הייי תגידו אני לא לוקח תרופות יותר משנה ויש לי אפילפסיה מה עשוי ליקרות לי אם אני לא לקחתי עד עכשיו?
ה הקסום New member 30/10/04 #1 הייי תגידו אני לא לוקח תרופות יותר משנה ויש לי אפילפסיה מה עשוי ליקרות לי אם אני לא לקחתי עד עכשיו?
Q qt1 New member 30/10/04 #2 היי קסום וברוך הבא../images/Emo28.gif אם הפסקת לקחת את התרופות על דעת עצמך עלול להיות לך התקף. אם הפסקת לקחת את התרופות בהמלצת הרופאים אין כל בעיה... תרגיש טוב וברוך הבא
היי קסום וברוך הבא../images/Emo28.gif אם הפסקת לקחת את התרופות על דעת עצמך עלול להיות לך התקף. אם הפסקת לקחת את התרופות בהמלצת הרופאים אין כל בעיה... תרגיש טוב וברוך הבא
א אבא של אפי17 New member 30/10/04 #3 לקסום - ספר קצת יותר מענין ומסקרן , אתה עשה נסיון שונה. איזה התקפים היו לך וממתי? האם בתקופה זו אין לך שום סימנים לאפילפסיה?
לקסום - ספר קצת יותר מענין ומסקרן , אתה עשה נסיון שונה. איזה התקפים היו לך וממתי? האם בתקופה זו אין לך שום סימנים לאפילפסיה?
א אבא של אפי17 New member 1/11/04 #5 אהלן הרופאים מגדירים אדם עם אפילפסיה לאחר שני התקפים, ואם לא היו ממצאים תומכים נוספים. אז זה מסביר למה אתה לא מטופל. כל טוב ובתקווה שלא יחזור התקף.
אהלן הרופאים מגדירים אדם עם אפילפסיה לאחר שני התקפים, ואם לא היו ממצאים תומכים נוספים. אז זה מסביר למה אתה לא מטופל. כל טוב ובתקווה שלא יחזור התקף.