נעורים? נעורים גבוה או נמוך? בינוני (אני נמוכה) מתי היתה פעם אחרונה שבכית? אתמול אולי האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? לא האם ליצנים מפחידים אותך? ליצנים? מה הדבר שהכי מעצבן אותך? שקרים!! אוו
האם את צוחקת הרבה? לא ממש יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? ברווז? לא מצאתם משהו יותר טוב? אם היית איזשהו רוצח, מי היית? לא הייתי האם את סובלת מדיכאון? משתדלת שלא אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? לא רוצה לחשוב על זה האם ניסית להתאבד? לא האם את רעה? לעצמי האם את פרנואידית? כן האם את אלימה? חח לא האם את מוציאה כעס על אחרים? כן האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? כן האם את אוהבת לנשוך? לא, אבל מזלכם שאני מכירה חברה שלי שכן, אז יש משהו בשאלה האם את אוהבת את הכאב? לא האם את דתיה? לא, אבל כלום לא אומר לגבי העתיד האם את מאמינה בערפדים? לא האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כן מה את הכי אוהבת בחיים? את הרוגע, והשנטיות האם את דוברת שפות נוספות? לומדת כן, יודעת לא מבטיחה האם את שונאת את עצמך? לפעמים האם את מתפללת? במילים שלי כן לפעמים האם היית פעם על במה? מלאאא האם חשבת פעם על התאבדות? רצון של וואי אני רוצה למות כן, אבל לא באמת, חס וחלילה האם התמזמזת פעם עם זר? מה? לא חח האם פעם חשבת שאת משתגעת? כן האם את מאמינה בניסים? לפעמים הם באמת קורים האם את מאמינה בקסמים? זה רק תחכום האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מאמינה בשטן? לא יודעת, מפחיד לחשוב אם כן או לא האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? זה רק תלוי בעצמך האם יש לך חברים הומואים/לסביות? לא (אלא אם כן הם לא ספרו לי
) האם את בוטחת באחרים? לא ממש האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? לא האם החברים שלך מכירים אותך באמת? לא האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? כן האם את מאוהבת? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? פחד, חרדות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הרבה שיעורים אבל אני לא ממש זוכרת התאהבת בידיד? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן התחילו איתך? חח פעם אחת, זה היה מפחיד הרגת מישהו? נמלה נחשב? אבל זה גם אסור בגדו בך? חברות כן עישנת סיגריות? חס וחלילה שתית אלכוהול? חס ושלום השתכרת? חס וחסה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חח כן בשיעור בלט הוצאת מלא כסף על שטויות? וואי שהייתי קטנה ביסודי אל תזכירו לי היית מאושרת? כן, כשהייתי קטנה במיוחד נרדמת בשיעור? לא, אבל רציתי התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אין לי מתחת למיטה עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? אולי שברת למישהו את הלב? מקווה שלא היית גאה בעצמך? אולי איך את מסכמת את השנה עבורך? עברה מה את חושבת שצריך לשנות לקראת השנה הבאה? הכל אולי האם עשית חשבון נפש?כן האם בקשת סליחה מאנשים שפגעת בהם? כן מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? סבתא נפטרה
מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? צריכה לחשוב על זה מיהו איש השנה עבורך?[לאו דווקא ממתמודדי "אנשי השנה",כן?] החיילים האם את מוכנה לקראת השנה החדשה? מקווה מה את הכי מצפה שיקרה בשנה החדשה? בריאות ואושר מה את הולכת לעשות בראש השנה? נראה, אולי למסע אופניים ולטייל איזו משאלה את רוצה שתתקיים לקראת השנה החדשה? בריאות, הכי חשוב איך את מסכמת את השנה מבחינת הפורום? נחמדה מה את מאחלת לפורום לקראת השנה החדשה? שימשיך מה את מאחלת לאוהד לקראת השנה החדשה? שיצליח שנה טובה ומתוקה לכם

