היינו יבשים

OFIRB9

New member
היינו יבשים

פרק 4 מוכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלו! פרק 4 ג'ואנה וטוני די התרחקו מאנסטסיה במשך כל ההליכה באזור המים, הם כבר הגיעו לתחילת אזור המדבר. "היא...נראת בסדר עכשיו, אפשר להתקרב אליה" אמר טוני "אתה בטוח?" ג'ואנה הביטה באנה ששיחקה עם שייאצו, ובכלל לא שמה לב שהם מתרחקים ממנה "כן, אולי שייאצו סתם חזק הרבה מעל הממוצא אז הוא ניצח התפתחות שלישית מסוג חלל במכה אחת קטנה..." והוא השתתק שוב אנה עצרה והסתובבה, טוני וג'ואנה קפאו במקום, אבל היא רק הצביעה למטה, לעמק, טוני וג'ואנה הביטו וראו נווה מדבר קטן, באמצע המדבר "זה דבר המדבר!" אמרה ג'ואנה, דבר המדבר זה מקום מנוחה מפורסם, באמצע אזור המדבר של הרמוניה "איך הגענו הנה כל כך מהר?" שאל טוני, הם כל כך חששו שלא שמו לב שהם הגיעו לאמצע המדבר אנה התחילה לרדת לכיוון דבר המדבר, והם אחריה "מתקפת שבירת סלעים!!!" נשמע קול ואנלופיוס, פוקימון קרנף עם קרן סכינית קפץ ושבר כמה סלעים בהר, הוא היה שיך לילדה שהתאמנה, אחרי שהסלעים נשברו היא התגלתה מאחוריהן "אה, עוד אורחים, מגניב" היא אמרה היה לה שיער סגול ומחודד, ובגדים קופצניים של חולצה לבנה ורודה עם ציור של סמל אש, וג'ינס ארוך ומעט קרוע, וכובע בוקרים תליו לה על הכתף "מגניבה" אמר טוני וג'ואנה הנהנה הילדה הובילה אותם אל תוך הבית הקטן, הכניסה שלו היה אוהל "השירותים שם, שירות עצמי" היא צחקה "אתם במדבר הרבה זמן?" "לא" אמר טוני "רק היום התחלנו" "אז אתם ממש מהירים" היא התפלאה "טוב האמת..." טוני עמד להגיד אבל השתתק, הילדה ישבה ליד אחד השולחנות והביטה בו "אה, לא משנה" הוא אמר והתיישב גם הוא, אנה התיישבה ליד הילדה "אז, מי אתם?" שאלה הילדה "ג'ואנה זו ההיא שהלכה לשירותים, אני טוני, וזו אנה ושייאצו" שייאצו קפץ מאחורי גבה של אנה "חמודי!" היא אמרה "אני טרי, ואני עובדת פה בהתנדבות, מחכה שיבוא מישהו מגניב שאוכל להצטרף למסע שלו" והיא צחקה "תצטרפי אלינו!!" טוני קרא "אנחנו מה זה מגניבים!!!" "סורי האני" היא זרקה "אני הולכת רק עם מי שמנצח אותי בקרב, וכפי שאתה רואה, אף אחד עוד לא ניצח, אז אני תקועה" היא אמרה והרימה רגליים על השולחן "אני אלחם בך ואנצח!" אמר טוני "לא!" אמרה ג'ואנה שחזרה מהשירותים "עם מישהו נלחם זו אני! אני טובה על יצורי אבן!" "לא תודה...אני רוצה להלחם בה!" והיא הצביעה על אנה "אה...לא כדאי..." אמרו טוני וג'ואנה יחד "למה? היא היחידה שלא משוויצה, ויש לה שייאצו אז היא בטח חזקה! בדיוק מה שאני צריכה!" היא קפצה מהכיסא כולם הביטו באנה, היא קמה, חייכה, ושלפה פוכדור "אז אנה, איזה סוג קרב את רוצה?" שאלה טרי מחוץ לבית "איגרוף? תחרות? אולי קרב שמיים? יש לי פוליי!" היא שלפה פוכדור "איגרוף" אמרה אנה "אוקי! איגרוף שניים נגד שניים! מסכימה? אוקי! צא אנלופיוס!!!" טרי שלפה את פוקימון הקרנף "צא" אמרה אנה ושלפה את שדוכאן "מתקפת שבירת סלעים!!! עכשיו!" צעקה טרי אנה לא ציוותה כלום, שדוכאן פשוט עשה מה שהיה צריך, הוא תפס את אנלופיוס בקרן וזרק אותו אחורה, משתמש במתקפת מי ביצה "אוי לי...