הייי

avia0911

New member
הייי

אני אייר בן 11(אל תשימו לב לשם משתמש) אתם בטח חושבים אני ילד ילדותי אז זהו שלא אני אוהב לבצע פעולות מיקסים אמנם אני מתחיל אבל לומד(ילמד)בבית הספר למוזיקה עכשווית בחוג dj לנוער יש לי את (כמעט) כל התוכנות הקיימות בעולם זה ו........... זהו ביייי

CosmicWay

New member
כנ"ל

לא חבל על הכסף? קודם תלמד, תוריד קצת דמוים, תראה מה אתה אוהב, ואז רק תתחיל להשתולל עם הכסף..כי עם התחביב בסוף לא ימצא חן בעיינך אז חבל על כל הכסף... זה מה שאני חושב לפחות....

kundara

New member
חוג דיג'יי זה הדבר הכי מטופש

שיש... בכסף הזה עדיף לקנות ציוד ולהתאמן בבית.

CosmicWay

New member
אמממ...תאמת

תלוי, חוג די ג'יים זה באמת בזבוז אבל אם אתה מתכוון לחוג ליצירת מוסיקה (יש הרבה אנשים שמבלבלים בין השניים) אז אני בהחלט לא מסכים, אני מכיר יותר מכמה אנשים שהלכו לביצפר להכנת מוסיקה ולמדו הרבה מאוד בקצת מאוד זמן. לפי דעתי אבל יש פרופורציה בין למידה, מוסיקה וגיל, אני מכיר למעלה מ 40 יוצרי מוסיקה ושמתי לב שהמבוגרים לומדים הרבה יותר מהר בהרבה פחות זמן, ולא חובה שהם פשוט יותר חכמים... בקיצור, לפי דעתי 11-12 זה ממש מוקדם להתחיל ולקחת את זה ברצינות, בגיל הזה אתה לא יודע מה אתה רוצה כל כך וזה יכול להיות מן תחביב שיעלם לך תוך שנה, אני אומר כך תזמן, תחכה עד לפחות 14-15 שתיהיה קצת יותר החלטי עם קצת יותר ידע על מה שאתה רוצה להיות ומשם תתחיל לקחת צעדים (אבל אל תשכח לא להזניח לימודים :) ).

kundara

New member
כל עוד זה לא עולה כסף..

למה לא ללמוד לבד בינתיים... וגם לחוגי יצירת מוסיקה לא הייתי הולך כל כך... אני למדתי לבד הכל

avia0911

New member
סורי אבל אין לי כסף בשביל ציוד

מה את\ה רוצה שאני יעשה?

CosmicWay

New member
קונדרה

גם אני למדתי הכל לבד. :) לא אמרתי שאי אפשר ללמוד הכול לבד, רק ציינתי עובדים שיש מקרים שבהם זה מקל בהרבה ללמוד בביצפר, כמו שציינתי, שני חברים שלי לא ידעו כמעט כלום והיום מכינים טראקים ברמה שלא הייתי מצפה לה אחרי רק 4 חודשים.

למעלה