היילו אבריבודי!

היילו אבריבודי!../images/Emo13.gif../images/Emo34.gif

אני חדשה פה ובלה בלה בלה...
אז כמה דברים... (או בעצם אחד...
) אמ... בסמולוויל ובלואיס וקלארק, זה בעצם אמור להיות אותו הסיפור... לא?... o_O אז למה קלארק חבר של לקס?!... ו... קלארק בכלל הכיר את לקס לפני שהוא עבר למטרופוליס?... כי בלואיס וקלארק אם אני לא טועה הוא לא הכיר אותו...
נ.ב! מזל"ט צחי ואייצי...

ד י י ז י

New member
ברוכה הבאה ו..

לואיס וקלארק זו סדרה על קלארק כאשר הוא כבר סופרמן , אבל סמולוייל זו סדרה על קלארק בנעורים שלו , בעקרון , לקס וקלארק לא אמורים להכיר עד ששניהם מגיעים למטרופוליס אבל כנראה רצו לשלב דמויות מוכרות מהמקור אז הם עכשיו מכירים. כשתמשיכי לראות תראי שיש עוד דברים שלא הגיוניים ונוגדים את המקור.

mishmesh

New member
ברוכה הבאה מיכל ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אם הסידרה באמת הייתה מבוססת על לויס וקלארק ועל הקומיקס, היא הייתה יותר משעממת, ולכן התסריטאים החליטו לשנות טיפה כמה דברים כדי ליצור דברים מעניינים כמו החברות של קלארק ולקס.

SaberTooth

New member
משעממת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מ-ש-ע-מ-מ-ת-../images/Emo35.gif-../images/Emo70.gif

לויס וקלארק משעממת
רררררר...
תזהר בתשובתך...

mishmesh

New member
זה לא מה שהתכוונתי...

לויס וקלארק היא לא סידרה משעממת. להפך, היא סידרה מעניינת מאוד. אבל אם בסמולוויל הכל היה מותאם ללויס וקלארק אז סמולוויל הייתה טיפה משעממת.

אמ...../images/Emo34.gif

תודה לך ולדייזי קודם כל...
ודבר שני, אני לא מוצאת שום סיבה ללמה סמולוויל הייתה משעממת אם היו הולכים לפי המקור... סך הכל הוא לא היה מכיר את לקס ככה... היו יכולים בכל זאת לשלב את לקס בסדרה... כאילו בתור אחד מהצד כזה... דמות אפלה שלא הכי יודעים עליה... או שגם זה כבר לא היה כמו במקור...
בכל מקרה, לקס לא היה עושה את ההבדל של בין הסדרנ משעממת או לא לפי דעתי...
אבל זו דעתי...

אררררררררררררררררר!!!!!

אנשים, לא הבתם את הפואנטה של הסידרה!!! הקטע של הסידרה, זה בעצם להראות איך הכל התחיל, מאיפה הכל בא. בלויס ולקארק לא ידענו למה לקס וקלארק אויבים, פשוט ידענו שלקס הוא הBAD GUY וזהו, סמולוויל מנסה (בהצלחה!) להראות לנו איך זה התחיל, היא לא משנה את המקור! שכחתם בפרק "מחוץ לחוק" קלארק שאל את לקס "אתה חושב שגם החברות שלנו תדרדר?" ולקס ענה לו "קלארק, אני מבטיח לך שהחברות שלנו תהיה מהאגדות" איי רסט מיי קייס! נ.ב ברוכה הבאה שמיכי!

SaberTooth

New member
דווקא כן ידענו...

