הייי

Leemon

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אין לך מושג כמה החתימה שלך נכונה... ^^

moon flower

New member
הייי!

כן, החתימה שלך נכונה בהחלט *מסתכלת על כל תמונות הקוג'י-צ'אן שלי ובוחרת אחת מהן* הנה לכן! זו שאחותי צירפה להודעה כשחזרה לפורום אבל בגדול (אני מקווה שזה יעלה לי כי אם לא אז נסתפק ביותר קטנה)

Goggle Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מה עשיתן?! X_X איזו תמונת קוג'י לתת לה, הא?! אתן יודעות כמה יש לי?! לא מספיק 3:< טוב, ניתן תמונה רישמית שלו *-* בלי הבנדנה

moon flower

New member
אני מתחרה בך!

הנה גם קוג'י בלי בנדנה! מוהאהא! *מוציאה קוג'י מאחוריי גבי ומחבקת אותו הגיע הזמן שגם לי יהיה אחד!* קוג'י: הצילווו! מון: קווג'ה! היי אל תדאג יש לי אוסף בנדנות מבורגראנץ'! קוג'י: באמת באמת??? מון: באמת באמת! ^^ קוג'י: וואו, נראה לי שאני אמדוד את הוורודה עם הלבבות מון: יאי!

Goggle Girl

New member
או, באמת?

קוג'י: ורודה עם לבבות? *מרים גבה* הגעתי למסקנה ששמו של קוג'י הוא המילה הנאמרת הכי הרבה פעמים בסדרה :X

moon flower

New member
אני ממש ממש רעה!

קוג'י: וואו, הסגול חציל ממש מתאים לי! מון: נכון! *מסמיקה וחונקת את קוג'י* קוג'י: *סניוול צ'יק סניוול* אני מתגעגע לאחי *פורץ בבכי קורע לב* מון: אל תדאג! כל המרבה הרי זה משובח! *מוציאה קואיצ'י וטאקויה מאחוריי גבי* קוג'י: *קופץ על קואיצ'י וטאקויה* ווא! תודה מון! מון: *מסמיקה בבישנות* הלא דבר! טאקויה: היי איפה אני? קואיצ'י: כן, איפה אנחנו קוג'י: אתם פה איתי ועם פאנגירל שיש לה הרבה בנדנות! טאקויה: קוג'י-צ'אן! מיי טרו לאב *.* קוג'י: טאקויה-צ'אן! מון: *תופסת את קואיצ'י בצווארון* קצת פרטיות! קואיצ'י: תגידי יש לך אולי עגילים לטבור??? מון: נראה לי.. אבל אתה לא הולך עם פירסינג! קואיצ'י: נכון, רק רציתי לבדוק אם את פאנגירל כלבבי! מון: וואו, לשם מה תואר הכבוד קואיצ'י: *מנפנף באצבע ומתחיל להתחכך בי* מון: אווו! אני מוקפת בבישים!

Goggle Girl

New member
ואם בקואיצ'י ענייננו

הנה הוא כאן באטרף קטן כי אז האשליה של קוג'י התעלמה ממנו :X

moon flower

New member
פאנגירליזם זה טוב!

מון: נכון קואיצ'י? *מסתכלת על קואיצ'י שנרדם לי על הכתף ומחבקת אותו* *נכנסת לחדר הסגור של קוג'י וטאקויה* מון: נו סיימתם כבר? קוג'י: *מסתכל במבט ממזרי על טאקויה ועונה בחיול רחב* כן ^___^ טאקויה: בהחלט! מון: יופי כי השגתי גם גומיות וצמידים!

moon flower

New member
אנד איט!

קואיצ'י: *תופס עמדה ומקמץ אגרופים* ואאהההה! אני אנקום את מות כל שכפולי הבישים המעונים! מון: קואיצ'י האני, תירגע... זו רק עוד פאנגירל קואיצ'י: *ממצמץ* הא? מון: הנה, קח לעצמך מסטיק וקרמבו קואיצ'י: איייק קרמבו! קוג'י: היי אני רוצה גם! טאקויה: וגם אני רוצה גם! קוג'י קואיצ'י ומון: *מסתכלים על טאקויה בחשש* טאקויה: מה אמרתי??? ;_; *דמעות מתחילות לנצנץ בעיניים* מון: לא רק אל תבכה! הנה קח קרמבו מוקה!

Goggle Girl

New member
טאקויה על סוכר

מפחיד *מביטה בקואיצ'י שלי עם אקדח וקוג'י כמלאך אפל* או לא כל כך X_X הוא כל כך חמוד בתמונה!!!

moon flower

New member
היי!

קוג'י הוא לא וומפייר! קוג'י: נכון! אני לא וומפ..מה??? מון: וומפייר! ערפד קוג'י: נכון אני לא ערפד! קואיצ'י: אחי לא ערפד! טאקויה: נכון גם אחי לא ערפד! מון קוג'י וקואיצי: *מסתכלים על טאקויה במבט חושש* טאקויה: מה אמרתי הפעם?!?!?

Goggle Girl

New member
יופי, רעיון לסיפור 3:< תודה באמת

בתמונה המצורפת: אבא שלו ו... *תופים* ההוכחה שלקוג'י יש גיטרה!

למעלה