הייי=)

glebRa

New member
אם מדברים על היטלר

אז מי ראה שהנסיך הארי (הבן של דיאנה - הקטן יותר) התחפש לנוער ההיטלראי? חלאה שמחפש צומי.

glebRa

New member
אז מה? הוא דמות מאוד מפורסמת והוא..

שייך ךבית המלוכ אז He should know better

DaSiLDhoRF

New member
so?

everyone that is an israeli and says that he wasnt suppose to dress like that because its offensive to the jews is a freakin asshole. because when kids dress up in porim as the kkk no one says a word.. zvoim!!

אתה צודק...

למרות שאי אפשר להשוות בין מעשיהם של ה-kkk לאלו של הנאצים,אז החומרה של להתחפש ל-kkk אינה שווה אפילו במקצת להתחפשות לחייל נאצי. עוד משהו: אם אנחנו זועמים על החוצפה של הנסיך להתחפש לאוייב של הבריטים במלה"ע ה-2 ולרוצח אכזר,אז אפשר להסתכל על דוגמה דומה אצלנו: עד לפני כמה שנים היה אפשר לראות ילדים עם תחפושת של "ערבי" או "מחבל". זה כמו להתחפש לחייל נאצי בשביל הבריטים? יכול להיות...

DaSiLDhoRF

New member
tell it to the lad whos father was

murdered by these people... even if i agree with you on this subject, there are planty more examples of that nature in the israeli culture. when israeli parlment memmbers call each other fascits, or when you get wings like "ka'ana" (kah) or when its acceptable to see "death to the arabs" and all kind of shit like that

היי אתה מסלף עובדות.

א.התנועה של כהנא שנודעה בשם "כ"ך" לא הורשתה להיות מפלגה רגילה ולהיבחר בבחירות מכיוון שהיא הוכרזה כמפלגה גזענית. התנועה הזאת ממש ממש קיצונית ורוב רוב רוב הישראלים שולל את כל דבריה. אתה לא יכול לייחס את קיומה של התנועה לאופי של "העם היהודי",בכל חברה יש מפלגות ותנועות קיצוניות. באירופה הן בדרך כלל תנועות נאו נאציות ופשיסטיות או ארגוני טרור הזויים שניסו לעשות מהפכות. ב.זה ממש לא מקבול להגיד "מוות לערבים". זאת קריאה שהיא ממש ממש מחוץ לקונצנזוס,שאם תאמר אותה אתה יכול להיות מועמד לדין. אתה בכלל לא יכול להגיד שזאת אמירה שגרתית ומקובלת.

DaSiLDhoRF

New member
hi, youre a homo!

a. the wing was taking out of the law after monthes of attending in the goverment. i can compare the wing to the nature of the israeli culture, because a nation who went through a shoaha and racism for 2000 years and havnt learn a shit from that not to be racist (israel is the racistest country in the world) shows that maybe not the jews but israel is a racist society.

עדין כהנא זאת תופעה שולית מאוד.

בכל מדינה יש מפלגה דפוקה... העם היהודי כביכול גזעני ושונא ערבים,אבל אתה לא יכול לייחס את זה רק אליו. האירופאים לדוגמה עדין נשארו עם אותן דעות אנטישמיות שהיו להן לפני המלחמה,אך כיום זה מסתתתר מאחורי מחאה לגיטימית לכאורה נגד פעולות ישראל בשטחים. גם האירופאים היו צריכים ללמוד מהמלחמה למה גזענות ושנאת זרים גורמת. כנראה שהם לא מממש למדו...

glebRa

New member
ואגב אומרים הולוקואסט ואל תשאל אותי

איך מאייתים את זה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אאהאהאה

אני חושבת שיש טעות.. נראה לי. תקנו אותי אם אני טועה: Everyone WHO is an israeli.. that מוקדש לעצמים.. לא? כן?

למעלה