inbalip

New member
עונה../images/Emo105.gif

מהו השיר האהוב עליך? יליד הארץ אלי מגן שחור או לבן? ברור ששחור זקנה או נעורים? נעורים גבוה או נמוך? גבוה מתי היתה פעם אחרונה שבכית? יום ראשון האחרון בעבודה שלי האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? כן האם ליצנים מפחידים אותך? אני לא נתקלת בהם הרבה מה הדבר שהכי מעצבן אותך? צבועים ואנשים שחושבים שהם מרכז העולם האם את צוחקת הרבה? זה בא בתקופות יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? לא שאני זוכרת אם היית איזשהו רוצח, מי היית? איזו שאלה מוזרה. האם את סובלת מדיכאון? לפעמים אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? או יש לי הרבה האם ניסית להתאבד? לא האם את רעה? לפעמים ,אבל בדרך כלל לא האם את פרנואידית? לא האם את אלימה? לא נראה לי האם את מוציאה כעס על אחרים? לפעמים האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לא הרבה האם את אוהבת לנשוך? כן.... האם את אוהבת את הכאב? כן האם את דתיה? לא ממש האם את מאמינה בערפדים? לא האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כן מה את הכי אוהבת בחיים? את החברים הקרובים אלי האם את דוברת שפות נוספות? אנגלית מהו הציטוט המועדף עליך? "דכי לקבל צריך לתת " האם את שונאת את עצמך? לפעמים האם את מתפללת?.לא האם היית פעם על במה? כן שהייתי קטנה שרתי בלהקה האם חשבת פעם על התאבדות? כן האם התמזמזת פעם עם זר? תגדירו זר !!! האם פעם חשבת שאת משתגעת? הרבה פעמים האם את מאמינה בניסים? לא ממש האם את מאמינה בקסמים? לא ממש האם את מאמינה באלוהים? נראה לי שכן האם את מאמינה בשטן? לא האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? כן האם יש לך חברים הומואים/לסביות? כן האם את בוטחת באחרים? כן יותר מדי האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? הסביבה הקרובה לא, הסביבה בעבודה לפעמים כן. האם החברים שלך מכירים אותך באמת? כן האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? רצוי האם את מאוהבת? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישות יתר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תמיד להיות עצמך התאהבת בידיד? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן התחילו איתך? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? אני מקווה שלא עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אני לא רוקדת הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן היית מאושרת? כן נרדמת בשיעור? כל התיכון בערך התעקשת על משהו מטופש? זה קורה לי לפעמים התחרפנת? זה קורה לי הרבה ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בתוך המגירות לא מתחת למיטה עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? נראה לי שפעם אחת היית גאה בעצמך? לא זוכרת איך את מסכמת את השנה עבורך? שנה טובה וטוב שהיא נגמרת מה את חושבת שצריך לשנות לקראת השנה הבאה? הרבה דברים האם עשית חשבון נפש? כן האם בקשת סליחה מאנשים שפגעת בהם? כן מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? לא עולה לי משהו כרגע מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? חברה שלי התחתנה אחרי שנים של נדנודים שהיא רוצה להתחתן מה המשפט שעשה לך את השנה? "גם לכנרת יש קו אדום " ואני הוספתי, יש שניים אבל מי סופר מיהו איש השנה עבורך?[לאו דווקא ממתמודדי "אנשי השנה",כן?] חיילי המילואים האם את מוכנה לקראת השנה החדשה? אני מקווה מה את הכי מצפה שיקרה בשנה החדשה? שאני אסיים את הפסיכומטרי בשלום מה את הולכת לעשות בראש השנה? להורים של חבר שלי ויום למחרת להורים שלי איזו משאלה את רוצה שתתקיים לקראת השנה החדשה? זה סוד איך את מסכמת את השנה מבחינת הפורום? היתה שנה קשה אבל נראה לי שהוא שרד מה את מאחלת לפורום לקראת השנה החדשה? שיהיה כבר על מה לכתוב מה את מאחלת לאוהד לקראת השנה החדשה? אושר ועושר בריאות ויושר אהבה והצלחה , ולא רק לאוהד אלא לכולם שנה טובה

ranch22

New member
עונה לעצמי :)

