הייי:]

גילוווש

New member
הייי:]

שלווום לכוולםםם....אניי חדשששששהה..=] קוראים לי גילי בת 15 מכפ"סס!תיכון רביין
אנלא יוודעת אם אני פאאקצצהה כאילו סה"ככ יש בי התלהבות יתרר! ואנלא חוושבת שזה משוו רעעע אני נההנהת מזהה:] סוו איייניואי אני פהה..:) OOMMGG הכיתה שלי!!חסרת פאקצוותת... רציניי אנלא מוצאת את עצמי שם יותר מידי פריקים וחנוניות...רק לא פאקצוות אני מרגישה מעפפנה שאני הולכת עם ורוד וקשתות<<<נכון שזה כ"כככ יאאפפההה?! :] אאז לכוווולם שנה מוווצלחחתת עד הפעם הבאהה...

SaRaS GirL

New member
חחח נחתת ברבין? תעברי לכצה פקצה

חחחח אני סתם נכנסתי לפורום הזה לראות מה הולך פה. וכאילו רבאק אתן בטח בנות איזה 14-15-16 אולי ואחות של אחת החברות שלי, והאחות הזאת בכיתה ז' נשמעת הרבה יותר בוגרת מכן. רבאק תתחילו לדבר כמו בני אדם. -כן. אני לא פאקצה. לא פריקית. לא שאנטית. לא פרחה. לא ערסית. אני זאת אני.- בכל אופן צאו גם מהקטע הזה של כל הקבוצות החברתיות ושיש פריקים וחנונים וכאלו כי לא רבאק אין כזה דבר. כל אדם הוא אדם בפני עצמו ואף אדם לא רוצה שיקטלגו אותו לפי צורת הלבוש שלו, סגנון המוזיקה שהוא אוהב, הדרך שבה הוא מבלה את היום\הלילה. אני הייתי ילדה ממש ממש מעצבנת וקצרצייתית ונשמעתי ממש כמוכן עד לפני שנה, עד שהבנתי כמה שזה מגעיל ונוראי ושזה רק מרחיק אנשים ממך, במיוחד כי הגעתי לתיכון חדש בו אפחד לא מכיר אותי, והייתי צריכה ליצור רושם ראשוני חיובי עלי אבל כל ההתנהגות הזאת גרמה לאנשים לא לאהוב אותי במיוחד. למזלי אם הזמן החכמתי והבנתי שאני חייבל להשתנות, כי מי שהייתי אני בעצמי לא אהבתי אותה, לא סבלתי אפילו, ועכשיו אני נהייתי אני, וכמו שאני ככה יש לי הרבה יותר חברים משהיה לי אי פעם. בנות שפעם לא סבלו אותי , עכשיו חברות מאוד טובות שלי. תהיו אתן. =)) ועוד דבר למי שכתבה את זה- רבין זה תיכון ממש טוב. אני לא בו, אני בגלילי בי"א ואין על גלילי התיכון הכי טוב שיש באמת, אבל רבין חוץ מהעובדה שהוא מאוד רחוק ומאוד מרחיק את מי שלומד שם משאר התיכונים, הוא אחלה תיכון, תהני ממנו ותנצלי כל דקה. =))

שלום כולם! אני מהפורום של

הגיים בויז
מושלמיםםםם
סתם קפצתי להגיד שבוע מושלם לכן פאקצות שלי חחח ביי ביי ביחושית לוי

את באמת נראית כמו גבר../images/Emo11.gif

למען האמת ראיתי אחת מה זה דומה לך בעזריאלי אבל בעצם זה היה אחד שהיה בהתחלה גבר ואז עשה ניתוח להחלף המין

skeptic

New member
נראית כמו גבר רססססמי

אולי זה בגלל האנורקסיה או גם תווי הפנים הגבריים או החזיה המרופדת, אולי זה עוד ישתנה.

למעלה