היילו! ^_^

morini77

New member
היילו! ^_^

קוראים לי מור, אני חדשה כאן ואני משוטטת בפורום הזה די הרבה בזמן האחרון. נתקלתי כאן בקליפ שמישי עשתה עם קטעים של LoVe על שיר של הבקסטריט בויז ורציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה. אז אם את רואה את זה, שרשרי מי את
או, כמובן, מסרים.

monika bing

New member
נצלש די וי די ורוניקהה

שאלתי את הוט אם הם יודעים אם הדי וי די יגיע לארץ ואם כן אז מתי.. הם ענו (בקצרהה אני שנואת איך שהם עונים!) שהוא יגיע ב-2006 ולהוט אין שום קשר לדיוי די...אז אנשיםם הדיוי די מגיעע!!!
אני מקווה שהוא לא יהיה יקר!! כמה נראה לכם שהוא יעלה?! טוב עזבו אני מתרגשת כי לא חשבתי שיביאו אותו אז הפתעה נחמדה!! חח

buffgirl

New member
בטח בסביבות ה-300, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כמו כל ה-DVD-ים

Lirchu

New member
חח מה שווה?

כל הקטע זה שיהיה לך את זה לכל החיים! 4 EVERRRRRR

Nitzan122

New member
חחחח

אב לבזבז על זה 300 שקל זה קצת הרבה... צריך לקחת את זה בשביל התוספות לראות ולהחזיר בכאב לב

Lirchu

New member
סליחה? לבזבז אמרת? חחח

לקנות DVD של ורוניקה מארס זה נראה לך בזבוז כסף?!?!?! מה את רוצה שכולם ימותו פה?! זה חלק מהחיים של כולנו
חהחהחה זה חיוני! זה..זה..מתכון לחיים בריאים!

Nitzan122

New member
חחחחח

את כל הפרקים כבר במילא יש לי... וכן 300 שקל זה הרבה כסף להוציא יותר טוב מלבזבז?
ורוניקה זה בהחלט מתכון לחיים בריאים אבל לא צריך לקנות בשביל זה את הDVD...

Lirchu

New member
הסרטון ממש אחלה!

אוף גמני רוצה לעשות כלאה אפקטים עם קטעי וידאו וכאלה ואין לי מושג איך עושים

irene17

New member
צריך הרבה תרגול

אם היית רואה את הקליפים הראשונים שלי מלפני שנה היית מזדעזעת...

Lirchu

New member
אני רק תמונות יודעת לשים..חח

ולעשות להם אפקטים... יש לך כמה טיפים לתת לי?
לגלות לי עוד כמה לחצנים בתוכנה? כל עזרה תתקבל בברכה!

irene17

New member
באיזו תוכנה את משתמשת?

אם את משתמשת ב WINDOWS MOVIE MAKER זה די פשוט, כמו שאת מוסיפה תמונות, תוסיפו קבצי וידאו, תחתכי אותם, תוסיפי להם אפקטים וכו'

Lirchu

New member
כן בזאת...

חח אני יודעת להוסיף וידאו אבל הבעיה היא שאני לא יודעת לחתוך ולהוריד את הקול. בעע

irene17

New member
טוב זה ממש לא בעיה

כשאני אחזור הביתה אני אשב ואכתוב לך בדיוק איך עושים את זה, גם אני קצת התקשיתי להבין בדיוק איך זה עובד בהתחלה.

irene17

New member
קצת הוראות

קודם כל כשאת נכנסת לתוכנה, יש 4 חלקים. א - המסך ב - הקבצים ג - הסצינות מהקבצים ד - החלק הכי תחתון אם תסתכלי בחלק ד רשום SHOW TIMELINE, אם תלחצי על זה החלק משתנה וכתוב שם SHOW STORYBOARD. כשאת נמצאת ב - TIMELINE יש לך שלוש שורות (VIDEO,AUDIO/MUSIC,TITLE OVERLAY), שם תוכלי גם לשלוט בעוצמת שיר הרקע ובעוצמת האודיו של הסצינה. בחלק העליון של חלק ד, יש כל מיני לחצנים, הלחצן הכי שמאלי שולט על האודיו, שם תוכלי להחליט איך את רוצה שהאודיו יתחלק בקליפ. כדי לחתוך סצינה יש כמה דרכים. את יכולה לצפות בה במסך, לעצור איפה שבא לך לחתוך וללחוץ על כתפור ה SPLIT שנמצא בחלק א (השני מימין). דרך נוספת לחתוך היא דרך ה TIMELINE, תשימי את הסמן על השניה/דקה שבה את רוצה לחתוך את הסצינה (אחרי שהעברת את הסצנה ל TIMELINE כמובן) וללחוץ על אותו כפתור SPLIT. מקווה שההסבר לא היה יותר מידי מסורבל.

Lirchu

New member
תודה רבה! באמת ../images/Emo13.gif

מחר אני ינסה לעשות את הדברים שאמרת לי ואני יודיע לך איך הלך לי
10x!!!

shiroshy

New member
נצל"ש

אני יודעת שבטח שאלו את זה מיליון פעם אבל אין לי כח להתחיל לחפש סורי! שאלתי היא מתי תגיע העונה השנייה?

למעלה