הייי :)

Spotless Mind

New member
הייי :)

יש לי עבודה לבית ספר. ובעיקרון אני צריך לרשום(באנגלית, אבל זה לא משנה כרגע), מה She Will Be Loved אומר. עכשיו, התחלתי, וניסיתי לשלב משהו עם הבוגר, אבל זה לא הצליח. אחרי זה חשבתי על הקליפ, וזה גם לא מסתדר. ניסיתי לבד עם המילים, ובכול זאת זה לא ניראה לי בסדר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפרש את מה שהולך בתור השיר. מה הנקודות הראשיות בשיר. על מה הוא. ומה הוא משדר. תודה לכםםם!! :)

גליזה

New member
יש תרגום במאמרי הפורום!

תוכל לבדוק שם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1101&a=2305&c=235&sc=63&ssc=0
בבקשה לך

Spotless Mind

New member
תודה, אבל......../images/Emo4.gif

את זה גם אני עשיתי ... חחח התכוונתי, מה הוא אומר... מה הסיפור שמסתרר מאחורי השיר... למה הוא מתכוון? היא באמת הייתה מלכת יופי? למה הוא אומר שלום? מי עזב את מי? למה היא חוזרת ומתחננת אליו כול פעם שהיא "נופלת" והוא זה שרוצה עוד ממנה, אבל בכל זאת נפרד ממנה בסוף? ניראה לי שהבנתם את הכוונה שלי.. תודה לעוזרים! :)

גליזה

New member
../images/Emo2.gifאהההה, סורי../images/Emo163.gif

ממ, בעיקרון האלבום SAJ נכתב בהשראת הפרידה של אדם מחברתו באותה תקופה, ג'יין
לא נראה לי בכלל שמדובר במלכת יופי אמיתית. מדובר בדעה שלו עליה (לא בהכרח ג'יין, כן? אבל בהשראת..
). אני מניחה שהוא אומר שלום כי הייתה פרידה כואבת. מי נפרד ממי? קל לי להניח שהיא ממנו, אבל זה לא נראה לי עקרוני. אולי שניהם החליטו על זה ביחד. אולי הוא רוצה עוד ממנה, אבל הוא מבין שהפרידה הזאת עדיפה כי הקשר עצמו היה כואב (אתה יכול לנסות גם להבין את השיר דרך השיר this love, שלדעתי בהחלט יש קשר בין השניים כיוון שאדם כתב את שניהם בהשראת אותה פרידה ורואים את הדימיון בקו העלילתי
לפחות מעט). היא כל פעם חוזרת אליו כשהיא נופלת כי הוא גלגל ההצלה שלה, פחות או יותר. הוא נתן לה חום ואהבה שהיא צריכה כשהיא ברגעים קשים

SuperKeren

New member
זה כל היופי בשירים או קטעי כתיבה אחרים...

שכל אחד יכול לפרש אותם בצורה אחת, שמשתמעת לו, אישית. בדיוק בגלל זה, לא הייתי מנסה לחפש את "המשמעות" של השיר - את מה שעומד מאחוריו, כי לא רק שאת התשובה לכך רק אדם יודע, אלא גם בגלל שזה יהרוס את הקסם שבשיר, לא?
לדעתי, אתה יכול לציין בתחילת העבודה את העניין הזה, שפירוש של שיר הוא סובייקטיבי, והוא מתפרש לכל אחד בצורה אחרת. בשביל להדגיש את הנקודה הזאת, אתה יכול לעשות מעיין "שאלת מחקר" שכזו שבה בעצם תשאל אנשים שונים; בגילאים שונים, מינים שונים, אזורים שונים בארץ או בעולם, במקומות שונים בחיים שלהם - ותקבל תשובות מגוונות ועמוקות. תוכל באמת לשים לב, שלכל אחד תשובה אחרת שלא תמיד תשתמע לך כברורה מאליו כמו שהוא חשב עליה כאחת כזאת. ואז, בסיכום, תוכל לסיים את העבודה עם סימן שאלה לתהייה (משהו שאני אוהבת לעשות בעבודות, בעיקר באנגלית, והמורות ממש אהבו את זה). תזכיר שוב את העניין של פירוש השיר בצורה סובייקטיבית, אישית, לפי כל אדם (כמו שכל אחד הוא שונה- לכל אחד דעות, מחשבות, רגשות, ובכלל הלך רוח שונה מיום ליום) ולפי זמן מסויים או אחר בחייו. תסיים את העבודה באימרה: "ומה איתך?" הן ימותו על זה
! אני יודעת שאם הייתה לי משימה כמו שלך, הייתי עושה את זה ככה... זה כאילו במקום לקחת עבודה רגילה הפכת אותה ליצירתית, חופרת ועמוקה
! (אני אוהבת עבודות באנגלית
) בהצלחה

למעלה