אחלה ניחוש חיחי תודה
ס ספפפפיר New member 25/9/06 #22 תגידו למישהו יש את המסן או אייסי של אורעד כי אני שאלתי אותה לפני הרבה זמן והיא לא עונה והיא הגיבה מאז...אולי היא לא ראתה או משהו
תגידו למישהו יש את המסן או אייסי של אורעד כי אני שאלתי אותה לפני הרבה זמן והיא לא עונה והיא הגיבה מאז...אולי היא לא ראתה או משהו
B booba 1 New member 25/9/06 #24 ממ ... את יכולה לשלוח מסר אליה ולחכות וכנראה היא לא נכנסה לפורום היום אני בטוחה שהיא תענה לך בקרוב רק סבלנות וברוכה הבאה
ממ ... את יכולה לשלוח מסר אליה ולחכות וכנראה היא לא נכנסה לפורום היום אני בטוחה שהיא תענה לך בקרוב רק סבלנות וברוכה הבאה
R Roy191 New member 25/9/06 #25 הממ תקשיבי.. אורעד, כמו שאר המנהלים ושאר האנשים בפורום הזה לא נמצאים בו 24 שעות , ופעם הבאה, אם את רוצה מסן או איסי של מישהו, אל תבקשי מכל הפורום, תפני אליו באופן אישי, בשביל זה קיימים מסרים...
הממ תקשיבי.. אורעד, כמו שאר המנהלים ושאר האנשים בפורום הזה לא נמצאים בו 24 שעות , ופעם הבאה, אם את רוצה מסן או איסי של מישהו, אל תבקשי מכל הפורום, תפני אליו באופן אישי, בשביל זה קיימים מסרים...
א א ו פ ק ה New member 26/9/06 #26 ברוכה הבאאה!! גמני בת 15 וחצי וגם אני חולה על עבריייייייייייייייי ואני גם קצת חדשהה.. אהה וקוראים לי אופק!!
ברוכה הבאאה!! גמני בת 15 וחצי וגם אני חולה על עבריייייייייייייייי ואני גם קצת חדשהה.. אהה וקוראים לי אופק!!