הייי.......

אילנווש

New member
הייי.......

הייי ....אני חדשה כאן ורציתי להצתרף לפורומם שלכם אני ממש חולה על עברי לידר. אני חושבת שהוא אחד הזמרים הגדולים שיש
קצת על עצמי קוראים לי אילנה אני בת 16 וחצי מאזור המכרז ... וזהו אני חושבת , אז נעים מאוד...

Ez sLeeP

New member
ברוכה הבאה,

אנא המתיני בסבלנות בחדר ההמתנה המעוצב-להפליא, עד שתבורכי ע"י החייל בעל הקרחת המסוקסת, שיצייד אותך בפק"ל הצטרפות.

ZVI Z

New member
נעים מאוד גברת.

יש לך ת'שם של אחותי כך שזה לא טוב..אבל טוב שיהיה.הממ תהני פה והרבה..עברי הוא לא 1 מהגדולים,הוא הגדול שביניהם! בכל מקרה ספרי על עצמך מה שבא לך עד שידרשו ממך את זה באופן רשמי יותר.

Mייקל

New member
ברוכה המצטרפת

אני מייקל החייל המסוקס בעל הקרחת הסקסית :) (משפט זה מחליף זמנית את דה פורום אקספרט. נועה לעידכונך) וכמו כל המצטרפים, פק"ל הצטרפות :
שם
שיר אהוב
אלבום אהוב
וכל מה שבא... הב פאן היר!

שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מייקי אתה לא יכול לעשות לי את זה! נדב-מכות?! סתם...אני מקבלת את זה,בתנאי אחד! שכל פעם תגיד-סליחה נועה או משהו דומה. סתם....בעצם לא סתם... אני נועה,מה שלומך?אחלה.. אני מתפלאה שאף אחד לא אמר את זה-אנחנו ....טוב זה כבר נמאס אבל אני לא אשדאיר אותך במתח ואני אגלה לך מה אנחנו-אנחנו גמורים,מטורפים חסרי מנוחה! נראה לי שזה הפורום הכי מתחדש בתפוז....כי אנחנו כל הזמן כותבים,את לא נכנסת יום אחד,בום! את צריכה לעבור שני דפים אחורה...אבל אני לא מגזימה (לההה) נבהלתם מהבום?טוב אני אשתוק. תהני פה. שבת שלום ומבורך! ביי.

למעלה