בלויס וקלארק כן ידענו למה קלארק ולקס אוייבים. הכל התחיל כשקלארק בא לעבוד בדיילי פלאנט, שם הוא הכיר את לויס, באותה תקופה לקס היה מאוהב מעל הראש בלויס, אבל ללויס זה לא ממש הזיז, לקס חיזר אחרי לויס ללא הפסקה, הזמין אותה לארוחות מפוארות, לנשפים יוקרתיים, קנה לה מתנות יקרות ולויס מצידה ניצלה כל הזדמנות כזו לקבל ראיון מלקס ואולי אפילו ציטוט שהוא יתחרט עליו אחר כך. לקס ראה שלויס לאט לאט נשמכת לקלאק וכמו כל גבר הוא התחיל לקנא, הוא אף פעם לא חיבב את קלארק במיוחד, ביחוד בגלל שזכה לעבוד כל כך קרוב ללויס, אבל עכשיו הוא תיאב אותו, גם קלארק לא אהב במיוחד את לקס כי בתור סופרמן ידע מה לקס באמת מתכנון ושהוא נבל שפל וחולה שליטה. כך התפתחה יריבות מוזרה בין לקס וקלארק (בעיקר על לויס) ולאט לאט הם גדלו לשנוא אחד את השני. כמובן שקלארק לא הכיר את לקס אישית כשגדל בסמולוויל, אבל הוא שמע עליו, לקס היה מפורסם, הוא היה בנו של נשיא לות´רקורפ - ליינל לות´ר. דרך אגב: שמתם לב לכמה אנשים יש את רשי התיבות ל.ל. בסידרה
לאנה לנג, לויס ליין, לקס לות´ר, ליינל לות´רשמותיהם של כל חמשת ילדיו של לקס התחילו ב-ל´

SaberTooth

New member
בסדר, לא משנה, הבנתי../images/Emo70.gif

*מכה את עצמי ממש ממש חזק...
*

ד י י ז י

New member
לראשי תיבות..

ידעתי שלויס ליין ולאנה לאנג זה ל.ל אבל לא שמתי לב ללקס לותר וליונל לותר..

יכוליות.

ויכול להיות שלא, התסריטאים של "לואיס וקלארק" היו באותו מצב של התסריטאים של "סמולוויל", בקומיקס (ואני מקווה שאני לא טועה) לא היה כתוב למה לקס וקלארק יריבים. כל תסריטאי לקח את העובדה הזו ושינה אותה כרצונו, כבר אמרתי ואני יחזור על זה (אימאלה, אני מתחיל להישמע כמו המורות שלי!), גם בלואיס וקלארק הם שינו דברים! בדיוק כמו בסמולוויל! לכן, לואיס וקלארק הן לא מקור אמין! נ"ב, ראיתם שכתבתי במאמרים את סיפור העלילה של סמולוויל? ממש השקעתי בזה...

SaberTooth

New member
לא נכון....

בלויס וקלארק היו שינויים קטנים ובלתי מורגשים, אם בכלל. גם בקומיקס זו הסיבה ליריבות בין לקס וקלארק.

ד י י ז י

New member
מה עם הקטע ש..

אחד ההורים (אני לא זוכרת מי) אמור למות שקלארק בגיל 13?

SaberTooth

New member
אמא של לקס...

אמא של לקס מתה כשהוא היה בן 13. אף אחד מההורים של קלארק לא ימות, אבל בעונות האחרונות של לויס לקלארק ג´ונת´ן מאוד חולה.

aviatiko

New member
הורה של קלארק שמת

לפי הקומיקס אף הורה של קלארק לא מת - לפחות לא כשהוא צעיר. הפעם הראשונה ש"הרגו" את ג´ונת´ן קנט הייתה (אם אינני טועה) בסדרת הטלוויזיה משנות החמישים. הרעיון מוכר לכולם בגלל הסרט "סופרמן". בלויס וקלארק ג´ונת´ן קנט מעולם לא היה חולה מאד אבל היו רמיזות למעט בעיות בריאות כשמרת´ה הכריחה אותו לעשות דיאטה.

עדיץ

New member
חוץ מ ...

הילד ה 6 של לקס זה שכאמור מת בתאונת דרכים .. קראו לו ג´קסון ! (זה היה בפרק של המציאות המדומה .. אהבתי את הפרק ..)

למעלה