הייי

RoNy S

New member
הייי

אני רוני יש לי תוכי קוקטייל בן שנה ושלושה חודשים הוא לא נושך אותי אף פעם אבל אנששים אחרים לפעמים כן...חחחח הוא מאולף ומדבר (אומר את השם ששלו ג'יני ואת השמות חיבה ג'וג'ו וג'וג'י) הוא גם מחקה טלפונים שעונים מעוררים אזעקות אנשים מתעטשים וכל מיני שריקות וכאלה... בקיצור תוכי מושלם.... ואני עוד כמה ימים אעלה תמונה שלו!!! מה שמעצבן אותי!!!! שאלתי מומחים אם הוא ידבר ואמרו לי "אולי מילה אחת אחרי גיל שנה" ובגיל 7 חודשים הוא כבר אמר מילה אחת ובגיל 9 חודשים הוא כבר אמר שלוש מילים והוא מחקה פשוט ה-כ-ל-!!!!

SpecialNight

New member
נראה לי שיש פה תרמית,

קוקטילים לא יכולים לדבר,מספיק עם הרוח והצלצולים.

Amber4Ever

New member
צצק צצק צצק.. אין פה תרמית

למה שהברנש (מושפע מהמלה) ירמה אותך?! לא נראה לי תראה אתה לא צריך לדאוג תוכים הם כמו בני אדם.. יש את החכמים יותר ויש את החכמים פחות כנראה התוכי שלך הוא מה"גאונים" ויש הרבה כאלה.. לא צריך לדאוג
בחרת בחירה טובה בתוכי שלך.. חוצמזה שיש תוכון שיודע המון מילים.. יותר מ300 זה התוכי שיודע הכי הרבה מילים אז אם תוכון יכול למה שקוקוטייל לא?! וקוקוטיילים הם מוכשרים בחקיינות
אז.. בחירה טובה

SpecialNight

New member
אתה טועה...

זה כמו שאני יגיד שהחמור הכי גאון ידע לדבר...בולשיט אין לו את היכולת הזו.

RoNy S

New member
לקוקטיילים סורי להרוס לך

יש יכולת לדבר ומה שאתה אומר זה לגמרי בולשיט!!!!!!! אני ממש לא יודעת איפה אתה חי!!!!!!!!

haimram

New member
SpecialNight אל תזלזל ואף פעם

כל עוד אתה לא יודע את האמת ושמור על שפה נאותה בפורום אם משהו לא מוצא חן בעינך אתה יכול להגיב אבל בצורה מכובדת. תודה

RoNy S

New member
דבר ראשון

אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני אין לי שום סיבה לרמות פה אף אחד....יש לי תוכי חכם מאוד ומאוד מוכשר ואם אתה לא מאמין לי זה כבר בעיה שלך!!!

haimram

New member
אהלן רוני כמוך כמוני גם אני בעלים..

של קוקוטיל מדהים וחכם בשם ג'יימס שלי עדיין צעיר הוא בן 6-7 חודשים והוא כמו שלך שורק שירים כמו הגשר על נהר הקוואי ויונתן הקטן מחקה צלצול טלפון ואפילו אומר לילה טוב ושלוב אבל רק את האינטונציה זאת אומרת בערך אומר אבל הוא מאוד קרוב , חקרתי בנושא וקניתי ספרים וחיפשתי במקורות עלומי שם באינטרנט ומצאתי שקוקוטלים חכמים מגיעים לרמת דיבור מסויימת ואף יכולים להגיע לאוצר מילים של עד 20 , יש כאלו שהגיעו ליותר ויש שהגיעו לפחות ויש כאלו שבכלל לא מדברים ולא שרים השיא היום עומד על 300 מילים לקוקוטיל חכם שבבעלות אמרקאי . מה שחשוב לך לזכור כדי שהתוכי לא סתם יזרוק מילים לאויר לדבר איתו כל הזמן עם הקשרים לדוגמא : את הולכת לישון ומכבה את האור רק אז לומר לו כמה פעמים "שלום" או "לילה טוב" אחד מהם בלבד או; שאת נותנת לו לאכול מהיד להגיד לו הרבה פעמים "אוכל" או"בתאבון" כך שידע את ההקשר ומתי להגיד . יש לך תוכי מבורך אז תהני ממנו ותטפלי בו יפה דרך אגב את נותנת לו מקלוני דבש? חיים

RoNy S

New member
אוקיי אז אני נותנת לו

קודם כל הוא ניזון מכופתיות... אני נותנת לו גם מקלוני דבש פעם בשבועיים שלושה והוא ממש אוהב את זה... הוא גם אוהב מלפפון...וחסה וגזר הוא אוהב פחות... גם יש לו במים תוספת של משו ויטמינים או משו כזה...

haimram

New member
אחלה של טיפול "מסור" את נותנת לו...

כל הכבוד , המקלונים האלו זה משהו מטורף הם מתים על זה . ותמשיכי לעשות מה שאמרתי לך אם אתה רוצה שיהיו לו כוונות כשהוא זורק מילים . תהני חיים

רואי

New member
כמעט לכל תוכי יש יכולת דיבור

פשוט- אצל אחד היכולת מפותחת יותר ואצל האחר- פחות. עם עובדות לא ניתן להתווכח....

SpecialNight

New member
טוב טוב רק אל תתנפלו עליי....

יש לי 4 קוקטילים ואחד מהם בקושי מוציא שריקה פעם בשנה עד שנדמה שאין כזה דבר לדבר...אבל אם אתם אומרים... הייתי רוצה לראות קוקטיל מדבר במו עיניי...אם מישהו יוכל לצלם את התוכי שלו עושה את זה זה יהיה נהדר.

haimram

New member
אני אצלם את שלי שורק ואומר שלום..

ואשלח לך טוב? חיים

RoNy S

New member
שכחתי לציין

הוא גם נותן נשיקות... הייתי לפני שבוע באילת אז שחזרתי הוצאתי אותו והוא אמר לי ג'וג'ו מואה מואה (הוא לא אומר מואה הוא עושה קול של נשיקה אבל אין לי איך לתאר) והוא מבין שכל פעם שאני לידו הוא עושה נשיקה... ומתי שיש טלפון אז הוא מחקה את הטלפון... גם אם זה מהטלויזיה... הוא מושלם קטן שלי
אני נותנת לו תזונה טובה... גם לתוכונים שלי אני נותנת תוספי מזון מקלוני דבש ביצה מלפפון גזר חסה בנוסף לגרעינים שמהם הם ניזונים...

OZ MASTER

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלי טיפשון לא מדבר ולא שר!

למעלה