[למה יש לי הרגשה שהיום יום ראשון?!] כי חזרת לביה"ס היום אחרי שהיית חולה?[כן,אני מדברת לעצמי!] מהו השיר האהוב עליך?יותר מידי שחור או לבן? לבן ואח"כ שחור חח זקנה או נעורים?כשאנחנו קטנים אנו זקוקים לאחרים כדי שיטפלו בנו,כשאנו זקנים אנו זקוקים לאחרים כדי שיטפלו בנו,בין לבין אנחנו זקוקים לאחרים הכי הרבה. זקנה עם שלמות עצמית ו- נעורים עם אהבה.. גבוה או נמוך? אצל אחרים לא אכפת לי,אני..גבוה!![לאכול הרבה גזר,קדימה!!!] מתי היתה פעם אחרונה שבכית? הרבה הרבה זמן.השנה בכיתי 3 פעמים. האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? כן האם ליצנים מפחידים אותך? לא..חוץ מהליצנית של השכנה ממול.אלוקים ישמור אותה. מה הדבר שהכי מעצבן אותך? שקורה הדבר הכי פחות צפוי,אבל רק שזה קורה לרעה.... האם את צוחקת הרבה? אפשר לומר יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים?לא,רק אחרי פינגווין אם היית איזשהו רוצח, מי היית? "הרמז" האם את סובלת מדיכאון? לפעמים...מלנכוליה[?] אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת?בלי פחד,בלי כאב,מהר עם אנשים מסביב אבל לא ברגע הלא נכון.למרות שיש לי הרגשה מוזרה[ע"פ מקורות כלשהם] שזה יהיה מסמים או התאבדות[אסור לי להאמין בגלגול הזה,אסור!] בכל מקרה,משלמדת איך למות-למדת איך להחיות. האם ניסית להתאבד?בערך האם את רעה? אני מקווה שלא האם את פרנואידית? לפעמים האם את אלימה? לפעמים האם את מוציאה כעס על אחרים?כן,לפעמים. ועם אנשים ספציפיים. האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לא חושבת האם את אוהבת לנשוך? לא האם את אוהבת את הכאב?לא האם את דתיה?בכוונה,בהחלטה,ומשתדלת שגם במעשה. האם את מאמינה בערפדים? לא האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים?כן מה את הכי אוהבת בחיים?שאלה טובה האם את דוברת שפות נוספות? אנגלית וקצת יידיש מהו הציטוט המועדף עליך?יש לי 5 עמודים בערך של ציטוטים שאני אוהבת,שאכתוב את כולם?? האם את שונאת את עצמך? לא האם את מתפללת?.כן האם היית פעם על במה?בטח האם חשבת פעם על התאבדות?כן האם התמזמזת פעם עם זר? לא האם פעם חשבת שאת משתגעת?כן האם את מאמינה בניסים? כן האם את מאמינה בקסמים? לא האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מאמינה בשטן? כן האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח?כן[מנסיון] האם יש לך חברים הומואים/לסביות?בערך... האם את בוטחת באחרים? לא בדיוק האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך?לא האם החברים שלך מכירים אותך באמת? לא בדיוק האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? כן האם את מאוהבת? לא[אלא אם כן....] מה החולשה הכי גדולה שלך? מייקלו ונחנח חחח מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יותר מידי התאהבת בידיד? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת?אני חושבת... התחילו איתך? בערך..אם אנשים קוראים לזה ככה היום... הרגת מישהו? לא בגדו בך? כן,לא חבר. עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כמעט. השתכרת? מעצמי רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא הוצאת מלא כסף על שטויות? לא מלא היית מאושרת? לא זוכרת מקרה שכזה.אושר הוא רגעים...אולי...... נרדמת בשיעור? לא[באמת] למרות שכמעט זה קרה לי פעמיים... התעקשת על משהו מטופש? כן,לפי טענת אחרים. התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא בקרתי אבל... דיברתי עם פסיכולוג. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אינך יכול לדעת אם זה יגיע או לא. נסעת ברכבת? בטח :) הו,תאמינו לי שזה כיף לנסוע ב5 בבוקר ברכבת כל יום לעבודה,הזריחה,האנשים,הגשרים :) והעבודה. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא עשו לך תפרים?כן נשבר לך הלב? כן,יותר מידי[?] שברת למישהו את הלב? כן היית גאה בעצמך? אני זוכרת שפעם אמרתי את זה,לא זוכרת למה אבל כעקרון כן. איך את מסכמת את השנה עבורך?ציפיות ואכזבות.ציפיות והפתעות.ציפיות. [לא החלפתי מצעים חח] מה את חושבת שצריך לשנות לקראת השנה הבאה?להתקדם האם עשית חשבון נפש?כן האם בקשת סליחה מאנשים שפגעת בהם?כן מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?כמה דברים... מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה?יב'... מה המשפט שעשה לך את השנה?משלמדת איך למות-למדת איך לחיות. מיהו איש השנה עבורך?[לאו דווקא ממתמודדי "אנשי השנה",כן?]אממ...יש כמה בודדים. האם את מוכנה לקראת השנה החדשה?אני מקווה מה את הכי מצפה שיקרה בשנה החדשה?מקווה שיהיה טוב. מה את הולכת לעשות בראש השנה?כנראה שלקרוא איזו משאלה את רוצה שתתקיים לקראת השנה החדשה?הכל. איך את מסכמת את השנה מבחינת הפורום?קצת צולע..אבל עוד קיים מה את מאחלת לפורום לקראת השנה החדשה?שיתעורר מה את מאחלת לאוהד לקראת השנה החדשה?שיצליח,שיהיה רק טוב... וזהו...

למעלה