הייי....

הייי....

אני חדשה פה... ת'אמת שמלא זמן אני מחפשת פורום שמתאים לי... וסוף סוף מצאתי.... אני בת 19... ואמא שלי נפטרה לפני שנתיים וחצי... זה טרי בשבילי... הסרטן לקח אותה.... והשאיר אותי לבדדד.... רחוק רחוק, עמוק עמוק עודך עומדת מול עיניי עם החיוך והמבט,ובתוכי ליבי נצבט אמא אמא,את שם למעלה עודך בוכה,עודך דומעת עודך יושבת,נעצבת,על הפרידה בטרם עת גדלתי כבר,אינני ילד אך לא אבוש ואתבדה וכשכואב,זכרך עולה וכמו תינוק אני בוכה זוכר חיוך,זוכר מבט ובתוכי,ליבי נצבט האם את שם,יודעת אמא כי ענפייך הם רבים שואלים,תמיד מדוע איכה יבשו השורשים? אמא אמא,את שם למעלה עודך בוכה,עודך דומעת עודך יושבת,נעצבת,על הפרידה בטרם עת ושוב אני בלב נשבר,שב לספר כל שעבר עלית קדושה,אל המרומים ומלאכים אותך שומעים זוכר חיוך,זוכר מבט ובתוכי ליבי נצבט. אני כ"כ מצטערת שאני נמצאת בתוך המושג "בנות ללא אם" אמאלה שלי, אני אוהבת אותך... אוהבת ודי!!!!
תשמרי עליי גם כשאת למעלה רחוק....

חיוכית יקרה ....

ברוכה הבאה
לא פעם אמרתי בפאראפראזה על גראוצ'ו מרקס, שהמועדון שמתאים לנו [בנות ללא אם] הוא לא המועדון שהיינו רוצות להיות בו... אבל ככה זה. לא שאלו אותנו, וזו המציאות. ובכל זאת, אנחנו מששתדלות להיות כאן עד כמה שאפשר זו בשביל זו, ואת מוזמנת להצטרף לביתנו הקט. ד.א. של מי השיר? שנוכל לתת קרדיט.

למעלה