הייי!

בקרוב, היא עובדת עליו עדיין

מכיון שהיא רוצה להיות שלמה איתו..ואנחנו איתה! וברוכה הבאה! אני טל
מוזמנת לכתוב הרבה =]

moranooosh

New member
ברוכה הבאהה=]]]

בטוחה שתהני
ולגבי הדיסק- לא ידוע..העבודה עליו הוקפאה שוב=\

היא לא הוקפאה לדעתי,

זה סתם שטויות מה שכתבו, נינה עובדת עליו היא לא תשקר לנו היא אמרה לנו את זה.. למרות שהיא עכשיו בארה"ב

moranooosh

New member
אבל תראי,

היא עכשיו המוון בחזרות של שיר נולד וזה תופס לה המון מהחיים. ועוד מעט כבר חנוכה, והיא תהיה במינימום של 3-4 הודפעות ביום [בפסטי זה היה 5 עד כמה שאני זוכרת].. ואולי אח"כ היא תחזור לעניין של הדיסק.. היא פשוט מעסיקה את עצמה בדברים אחרים=//

כי בכל זאת,

הבנאדם לא יכול לשבת בבית רגל על רגל, אנשים צריכים עיסוק.. והיא לא אשמה בזה שהיא מעסיקה את עצמה בדברים אחרים.. הציעו לה משהו, אמרה סבבה.. לדעתי היא חשבה על הדיסק בזמנים כאלה שהסכימה לעבוד על שיר נולד..אבל עדיין היא רצתה גם להופיע, עובדה היא מופיעה גם היום - למרות שאין לה עוד דיסק.. היא מופיעה עם קאברים.. אני מאמינה שאחרי חנוכה, היא תתחיל לעבוד עליו חזק וצפו מאוד לראות אותו לקראת (או לפני) 2006.. נכון שמחכים לו כבר שנתיים, אבל אין מה לעשות - זו נינט, את יודעת, היא מלאך - נשמה טהורה..ואם היא אומרת שהיא עושה משהו אין סיבה שהיא תשקר כי את יודעת מה היחס שלה למעריצים היא פשוט נדירה במיוחד

זו לא במיוחד היא שמסכימה, ../images/Emo187.gif

אלא טדי הפקות. הפסטיגל, שיר נולד וכל אלו, זה טדי הפקות אומרים לה לעשות. אני חושבת שאם זה היה תלוי אך ורק בה, לא כ"כ בטוח שהיא הייתה עושה את הדברים האלו.

את צודקת מצד אחד..

היה טיפשי ביותר לחתום על החוזה, למשל הראל מויאל הבין את הטריק שעשו לנינה - ומיד יצא מטדי! אם היינו היינו רואים את הדיסק מהר.. אבל מצד שני, טדי הם אלה שהחזיקו אותה כל השנים האלה כי ראית למשל מה קרה לשי גבסו, הוציא דיסק כמו שרצה, היה שלם עם זה, היה במחשבות של נינה - פוף! שומעים ממנו? רואים אותו? אנשים לא יודעים מי הוא! טדי לדעתי מחזיקים אותה בפירסום, רק יותר מדי חזק.. ולכן אני חושבת שהיא צריכה לצאת משם היום, אחרי 3 שנים.. ולא ישר כשנכנסה, הם החזיקו אותה מספיק - דיי! לצאת משם! אני בטוחה שהיא תדע מה לעשות בהמשך גם בלעדיהם..

moranooosh

New member
../images/Emo45.gif

הראל מויאל היה כבר פחות נאיבי, הוא ראה מה עושים לנינט.. מצד אחד מפתחים אותה בתור שחקנית, אבל תאכלס, עוצרים אותה ממה שהיא באמת רצתה להיות. בכ"ז נקווה לטוב..=]]

אבל היא לא יכלה לדעת. ../images/Emo187.gif

איך היא יכולה הייתה לדעת שזה מה שיהיה? היא לא ידעה לאן היא הולכת משם, אז היא חתמה בטדי. וכשיש חוזה, אי אפשר לבטל אותו סתם ככה... אני חוששת שהיא חייבת להישאר איתם עד תום החוזה. ונינט עכשיו במצב שהיא באמת לא יכולה להיעלם ולהישכח, כך שאם היא כן תבטל את החוזה, היא תצליח טוב מאוד גם בלעדיהם. :]

מה קרה לשי גבסו ?

מה שקרה לשי זה שהוא היה זמר השנה בכל המצעדים , השיר שלו היה שיר השנה בשתי תחנות חשובות ביותר (גלגל"צ ורשת ג'). זכה בפסטיבל השירים . יצא במופע אישי עם הרכב נגנים משלו (שעובדים איתו גם היום ). הופיע בבמה המרכזית ביום העצמאות , וביום הזכרון . הוא תירגם והלחין שיר של חייל שנפל .ועוד ועוד ועוד ...וכל זה רק מאז שהוא הוציא את האלבום . אגב , הוא כבר עובד ודי במרץ על האלבום השני . אז להגיד שהוא נעלם ? איזה הגזמה?

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

השתלבות נעימה.. אני גבי
נא לקרוא את התקנון.. בקשר לשאלה שלך,לא ידוע מתי הדיסק יצא..אנחנו מחכים תמיד

נצלש - כתבה על נינה

נינה מסרבת לשחק במחזמר "ברנשים וחתיכות" ליד צביקה הדר ומיה דגן. הכתבה פה תודה לסיון מהפורום הרשמי על הסריקה ובכלל לפורום הרשמי על הכתבה! תודה!

למעלה