הייי!

לימונדה

New member
הייי!

ממצב? אני לימונדה והחלטתי לתת בדיקה לפורום הזה.. אני משתתפת בפןורום חלומות צלולים ופעם מזמן הייתי ותיקה בפורום על בנות ועל בנים אבל היום הפורום הזה נהררס.. בקיצור, מאחר ואני ממש צריכה פורום להתפרק בו חשבתי לי שאולי זה, זה הפורום שיתאים לי... קצת על עצמי! קוראים לי הללי אני גרה בצפון אני ונוני מדברות!!! (איזה כיף!) ומממ אני אוהבת לשיר לקרוא לכתוב שירים וסיפורים להיות עם חברות לצחוק לעסוק באומנות לישון לדבר בטלפון וכן גם אינטרנט... אם אתם רוצים איי סי קיו כל שצריך לעשות הוא- כמה פשוט- לבקש!!! הממממ וזהו אני מקווה למצוא פה פינה חמה! אוהבת: לימו!

k4school

New member
לא כל כך...זהו שקשור לאחרי בית הספר

ואם את צריכה עזרה בעינייני בית הספר אז אני אזמין אותך לפורום שלנו (יש לנו אותו קהל יעד כמובן ואנו משתפים פעולה
פורום : לימודים - k4school הוא פורום מומחים (מסומן במישקפיים ליד שם הפורום) המנוהל ע"י מורים בהיתנדבות ועוזר לתלמידים וגם למורים בלימוד והוראה. הפורום כרגע מקיף מורים מחתיבת בינתיים ועד מרצים באוניברסיטה. נישמח לראותך שם... וכמובן גם כאן
רונן מרצה ומנהל "המפתח לבית הספר" (זהו שם של האתר שלנו, לעזרה ללומדים ולמלמדים וגם שם הפורום... k4school )

shiri-d

New member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני שירי../images/Emo9.gif

למעלה