הייי

בלרינה24

New member
סליחה אנשים!!

זה אח שלי... הוא נכנס למלא פורומים בשם משתמש שלי והתחיל לרשום דברים אז אל תתיחסו אני ממש ממש ממש מצטערת!!!!!!

אז רגע,

יש הופעה או אין
כי אם יש אז יש סיכוי גבוה שאני אהיה בה

בלרינה24

New member
חחח לא חמודה..

אין הופעה... כאילו לא נראה לי.. אח שלי סתם המציא.. הוא תמיד אחרי שאנחנו רבים נכנס לכל מיני דברים שלי ומתחיל להגיד דברים שבמי למשל נכנס למסן שלי או לאיסי או לפורומים ומתחיל לדבר בשמי.. שונאת אותו!! אני בד"F נכנסת לפורום וקוראת אבל לא מגיבה.. אז נכנסתי היום וזה נשאר פתוח והוא התחיל לכתוב הודעות בשם מתשתמש שלי..=\

בלרינה24

New member
וואי

איזה גדולה!!!! גם אני רוצה!! אני עוד חודש וחצי בת 15..=\ קטנה.. חחח איזה אח מעצבן יש לי גרר אותי לכתוב פה הודעות..=\

דווקא נורא נחמד כאן

את צריכה להגיד לו תודה
וכן, אני גדולה, אני היחידה כאן שמכירה את אביתר באמת מתחילת הקריירה שלו
(ונראה לי שגם היחידה כאן שמכירה אותו דרך אחיו
)

בלרינה24

New member
הקטע הוא ש

אני גולשת כאן כבר מיוני בערך ולא מגיבה כי אני לא מכירה בכלל את אביתר שמעתי עליו קצת ושמעתי כמה שירים שלו וכלכך אהבתי!!! אז נכנסתי לפורום ואני מנסה ללמוד להכיר אותו ולהכיר שירים אחרים שלו

הבנתי, אז הדרך הטובה ביותר

היא להשתתף דווקא בצורה פעילה, לשאול שאלות, להתעניין בצורה אקטיבית, רק ככה נוכל לענות ואני בטוחה שיש כאן מלא שישמחו לעזור לך ולהכיר לך אותו יותר טוב ואני ביניהם
בכלל, אני לא מבינה את רעיון הגולש הסמוי.. את כבר כאן, אז למה לא לכתוב
בכל אופן, באמת שאת מוזמנת, אני אישית מבטיחה לענות
(על דברים שקשורים לקריירה שלו כמובן
)

../images/Emo45.gif מעולה..

רשמיות זה טוב
אז ספרי קצת: מה את מכירה, כמה את מכירה..
שנוכל להכיר לך את השאר

בלרינה24

New member
אמממ

אני מעפנה.. אני מכירה איזה 4 שירים ואהבתי את כולם מאודד את כולם ידידים שלחו לי... הכי אני אוהבת את תאטרון רוסי ויש לי סיכוי ומתי נתנשק (נראה לי שככה קוראים לזה) ואמממ איזה דואט שלו עם מאיר בנאי דואט מהמםם אני חושבת שקוראים לזה אצלך בעולם.. ואממ ידיד שלי סיפר לי שהוא חזר בתשובה ושבהופעות שלו הוא מוריד את המילים הלא יפות או משו כזה חחחח קיצור אני בקושי מכירה כמו שאמרתי..

ככה קוראים לשירים, כן ../images/Emo9.gif

ולדואט עם מאיר אכן קוראים "אצלך בעולם" וזה שיר של מאיר במקור שהוא ואביתר עשו לו ביצוע משותף באלבום של מאיר שנקרא "האקוסטי"
(באותו אלבום יש גם ביצוע של מאיר ל"יש לי סיכוי" של אביתר
) ולגבי ה"שלחו לי"
אנחנו נגד, ממש נגד.. אבל אני מבינה שאת מכירה בעיקר את האלבום הראשון אז אני קודם ממליצה להגיע בקרוב להופעה כדי לשמוע שירים מהאלבום האחרון וחוץ מזה אני ממליצה על גיחה לתו השמיני, ככה תוכלי לצאת עם 3 אלבומים ובלי נזק כלכלי בעייתי
אלו ההמלצות שלי בינתיים, את גם מוזמנת לקפוץ אליי כמובן לשמוע את כל האלבומים אבל אני מניחה שזה לא הכי ריאלי

כן, בירושלים

לפי מה שאני יודע יש להם סניפים רק בירושלים ובנמל תעופה בן גוריון... אז, לא יודע.. בכל אופן, אני לא הכי נגד שיתוף קבצים, במיוחד לאור העובדה שבלעדיי זה לא הייתי מכיר המון אמנים שבסופו של דבר קניתי את הדיסקים שלהם... ולכן.. אם את באמת מתכוונת לקנות את הדיסקים.. אז אני מוכן לשלוח עוד שירים שלו כדי שתתרשמי.. הדיסקים שלו גם ככה לא עולים הרבה בחנויות, שיר טיול עולה 39 והדיסק הראשון 59 אם אני לא טועה... הדיסק החדש לדעתי בסביבות ה60...

למעלה