הייי

הייי

חדשה כאן.. קוראים לי ימית.. ואני עוברת בקרוב מאוד לגרמניה..יש פה מישהו משם? אני מזה בבאסה..כל כך לא בא לי לעבור לשם ועוד עם השפה שלהם שאני לא מבינה כלום,ויקח לי הרבה מאוד זמן להבין אותה..

SpongeGil

New member
גרמניה ../images/Emo99.gif

מקסימום תדברי יידיש, יבינו אותך
את רוצה להתחלף? הייתי מתחלף איתך בשמחה

Liatatwork

New member
רוב הגרמנים מדברים אנגלית טובה

אבל הם מאוד פרפקציוניסטים, יענו, אם הם לא מדברים מושלם אז הם מתביישים לדבר (לא כמונו הישראלים
) אבל אחרי שתכירי אותם קצת יותר מקרוב אז הם לא יתביישו וידברו איתך. חייתי בגרמניה חצי שנה (אבל הייתי כבר בת 22 וזה קצת שונה מבני נוער) בלי לדבר גרמנית והיה בסדר גמור. יש הרבה מה לעשות במינכן ויש גם קהילה יהודית. אני ממליצה לך ולמשפחתך להצטרף וככה גם תפגשו עוד ישראלים.

Cool Vibes

New member
אל תדאגי.

תבואי בגישה חיובית ויהיה לך סבבה. את תראי. יקח לך זמן ללמוד את השפה זה בטוח,אבל בסופו של דבר תקלטי אותה. כי כולם מסביבך ידברו גרמנית. בהצלחה!!

תודה

אבל אני ממש בבאסה בכל זאת.. ממש לא בא לי לעבור.. מישהו יכול לתת לי פרטים על העיר מינכן? יש שם מקומות בילוי וכאלה?[קניונים בתי קפה מסעדות וכאלה..] תודה שוב

נעמצי

New member
אז ככה

למרות שהיא עיר די רשמית ומאד "גרמנית" - שלא כמו פרנקפורט וברלין שכמות הזרים בהן מאד השפיעו על הצביון של העיר- מינכן היא עיר עם חיים. יש פה המון חגיגות כמו האוקטוברפסט, ופסטיבל הקולנוע, וסקייטינג טיים וכו', ואם תרצי לדבר אז אני במסנג'ר ( לפעמים, כשיש זמן לנשום ) [email protected]

למעלה