טוב! מתקפה חיתוך אויר!" ציוותה טרי אנלופיוס שאג וירה את הקרן שלו על שדוכן, שהשתמש במתקפה על חושית כדי להסית אותה הצידה "זה קרב איגרוף! כנס פנימה!" צעקה טרי "אנ'לא מבין, מה ההבדל בין קרב רגיל לקרב איגרוף?" שאל טוני "בקרב איגרוף צריך להתחמם בהתחלה עם מתקפות, ואז מותר להשתמש רק במתקפות גופניות, כדי לראות למי יש יותר כוח בשרירים אנלופיוס ושדוכאן התנגשו, שדוכאן כל הזמן תפס את הקרן והעיף אותו הצידה "הפלה" מלמלה אנה, ואז שדוכאן קפץ והעיף את אנלופוליס על קיר הצוק "תחזור" אמרה טרי "תורך, רפיטראש!!!" אמרה ושלפה רפיטראש, יצור סוס דומה לעוד לרפידש, רק עם גוף אבן, אחד מקבוצה שלמה של סוסי פאלון אנה החזירה את שדוכאן, ושלפה פוכדור בצבע שחור לגמרי ממנו יצא פוקימון מיוחד מאוד, בשם ריבאלדה "מאיפה לעזאזל היא השיגה ריבאלדה!?" צעק טוני ריבאלדה הוא פוקימון מהסוג הכי נדיר שקיים, סוג מסתורי, המכיל פוקימונים שאף אדם לא הצליח לתפוס, ומה שמיוחד בריבאלדה, שהוא פוקימון יפיפה שאי אפשר לשלוט בו בכלל, מפני שהוא אינו שומע קולות בן אדם "טוב! תפוס אותו!" צעקה טרי בקול מעט חלול רפיטראש קפץ על ריבאלדה, אבל ריבאלדה בכלל לא זז, רפיטראש נתקע באמצע האוויר "מגן המסתורין... לכל פוקימון מסתורי יש כזה, איך שחכתי..." היא אמרה "זה לא הוגן!" אמר טוני "כן, אבל טרי מאוד אמיצה, היא לא מתלוננת על אי הגינות, כנרה שהיא באמת מאמנת טובה" אמרה ג'ואנה "מתקפת רעידת אדמה!" אמר טרי בשמחה "למעלה" מלמלה אנה וריבאלדה קפץ לשמים "אאא!!!" צעק טוני, האדמה רעדה לגמרי "למטה" אמרה שוב אנה, ריבאלדה נחת היישר על האדמה, ועל רפיטראש, לא משאיר מקום לברוח, ומחסל אותו לגמרי "טוב, זה היה הפסד גמור" אמרה טרי והחזירה את רפיטראש "עבודה יפה" היא אמרה "נראה לי שאת תקועה איתנו" אמרה ג'ואנה ואנה צחקה "כן כנראה, לא נורא! ממילא אני כבר מתה להגיע לעמק החושך!!!" כולם שתקו "אאא...עמק חושך?" שאלה ג'ואנה "בטח!" אמרה טרי "עמק מלא ביצורים מדהימים וממש מפחידים! אני מכירה את כולם! אני אסביר לכם עלייהם כשנגיע! אומרים שסיקו מסתובב שם!!!" והיא תפסה את התיק שלה והתחילה לרוץ "מי שנשאר מאחור סוחב לכולם את התיקים!" היא צעקה וכולם התחילו לרוץ, כשטוני אמר "יופי...אני תקוע בין בנות...." ואז החליף את הפרצוף בחיוך מאוזן לאוזן והתחיל לרוץ אחריהן

קירליה

New member
חבל שלא קראתי מההתחלה...

אבל יפה... נחמד... גם אני המצאתי מלא פוקימונים חחח

OFIRB9

New member
מה?

הוא בדיג'ימון, לא חושבת ששמתי אותו פה כי האנשים הסנובים האלה לא קוראים את הפיק

Thestral

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

כתיבה יפה מאוד

OFIRB9

New member
תודה אודי 0.0;;

איפה היית כל כך הרבה זמן? לא ראיתי אותך הרבה רק שמתי לב כשנכנסתי עכשיו

Houndour

New member
מעניין מאוד!

חחחח רפיטראש.. אהבתי
גם התוכן חמוד. יש המשך?

OFIRB9

New member
בטח

בהמשך יש המשך...בעעע תודה האנדי *אהם* האנדוור ורפיטראש זה לא היחיד יש לי סדרה שלמה

למעלה