היילו!

היילו!../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

טוב, אז אני בבית, חולה, מוקפת בהררים של נייר טישו לבן שמשווה לחדר שלי מראה אותנטי וקריר של ההימלאיה. נמאס לי לקנח את האף ולקחת תרופות (שלא מועילות בגרוש, ד"א) בצבעים שונים ומשונים כל שעה מינימום, ראיתי כבר ערוץ E בכמויות שעלולות לערער את בריאותו הנפשית של כל אדם שפוי (היי, אין מה לראות בשעות הבוקר המוקדמות! *מנסה להציל את כבודי האבוד*), ואיכשהו, תוך כדי חיפוש נואש אחר משהו להעביר איתו את הזמן, מצאתי את דרכי הנה, לפורומכם, ואשמח להצטרף לשורותיו- אם לא אכפת לכם, כמובן.
By the way- אני גל, בת 14 וקצת. וולקאם לי!

Ophel McNeil

New member
שלומות. ../images/Emo28.gif

אני רק רוצה להצטיין שאני מזדהה עם הקטע של הטישו, אבל לא עם הקטע של הערוץ E, שאני עדיין מזועזעת שאיתמר ראה אותו אתמול. ישר כוח למבריזנים מביה"ס! *הולכת להשתעל למוות בצד*

השיעמום הוא הכוח החזק מכל.../images/Emo11.gif../images/Emo57.gif

הוא עלול לגרום לך לעשות דברים שלא היית אפילו חושב לעשות במצב נורמלי (ע"ע- צפייה בערוץ השטני E. בתוכנית על "מאחורי הקלעים" של הסידרה "בנות הזהב". כן, זאת עם הזקנות.
מה אפשר לומר? החכמתי.
)

Ophel McNeil

New member
דווקא בנות הזהב זאת סדרה ../images/Emo28.gif

גאונית! ובקשר לשעמום - אני מחדשת את אוסף המנגות שלי שנמחק לו ומתחילה לארגן קצת את המחשב. כשזה הסתיים, תמיד יש את המשימה המרתקת של הכנת שיעורי בית. רוצה גם? בכל מקרה שעמום זה לא תירוץ לערוץ E. הסיבה היחידה לצפות בערוץ הזה זה נדודי שינה.

אני חולקת עלייך.../images/Emo57.gif

לך עוד יש אוסף מנגות לחדש, ארגון מחשב ושלל עיסוקים מרתקים. לי, לעומת זאת, אפילו ש"ב אין.
אבל, נקודה לזכותי- בתוכנויות של הרכילויות העברתי ערוץ. ראית איך יצאתי גדולה?

Ophel McNeil

New member
כמו שאמרתי - רוצה גם? ../images/Emo28.gif

אני מוכנה לתת לך את ככככככככככלללללללל שיעורי הבית שלי במתמטיקה. ותאמיני שיש לי הרבה.
באמת כדאי שאני אלך להכין אותם.

אממ... מה את לומדת?../images/Emo3.gif../images/Emo57.gif

אם זה משהו שאני יודעת, בשמחה!
טוב, האמת שאני לא *עד כדי-כך* משועממת...

Ophel McNeil

New member
אני בכיתה י"א, ../images/Emo28.gif

ואני בחמש יחידות, משום יש לי הרגשה שתתקשי מעט עם החומר שלי.
ברגעים אלה אני במשוואות טריגונומטריות, זהויות טריגונומטריות, נפח מעגל באינטגרלים וסדרות הנדסיות (להשמעת Q כלכם מסתדרים בשורה כשכל שני אברים סמוכים מנתם 2! ה-קשב! *מושפעת מהגדנ"ע*). ייפי-ייהי לי.
ואם ראית ערוץ E, את מספיק משועממת בשביל כל דבר.

מה שנכון- נכון.../images/Emo3.gif../images/Emo57.gif

אני באמת מספיק משועממת בשביל כל דבר. ראיתי ערוץ E. זה עצוב.
ובקשר לחומר- אה... אה?

Ophel McNeil

New member
ואני עדיין מושפעת, ../images/Emo28.gif

תראי איזה יופי.
אגב, מה זה מא"ט וב"ג?...

King Of Kromags

New member
מא"ט זה שלי!../images/Emo103.gif

ויש לי זכויות על זה. תכירו בי כממציא, או שאני ארשום את זה כפטנט

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

אתם התחלתם לקרוא לפורום פמ"ח, ואמרתי שכבר יש אחד כזה. אז התחלתי לקרוא לפורום מא"ט, וכולם התחילו לשאול אותי מה זה, במירק. בסוף כולם אימצו את זה. אבל השם הוא שלי.

תודות תודות.../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

מה זה, כולם חולים היום? או שאתה סתם מברי המזל שזוכים לסיים ביצפר בשעות בוקר שכאלו?

Charmed 4ever.

New member
אני בבית... |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

יום חמישי מסיימים מוקדם... ובבוקר הלכו שלוש שעות ראשונות בגלל טקס רבין שלא התקיים בביצפר כי אם במופת
אניוואי, ברוכה הבאה גל! אני ניצן. 15 ושליש. הוד השרון.

למעלה