אתה צודק שהפורום מת ולפי דעתי אסור ואסורר בהחלט לתת לא לגסוס ככה אתם לא חושבים כך? זקן השבט ברודי ואגוזי18? ויש עוד כמה ששכחתי.. אני מוכנה לעזור בהחייאה שלו? איכשהו. מתי שהו. ולגבי המידע את זה אני לא יודעת.
על מייקל אין ממש הרבה לא ממש שומעים עליו כרגע וג'סיקה יש לה את הסרט שיוצא עוד מעט ארבעת המופלאים וזהו.. ובקשר לפורום.. באמת צריך לעשות משהו בואו נתחיל משחק או משהו
הייתי שמה אחד של היכרות אבל יש לי הרגשה שאתם מכירים אחד ת'שני טוב לאדעת למה...ואתם יכולים לעשות את משחק התמונות לגנוב/להמציא משהו ולמרות שכנראה כבר כולם כאן ראו את מלאך שחור (כל הפרקים) לעשות שירשורי פרקים או משהו....וחבל שלא מנסים פה להחיות...DARK ANGEL היא הסדרה האהובה עליי (עם מכושפות
יכול בעצם להיות שהוא גם אמר את זה (בהודעה הראשונה באתי לכתוב "יכול להיות שאמרו את זה יותר מפעם אחת") אבל כשמקס ו-ווייט משחקים "מחבואים" כשהוא רוצה לחסל אותה
אלק למקס כשהם הלכו למועדון החושפנות, כי היתה שם את בת הים ממנטיקור, ולא היתה כניסה לנשים, אז מקס נכנסה בטור חשפנית. שלי:"You´re so stupid, the word special comes to mind"
לקח לי קצת זמן לקלוט שזה ציטוט חחח..... הבן של תיאו אומר את זה בפילוט שלי:Well, it's just that...I don't know, sometimes I wish I was more of a free spirit, and...it must be nice to be a happy-go-lucky sociopath. Kinda envy you.