הייי=)

k e r e n l

New member
הייי=)

היי אנשים... אחרי הצצה קטנה לדפים הישנים של הפורום הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה..)שרוב האנשים פה משכבת יא'... אני לא יודעת כמה מכם זוכרים אותי.. אבל ננסה
אז אני קרן לוי... במקור מפרדסיה, הייתי בדרור ב ז-ט'1 (אני עכשיו ביא'..) אממ עברתי לפני שנה וקצת (אוטוטוטו חצי...) לפלורידה.. דרום פלורידה... אז סתם קפצתי לראות מה קורה? מה שלומכם? מקווה שהכל טוב אוהבת המווווון,
קרן.

k e r e n l

New member
היי בר!!!!

מה קורה מותק? אממ אני מחוברת די הרבה... ICQ#-126972030 תנסי לשלוח לי הודעה=)

k e r e n l

New member
עוווד חווודש!!!!

יאה! דניאל! הסמינר הזה כל כךךך כיייף!!!! וראית את התמונות שלנו מהסמינר? יש לי תמונה עם נטע... מסתבר שאנחנו מכירות עוד משהו משותפת.. עולם פיצי!!! בקיצור... נפגש

Tapuhi

New member
לא ראיתי תמונות! ישמצב את מעלה

לפורום?? יאאאפ ניפגש

YaLdoNet 4 EveR

New member
אעהעהעהעה!!! אני זוכרת!

באמת התפלאתי לאן נעלמת
טוב בטח אין לך מושג מי אני.. אז היי. [=

k e r e n l

New member
חח אני כן זוכרת!

אני אפילו זוכרת שפעם (נראה לי בכיתה ח'... בטיול של לימודי ארץ ישראל משהו כזה..) את ושמרית נראה לי הלכתן מאחורי ודיברתן על הפורום "בנות גילמור" ואז שאלתי אותכן אם אתן מנהלות אותו... בקיצור אני זוכרת

NiKi†a

New member
זוכרת גם =]

[אחרי הצצה בספר מחזור] אבל בטח אין לך מושג מי אני

k e r e n l

New member
אני זוכרת... +נצל"ש../images/Emo70.gif

גם אחרי הצצה קטנה בספר מחזור
הוצאתי רשיון
עברתי טסט ראשון

NiKi†a

New member
אבל..יש הרבה שירן בשיכבה ../images/Emo12.gif

ומזל טוף :) גם אני רוצה

DaSiLDhoRF

New member
מה את עוזבת את הארץ ייורדת מסריחה!

עוכרת ישראל! כשהמצב נהיה קצת קשה אתם אורזים מזוודות ונוסעים?! people like you make me sick!

הוצאת לי את המילים מהפה!

באים פעם בחצי שנה אומרים "אחח אני אומר לכם הכל מסריח אצלכם בארץ" וחוזרים לגור בארה"ב חושבים שזה טוב. אבל מה תדעי לך שבארץ יש דברים שכסף לא יכול לקנות. את מתנכרת לכל העם היהודי עם הירידה שלך. כבר הוכח ממזמן שהגולה מסוכנת לעם היהודי,אבל את פוחדת להתעלם מן העבר ולא להבין שביתו הנצחי של העם היהודי,והמקום היחידי בו הוא יהיה בטוח הוא מדינת ישראל.

DaSiLDhoRF

New member
does the name HITTLER rings a bell?

all of you Anglo-jews think youre better than us just because you have 2 bedrooms per child, privte pc for each famly memmber, a black cleaning lady and an arab guard. fuck your moralless lives, and your dumb society that based on shooping and fast food! where are all the idealists went? is there no sense of jewism in you? ps babe, give me a call and maybe well get toghter so i could renew my visa?

למעלה