הייי.........

פיונית1

New member
הייי.........

אני חדשה פה לא ידעתי שיש כזהב פורום ג'אג. אני מתה מתה מתה על הסידרה הזו כבר שנים .......איך זה שלא ידעתי שיש עוד שאוהבים אותה? משהו פה לא הגיוני.

harmless

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

וברור שיש עוד אנשים שאוהבים את הסידרה! איך אפשר שלא???!!?!!?

Welcome Aboard ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

מקווה שתרגישי בבית.
תרגישי חופשי רק לתת קפיצונת קטנה לחוקי הפורום (לא לוחץ, אנחנו לא דיקטטוריה
) -אלעד

shipper heart

New member
היי ברוכה הבאה! *את יודעת מה זה זמן

זולו?!* #מחככת את הידיים עם חיוך שטני על הפרצוף...LOL#

אנשים, המטרה של החוק הזה היא

להנות קצת על חשבון מי ששואל, לא להנות על חשבון מי שלא שואל.

חי חי חי.....

אבל מותר לגרום לאנשים לשאול?***
חחחח.... **סתאם סתאם סתאם****** אחרי מה שגרמתי לאנשים פה בגלל פרק ה200...אני פורשת ממעשי קונדסות לקצת זמן...SORRY....

omer landau

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gifהיייייייי

ברור שאוהבים את הסדרה חחח סדרה מצויינת גם אני בהתחלה התפאלתי שיש פורום כזה באתי לפני חודשיים וחצי ככה למרות שהוא פתוח איזה ארבע חמישה אבל עדיין חח ברוכה הבאה לפורום לצערנו שיא הדיבור על גאג הוא ביום שבת היום בו משודר פרק של העונה השישית בערוץ 3 ופרק של העונה השביעית שחלק לא רואים (אני החלק שלא רואה חחח) והוא משודר בסטאר וורלד רוב הזמן השרשורים הם לא קשורים לנושא אבל אנחנו במגמת שינוי עקב בקשת המנהל ולאחרונה אנחנו לרוב בצאט של גאג מקווה לראות אותך כאן המון יש מלחמת מינים קטנה ומוזרה ולצערי את תיהי בצד השני חחח לא אני המצאתי את זה בקיצור שלוווווווווווום

פגית

New member
חחחחחחחחחחחח

עומר:אני רק נלחם כדי לשרוד.................חחחחחחחחחחח

פיונית1

New member
יקיריי........../images/Emo39.gif

תודה על קבלת הפנים החמה.....
אשמח לקחת חלק פעיל בפורום הזה. אני מקווה שאצליח גם כן לצפות בפרקי יום שבת. האם מישהו יודע האם זה משודר גם ביס? כי אני לא שמעתי על זה אבל ראיתי לעומת זאת כמה פרקים בסטאר. ולגבי מלחמת המינים אני בטוחה שנסתדר.

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifרק בשביל לסכם../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

את המלחמה הזאת... הנה משהו שקיבלתי היום במייל מידיד. קראו בנים, קראו והסכילו.
: ?.......למה נותנים לנשים לנהוג הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אישה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה חת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה - שהיתה ממש, אבל ממש חשובה!!! שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג.

ואת התמונה הזו קיבלתי

תחת הכותרת: "לעולם אל תעצבנו אישה" וזהו להיום,כבר מאוחר. מקווה שלמדתם את הלקח. אני כמובן לא נוקטת עמדה. וד"א ברוכה הבאה חדשה...מקווה שהבאת את הכותנת, אולי תצטרכי אותה אחרי שהות סבירה כאן...

למעלה