הייי...

הייי...

היי זאת אדווה... אני מקווה שמישהיא זוכרת אותי?! המון! המון! המון! זמן לא הייתי פה... ותאמת אין לי תירוץ למה?! אמ... ברגע שהפסקתי להיכנס לפה הייתי על המחשב רק 5 דקות... עצוב אה... אז הבנתי שאני לא יכולה יותר! החלטתי לחזור ואני מקווה שלא תכעסו עלי שעזבתי ככה בלי להגיד כלום?! סורי
! אז חזרתי! !
love u אדווה...

dragonit12

New member
ויי

ברוכה השבה אלינו!!!וזה בסדר אני סלחתי...אם לא היית חוזרת הייתי כועסת אבל חזרת וזה כבר אומר משו לא?ויי געגענו אליך...

Roniii

New member
התגעגעתי../images/Emo24.gif

כיף שחזרת
ספרי מה חדש אצלך

ODana

New member
התגעגענו... ../images/Emo24.gif

וממש לא כועסים... העיקר שחזרת!

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

בקיצור - טוב שחזרת, גמני התגעגעתי...

יואו תודה כולם../images/Emo70.gif

אוקי מה שחדש אצלי הוא שלא מזמן נסעתי לאילת... היה ממש כיף!!! אמ... אתמול חזרתי מדודה שלי... נסיעה רכובה לפחות שעה וחצי!... מה עוד?!... אהה כן לא מזמן הייה לי מומולדת... חח... אני דיי קטנה בגיל... אבל לא משנה... אני אסביר למי שלא הבין... אני בכיתה ח' ובמומולדת שלי הייתי בת 13... הבנתם?! זאת אומרת שרק בכיתה ז' הייתה לי בת מצווה... מקווה שמובן... ואני חוגגת ביום שישי הזה בישוב שלי הולך להיות כייף!!!... אהה ואני יודעת שכולכם עכשיו תהיו בהלם... אנחנו רק 14 תלמידים בכיתה ואנחנו כיתה ח' היחידה...
יש רק 5 בנים ו-9 בנים...
*עצוב*... טוב אין לי עוד מה לספר אז תספר גם אתם מה חדש?! מי הצטרף?! וכ'ו... ולכול מי שהיצטרף ברוכים הבאים לפורום הכי שיש!!!... !loveאדווה...

dragonit12

New member
ויי מזל טוב!!!

תהני בחגיגות!!.. נסעת לאילת ולא לקחת אותי??אוף.. אני גם רוצה את אילת!!! כן מכירה את זה.. נולדת בסוף שנת 91... לא הבנתי.. כמה בנים יש לך בכיתה?5/9??
בכל מקרה שמחה שנהנת!!

אוייי סליחה....

יש לי 5 בנים בכיתה... ואנחנו 9 בנות***... ואני מצטערת שלא לקחתי אותך לא היה מספיק מקום במזוודה וגם ככה עשו לי הפתעה... בבוקר קמתי ואמרו לי שאני נוסעת לאילת...! ואני בכלל לא ארזתי... !love אדווה...

סתיו מם

New member
זה לא כזה נורא כיתה קטנה

יש לזה גם יתרונות. אבל באמת זה קצת לא כיף לפעמים. אבל לפעמים זה גםן כיף שיש אינטימיות כזאת. בקיצור... אני לא יודעת מה להגיד, אני קצת מקנאה בך אבל גם קצת לא...

dragonit12

New member
חיחי זה בסדר...

שמחה שנהנת בכל מקרה... מה כזה קצת?? רוצה להתחלף? פליזזזזזזזזזזז אנחנו 37 תלמידים בכיתה... 13 בנות 24 בנים זה כזה לא פייר... יש יותר מדיי תלמידים והרבה רעש.. לפעמיים זה כייף אבל ברוב את חוזרת עם המון כאב ראש.. אני רוצה שקט! בקיצקץ רוצה להתחלף??

למעלה