הייי

חחחחחחח דו מינית שלייייי אני פההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מעבולההההההההההההההה ליאור? אממ זה זה שהיה איתנו בצ'ט? =\

חחחחחח....יאאא הוא חזרררררררררר

הפלאאאאאא שליייייייייייייייי אבא שלי הביא אותו מעזריאליייי והביא גם בגט בדרך יאמיייייייי

חחח גמלי בא......אבל אבללל...

אפחת לא בירכה את הפלא שלי....הוא היא זרוק יומיים בטי אן טי בלי שום ישועהה שימצאו אותו בלי תקווה שהוא יחזור אליי קצת אהבה תתנו לו......\= חחחחחחחחחחחחחחחח קוריני תביאי לי ביס מהפיצההה איזה פיצה זאת?

חחחחחחחחחחח פלאפוןן??????

ברוכה השבההההההההה אמממ יש פה פיצה עם זיתים ופיצה רגילההה מה בא לך?

רגילההה!!!לא באלי על זייתים.....איז

ה פיצה כאילו איך קוראים לה ????חחחח יש פיצות שאני לא סובלתתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמממממ פיצה טעימהההה אני מתה על הפיצה הזאתתתת קוראים לחנות "פיצה פיצה" רוצה רחוב? טוב אז... רחוב בר לב 10 אור יהודה נווה סביון

טוב אם את קונה משם אז זה בטח טעים

אז תקפיצי לי אחת בלי כלום......תודה מראש טולעעע...חחחחחחחחחחחחחחח התחרפנתייי השעה עברהההההההה

יאאאא כנסוווווו חחחח מצחיקקק

טוב זה לא מצחיק אבל נכון היה צריך לשלוח מסר להנהלת תפוז כדי שהבויז יתארחו פה אז תראו מה הם החזירו ליי: שלום לך, לצערנו הנושא מתעכב. כפי שכתבנו כבר בעבר- אנו מחכים לקביעת תאריך לאירוח מול הסוכנים של הלהקה, אנו עושים את כל המאמצים על מנת לזרז את התהליך. בברכה בניי זוו...חחח לא משנהההה שיביאו אותם כבר בלי הרבה חפירות

Crazy Motek

New member
היי!!

אני גל בת 11 [הכי קטנה בפורום
] ואני גרה בכורסהה!! [מול הטלוויזיה!!] רוצה לבוא לגור איתי?! אני גרה לבד ואני מחפשת שותף!! מי שרוצה לבוא לגור איתי מוזמנת!!
רק שתודיע לי!! ו.. אני רוצה המון שותפים שלא יהיה לי משעמם!! מי שרוצה, אני כאן!! 321090131 איי סי!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התחרפנת או מה?! חחחחחחח מג'נונהה חולה עלייך

למעלה