הייי

דנבר2002

New member
הייי

רציתי לשאול מתי יש את הכי גאים שיש בטלוויזיה? אגב, אני דיי חדש כאן (למרות שאני מסתכל בהודעות דיי הרבה זמן) בן 16, מאיזור המרכז. הסתכלתי כאן על הויכוח שלכם עם וסל, ולצערי הרב אני דיי מסכים איתו. למרות שאני משקר את עצמי, כרגע אני לא מתכוון לצאת מהארון כי זה יהרוס לי את המשפחה, ואם אני אהיה הומו אני יודע שבגיל שלושים - כאשר הזין מפסיק לעבוד מהמוח תופס את מקומו, בעוד רוב האנשים יהיה להם ילדים משפחה וכ´, אני אנסה למצוא לי איזה זיון.

לירונר

New member
שוקו עם קצפת ../images/Emo35.gif ../images/Emo96.gif

דבר ראשון- ברוך הבא ~
~ דבר שני- אתה יכול לדבר איתנו ולהגיע למסקנות לבדך יש הרבה סוגים של אנשים בחוץ, וסל היקר שלנו התייחס לקבוצה קטנה... אתה מוזמן להיות חלק מאיתנו, תראה, תחשוב, תבין.

DJNYC

New member
אתה צודק...../images/Emo4.gif

הרבה יותר שווה להיות סטרייט. אני מציע כבר עכשיו לנסות ולהתחיל עם בחורות, ולהתרחק ככל האפשר מלהיות הומו. בחירה מצויינת - וחס וחלילה לא להרוס את המשפחה. מה הם צריכים עכשיו ילד הומו, עדיך להם ילד סטרייט שיביא להם אושר. כדי שתתעורר! אם אתה יודע שאתה משקר לעצמך - אז לא חבל לך על הזמן? אתה תהיה אומלל ככל שתרצה, ותהיה מאושר ככל שתרצה - הבחירה בידך. האמת -- תשחרר.

MARMELAD

New member
באמת?

אוי, איזה מזל ! כבר ממש פחדתי שנשארו לי רק 6 שנים לחיות
(דן, ברוך הבא, תתעורר)

Angel Girl1

New member
היי! ברוך הבא!!!!!../images/Emo24.gif

שני דברים: 1. נראה לי שאתה ממש טועה שאתה מעדיף לחיות בשקרים! כי אתה זה מי שאתה, וזה שאתה תנסה לשנות את המיניות שלך, לא אומר שבאמת תצליח! אז לפי דעתי כדאי לך לצאת מהשקרים... ולחיות בתור מי שאתה! המשפחה תתגבר! 2. הכי גאים משודר כל יום שבת בשעה 23:35 בערוץ 3! ואנחנו כבר בפרק 16 אם אני לא טועה!

למעלה