אני אניייייייי ושוב אניייייייייי
C Crazy Motek New member 20/4/06 #83 יופייי!! קורינו'ש מאמי יש לנו שותפה כפרע'לייךך!! תיהי מוכנה ל-ש-י-ג-ו-ע-י-ם-! לא רוצים לישוןן!! רוצים להשתגעע!! זה מה שעושים בכורדירהה!! חח תיהי מוכנה כי אנחנו שתי "שפויות" שהכורדירה תישתגע איתנו ביחדד!! חחח..
יופייי!! קורינו'ש מאמי יש לנו שותפה כפרע'לייךך!! תיהי מוכנה ל-ש-י-ג-ו-ע-י-ם-! לא רוצים לישוןן!! רוצים להשתגעע!! זה מה שעושים בכורדירהה!! חח תיהי מוכנה כי אנחנו שתי "שפויות" שהכורדירה תישתגע איתנו ביחדד!! חחח..
C Crazy Motek New member 20/4/06 #89 קודם כל.. הטלוויזיה שכנה שלנו!! דבר שני.. אין לנו בית יש לנו כורדירה!!! דבר שלישי.. יהיה לנו כל ערוץ שרק נרצהה!! מה שתירצי לראות תוכלי לראותת!!
קודם כל.. הטלוויזיה שכנה שלנו!! דבר שני.. אין לנו בית יש לנו כורדירה!!! דבר שלישי.. יהיה לנו כל ערוץ שרק נרצהה!! מה שתירצי לראות תוכלי לראותת!!
ק קורינושש New member 20/4/06 #92 חחחחחחחחחחח יששששששששששששששש אבל רגעעעעעעעע יש בעיהההההה זה לא יכול להתקיים בלי אורוש כפרה עלייההה (אור לוגסי)
חחחחחחחחחחח יששששששששששששששש אבל רגעעעעעעעע יש בעיהההההה זה לא יכול להתקיים בלי אורוש כפרה עלייההה (אור לוגסי)
C Crazy Motek New member 20/4/06 #104 כל מי שרוצה יכולה להצטרףף!! ../images/Emo9.gif כי זה לא פייר שרק אנחנו ניהיה.. ולא יאפה להגיד למי שתבקש מצטערות אין מקום.. אז כל מי שרוצה- מוזמנת!!
כל מי שרוצה יכולה להצטרףף!! ../images/Emo9.gif כי זה לא פייר שרק אנחנו ניהיה.. ולא יאפה להגיד למי שתבקש מצטערות אין מקום.. אז כל מי שרוצה- מוזמנת!!
כ כוסית על הגג New member 20/4/06 #93 קודם כל יש לך שם מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif חיחי גם לי קוראים אור ברוכית תהני
א אורוש love אושרי New member 20/4/06 #102 ברור שנצרףף אותה! אין לי מושג מי זו אבל היא נשמעת לי אחלה! וטל אל תגידי לי יא מעבולה!