הייי

The Amaru

New member
מסכים עם כולכם

הטכני רולז.
צאו מהסרט! יום ראשון בי"ג
איפה כל הפרצופים שהייתי רגיל לראות? איפה?!!

murzik3591

New member
לא יודע מה הוא הרגיש, אבל...

באמצע המתיחות שלי, רגע לפני שאני נרדם. תוך כדי סיבוב הראש כלפי מעלה ובדיקת מערכות ברנדיס היה חייב לעצור את ההרצאה המענינת שלו לפני המכללה ולשאול אותי מבין כולם אם אני מסכים איתו, לצחוק על חשבוני
בכיף
אבל למה לעזזל להפריע לישון

The Amaru

New member
נהניתי מכל רגע...

מוזרת לי הכיתה פתאום, ועוד יותר מוזר לי להכנס אליה. והמערכת...המערכת... ביום שישי לומדים מ7:25 עד 14:00(!) ובכלל - שעות לא הגיוניות בעליל, בחליל, במקל, בסרגל, מה שבא ליד...
אני בנאדם טוב! למה הם עושים לי את זה?!!
קרן, עכשיו אני במצב שלך...וועאליא על הבאכטי!

murzik3591

New member
אתה כל כך תסבול בימי שישי...

שנה שעברה כשזה סוף שבוע וכל מה שבא לך זה ללכת כבר הביתה לנוח, שבת פנאן. מגיע סימסולו וטוחן לך את השכל. איזה כיתה אתה

הוא ביג'1..ועידן המצב עדיין קקה

אבל החלטתי עם עצמי לפחות=/! מה 7.25 עד 2?! מזל שלא המשכתי מכללה..הייתי מתאבדת... חח..גרוט סיפר לי שמוסרי מלמד אתכם..(אתה לא ככ מכיר אותו כי לא למדת איתו אבל בשיעורי חוזק ישנו טוב:)...סתם הוא מורה טוב והוא מצחיק כשהוא מתעצבן..חח)

murzik3591

New member
אני מוכן לעשות לך טוב להתחלף איתך..

אם את כל כך מתגעגעת.

The Amaru

New member
חביבי יא נור איל עאין... ../images/Emo24.gif

(בתרגום חופשי לערבית: "בום!" סתם
, זה "האור של העיניים שלי") גם אם הייתי לומד מ-06:00 בבוקר עד 15:00 בצהרים - ביום שישי אני אף פעם לא נח. לא נחתי, אני לא נח ואני גם לא אנוח... (תחביר שחבורי בקמץ דיפתונג סגולי) במיוחד לא בצהרים שמוקדשים לדריפטים בכביש שמאחורי הסופרלנד ובקרבתו...
כמו שאמר אברהם פורת זצ"ל: "יש רגעים בהם אתה מברך שאתה חי". שום מכללה או שום תואר שבעולם לא שווים או לא יגרמו לי לוותר על הכמה דק' הקטנות האלה של ריח גומי שרוף והנאה צרופה... זה המוטו שלי בחיים.

רוני242

New member
חחחחחח השיר חביבי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חביבי יא נור אל עין יא סקן כיאלי עשיק בעלי סניר ואל בירק פיגאלי.. ככה זה? אני חושבת שכן

למעלה