הייי

idan2408

New member
הייי

שלום לכולם!!! למה הפורום כל כך מת?טוב לא משנה !! תגידו יש למישהו מידע עדכני בנוגע למייקל וגסיקה??

היי..

אתה צודק שהפורום מת ולפי דעתי אסור ואסורר בהחלט לתת לא לגסוס ככה אתם לא חושבים כך? זקן השבט ברודי ואגוזי18? ויש עוד כמה ששכחתי.. אני מוכנה לעזור בהחייאה שלו? איכשהו. מתי שהו. ולגבי המידע את זה אני לא יודעת.

14candy

New member
בקשר למידע..

על מייקל אין ממש הרבה לא ממש שומעים עליו כרגע וג'סיקה יש לה את הסרט שיוצא עוד מעט ארבעת המופלאים וזהו.. ובקשר לפורום.. באמת צריך לעשות משהו בואו נתחיל משחק או משהו

איזה?

הייתי שמה אחד של היכרות אבל יש לי הרגשה שאתם מכירים אחד ת'שני טוב לאדעת למה...ואתם יכולים לעשות את משחק התמונות לגנוב/להמציא משהו ולמרות שכנראה כבר כולם כאן ראו את מלאך שחור (כל הפרקים) לעשות שירשורי פרקים או משהו....וחבל שלא מנסים פה להחיות...DARK ANGEL היא הסדרה האהובה עליי (עם מכושפות
) וחבל שהפורום פה גוסס ...

14candy

New member
לא יודעת ..

אין לאף אחד משחק מפורום אחר שהוא נמצא בו? אפשר לתת משפטים של דמויות ותגידו מי אמר למי ובאיזה עונה

מתחילה. ותמשיכו!

Maxie. Hey. You and Logan have done it, right? I mean, before the whole virus thing, you knew each other for like, what, a year? Max? הכי קל בארץ!!!

THE AnGeL2

New member
שלי

מקס ללוגן, בעונה השנייה. שלי: "chec this out- grandma got herself a plasma screen TV..." (זה ממש קל... אבל זה בערך הציטוט האהוב עלי..!)

Lorly

New member
קלללללללל

אלק למקס כשהוא יוצא לשליחות הראשונה שלו איתה :) You're such a gentleman. (slams the terrorist to the wall) Too bad I'm not a lady. קל נוראאאאאאאא

kyle chandler

New member
הפרק שהיא רייצ'ל גלסר../images/Emo168.gif

שיש את חבורת ה-21 במאי. מקס אומרת לשומר שנותן לה יד. "my enemy's enemy is my friend"

Nitzan122

New member
פרק סוף

העונה הראשונה ליידקר אומר להם את זה תמשיכו ממה שעניתי למטה

kyle chandler

New member
את טועה../images/Emo168.gif

יכול בעצם להיות שהוא גם אמר את זה (בהודעה הראשונה באתי לכתוב "יכול להיות שאמרו את זה יותר מפעם אחת") אבל כשמקס ו-ווייט משחקים "מחבואים" כשהוא רוצה לחסל אותה

Nitzan122

New member
106

כשהיא מפילה את אחד החוטפים במדרגות שלי: Can you make out with me while we wait?

זה קל

אלק למקס כשהם הלכו למועדון החושפנות, כי היתה שם את בת הים ממנטיקור, ולא היתה כניסה לנשים, אז מקס נכנסה בטור חשפנית. שלי:"You´re so stupid, the word special comes to mind"

Nitzan122

New member
טעות

זה היה בפרק מיאו כשמקס עם לוגן באוטו ומדמיינת שהוא אמר לה את זה... ושלך הוא מהפיילוט מקס אומרת את זה לברונו

dark max

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo14.gif../images/Emo61.gif../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif|סי

Bang! Bang! You're dead!

Nitzan122

New member
חחחחחח

לקח לי קצת זמן לקלוט שזה ציטוט חחח..... הבן של תיאו אומר את זה בפילוט שלי:Well, it's just that...I don't know, sometimes I wish I was more of a free spirit, and...it must be nice to be a happy-go-lucky sociopath. Kinda envy you.

למעלה