הייי!

הייי!

כמה שאלות: 1- מי כאן רואה גם היקארו נו גו וגם אינוישה? 2- מי כאן לא יראה את השידורים החוזרים אחרי שהסידרה תיגמר? 3- איך עושים חתימה? ומכיוון שאני לא יודעת, אני יעשה בכאילו: _____________________________________________ אהמ אהמ: היקארווווו! אקירההההההההה! מי יתן, וניפגששששששששש!!! מתה על היקארו! מתה על פו הדב! אבל זה לא קשור!!!

harar8

New member
אוקיי

1- מי כאן רואה גם היקארו נו גו וגם אינוישה? ראיתי אינויאשה בעבר אבל עכשיו אני לא רואה את השידורים החוזרים. 2- מי כאן לא יראה את השידורים החוזרים אחרי שהסידרה תיגמר? אני אראה אבל לא בהתמדה כדי לעשות חתימה את צריכה ללכת לעולם שלך (ללחוץ על שם המשתמש שלך) שמה יהיה עידכון פרטים אחרי שתלחצי על זה, ותיכנסי כדי למלות פרטים זה יופיע שם ותוכלי לעשות חתימה^_^

אויה @___@../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

יותר מדי כפל באותיות עושה לי סחרחורת @___________________@ תראי, אני גם רואה שבפורום אינו {כן אני ראיתי אינו, אני אראה את השידורים החוזרים של היקאגו} אז, את פותחת יותר מדי כתומים על שטויות. ראיתי שאת יודעת איך מגיבים להודעות של אחרים, אז תגיבי להודעת ספאם או ל"תפוז אנשים מודיע", תרשמי בכותרת נצל"ש- ניצול שירשור, ותכתבי מה שאת רוצה להגיד. אם זה דיון, שאלון או פיק חשובים את יכולה לפתוח שירשור חדש {אה, גם משחקים ושירשורי ציורים למיניהם} {יכול להיות שואומנות השירשור תעזור יותר, אהמ זה היה רמז, אהמ =.=}

star_female

New member
ברוכה הבאה...

1- ראיתי אינויאשה, פעם אחת הספיקה לי. 2- יש טעם לענות אם אני כן אראה? XD ועל 3 ענו לך כבר.

Noriko Chan

New member
מעו~ ../images/Emo142.gif

אני ראיתי אינויאשה ואני רואה שוב... בפעם השישית בערך ^^; אחר כך אנשים מתפלאים אשני זוכרת מה קורה בכל פרק ^^; ואממ אני אראה היקאגו בש"ח אם יבוא לי D:

למעלה