הייי....

הייי....

אני יודעת שאני לא מהפורום הזה....אבל אם תוכלו לעזור לי.... אני חייבת לדעת מה יקרה עם תרזה....? וגם עם לואיס ושרדין....לא אכפת לי שזה ספויילרים...
תודה

I n n u e n d o

New member
תשובות../images/Emo58.gif

1.תרזה - תרזה כאמור בהריון מג'וליאן והיא בסוף תלד את הילד אית'ן ירצה לגדל איתה את היד למרות שהוא יודע שזה לא היה שלו אבל אז ג'וליאן ימות ואית'ן יעצר באשמת הרצח אבל תרזה תקח את האשמה על עצמה ואחרי שהיא תלד היא תוצא להורג. בסוף יתברר שג'וליאן בכלל חי וגם תרזה לא מתה באמת,שמו לה את אותו סם ששמו לשרידן שמרדים ולא שומעים דפיקות לב. אבל עד אז אית'ן וגוון יהיו כבר ביחד אית'ן ירצה לחזור לתרזה אבל אז הוא יגלה שגוון בהריון והוא מתחתן איתה כי הוא חושב שזה הדבר הנכון לעשות. 2.לואיס ושרידן - שרידן ואנטוניו יחזרו לאי בלי לפגוש את לואיס כמובן ויעבור זמן והם יתארסו ויחליטו להתחתן בהרמוני עם המשפחה של אנטוניו שהם יחזרו שרידן תפגוש את לואיס סוף סוף וכל הזיכרון יחזור אליה היא תרצה לבטל את החתונה אבל אז אנטוניו יחלה במחלה ושרידן לא תרצה להלחיץ אותו כדי שהוא לא ימות אחרי שהוא מחלים הם מתחתנים כי שרידן מפחדת שהוא ימות אם היא תפרד ממנו. שרידן ולואיס עדיין ישכבו בתקופה שהיא ואנטוניו נשואים ושרידן תכנס להריון בהתחלה לא יודעים של מי התינוק אם הוא של אנטוניו או של לואיס אבל שרידן עושה חישובים ומגלה שהוא של לואיס בעצם. לפני שהיא יולדת את התינוק בת' ואחות בשם צ'רלי חוטפות אותה ומחזיקות אותה במרתף של הבית של בת'[יש לציין שלואיס ובת' היו צריכים להתחתן שוב אבל לואיס ביטל בגלל שהוא אוהב את שרידן] באותו זמן גם בת' זייפה את ההריון שלה בכך שהיא שמה מתחת לחולצה שק של קמח[
] ואיך שהו בבדיקות הריון גילו שהיא באמת בהריון[יכול להיות שאליסטר עזר לה או משהו שלא יגלו שהיא לא בהריון] ששרידן יולדת את הילד צ'רלי ובת' לוקחות לה אותו ומעבירות אותו כילד שבת' ילדה. ששרידן סוף סוף יוצאת מהבור של בת' בת' חוטפת אותה שוב וזורקת אותה לים לואיס מוצא אותה ומציל אותה. ששרידן חוזרת להכרה היא מתחילה להגיד שהילד של בת' הוא הילד שלה ואף אחד לא מאמין לה ואנטוניו מאשפז אותה בבית חולים ממשוגעים שם עושים לה טיפול בהלם חשמלי שמוחק לה מהזכרונות את לואיס,החטיפה ואת התינוק. כמובן שזכרונה של שרידן חוזר אליה והיא עדיין טוענת שהתינוק שלה ולא של בת'. ואף אחד לא מאמין לה עדיין. אנטוניו מחליט שהרמוני לא טובה בשביל שרידן ומחליט לעזוב איתה הם עולים למטוס והמטוס מתפוצץ מסתבר ששרידן לא עלתה על המטוס ורק אנטוניו עלה והוא נהרג בתאונת מטוס. לאחר מכן שרידן ולואיס פוחדים שאליסטר יהרוג אותם אז הם נוסעים לניו מקסיקו,איפה שאחותו של לואיס פלומה מתגוררת עם דודתה. הם פוגשים שם את פלומה ועוד זוג מסתורי[זה כבר סיפור אחר] בניו מקסיקו הם מקיימים טקס מחויבות באווירה מקסיקנית שהם חוזרים להרמוני הם מתכננים להתחתן יש הכנות לחתונה והכל אבל אז מגיע לשרידן זר פרחים שמודיע לה שהאישה שהייתה איתם באי[האישה המסתורית] היא בעצם אמא שלה קת'רין שבהייתה חייה כל הזמן. שרידן מתעמתת איתה ובלה בלה בלה אחרי כמה זמן שרידן שוב אומרת שהילד של בת' הוא שלה ומחליטה לעשות בדיקות DNA לילד. בדיקת הDNA הראשונה מראה שלבת' ולילד יש אכן התאמת DNA אחר כך המדענית שעשתה את הבדיקה מחליטה לעשות התאמה של שרידן לילד ויש התאמה מלאה. מתברר שבת' היא חצי אחות של שרידן ובעצם דודתו של הילד. בת' בורחת עם הילד ושרידן לואיס ורדפים אחריה במכונית סירות ומה לא עד שבת' בורחת לגמרי שרידן כועסת על לואיס ואומרת לו שהיא לא חוזרת אליו בגלל שהוא לא האמין לה אף פעם לואיס עוזב את הרמוני וכרגע בארה"ב הוא מחוץ לסדרה והדמות שלו מחפשת את הילד ואת בת'.

Koki Girl1

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יאו תודה

אני מפגרת לאא למה קראתי ? טוב לא נורא

חחחח. למה אני לא מופתע?../images/Emo168.gif

איכשהו כששרידן נקברה חיה, כל פרק היה: "טוב, אז עכשיו אני אמות". ~סוף פרק~ "בעצם.. רק עוד דבר אחד!". אמה שלה שחיכתה לה בגן עדן כבר השתעממה מהדרישות שלה
.

Charmed Or

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

שרידן כ"כ דפוקה. נגיד במקום לקפוץ מהספינה היא תשאר עליה ותצעק "לואיס, לואיס"

../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

גאד, אין אופרת סבון אחת שמורחת דברים כמו "תשוקות"! אם הייתי מקבל שקל על כל פעם ששמעתי את המשפט "הגבר/האישה שאני אוהב/ת מת/ה", ב-ד-י-ו-ק כשהם עומדים גב אל גב ותחת אל תחת, הייתי מליונר

Charmed Or

New member
אתה מספר לי../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

אני עדיין לא הבנתי למה אני רואה את זה
תשוקות= סמים. זה מרגיש טוב בהתחלה. אבל זה ממכר. ובסוף זה יגרום לי להתאבד

למעלה