הייי!

nina880

New member
הייי!

אני חדשה בפורום ואשמח אם תנתחו את כתב ידי. בייי

זה לא בסדר שלא עונים לך, נקווה לטוב

אבל בהזדמנות זו, נתקלתי בכתב ידך בסימן שהזכיר לי סימן שראיתי פעם אצל מישהו אחר. אם זה מעניין מישהו אז באות צ'. אצלך זה בטוח משהו אחר, והיות שלא ניתחתי אין לי מושג מהו. אצלו זה המחיש כיצד גישה שלילית ש 'נקבעה' כלפי דמות בעבר הרחוק, הפכה ברבות הימים לדעה שלילית מגובשת, ונתמכת בנמוקים מבוססים כלפי נושא או תחום. המשכה בתביעה או מאמץ עקשני לוחמני להסיר מעל 'סדר היום' את מה שמתקרא בטעות כ: מדע, ולהשיבו למקומו וממדיו הטבעיים בין שכמותו. 'ההוא' התכוון לגרפולוגיה ורמז ביותר מאשר שמץ של שחצנות שיש להשיבה למקומה הטבעי בין קוראי הקפה ומנתחי היבלות למיניהם. יהירותו לא ידעה גבולות וכל טריק, גם נבזי, היה כשר בעיניו להוכחה והשגת מטרתו. עד כאן ב מאמר מוסגר, ואני מאחל לך מכל הלב שינתחו את כתב ידך, סוף סוף לא כל יום באים אלינו בעקבות המלצה, ועוד מהצפון.

מה דעתכם על התופעה הבאה:

האות ש', נניח במלה "חדשה" נעצרת בדיוק בקו העולה שקדם לה. ראשית לכל, לדעתי כמובן, על כל אחד לקבוע האם המאמץ 'לסיים' בקו נועד לחסום תנועה או התפרצות מעבר לקו ? או שמא בדיוק להיפך ועיקר המאמץ איפשר רק הגעה לקו העולה, ולא נותר כח לחצות ? יש לקחת בחשבון שהתנועה בירידה אמורה להיות קלה יותר מאשר זו שעולה ואם בשניהם המאמץ דומה אולי בכלל יש לנו עסק עם גברת ספורטיבית, שששה לעליות, שאולי מאתגרות אותה, ו 'סובלת' בירידות ? במלה "בפורום" ניתן לזהות תופעה של "התקטנות" במלה "טוב" ה ט' ואחריה ו' מזכירים א' גדולה.

מילה1

New member
באמת מדהים איך בכל אותיות "ש"

סוף הקו היורד נעצר בדיוק במחיצה של הקו העולה. לפי הגדם המסיים בלחץ לא מדובר בחוסר כח, אלא דוקא במאמץ לחסום פריצת המחיצה. לדעתי מדובר בנסיון לשליטה בדחפים, אי-החשפות עד הסוף. מה שמתחזק ע"י הזוית הקהה השלטת בכתב, הגדמים בסיום "ת"... ו... אשאיר לאחרים לומר משהו גם...

היי מילה, מאד מעניין מה יאמרו אחרים

האם מישהו כאן מחזיק את עצמו כדי לא לחצות את הגדר, או שזה מישהו שעצם ההגעה לגדר כבר עולה לו במאמץ, ולמרות את, עמד במאמץ הנדרש לפחות בכמה הזדמנויות. יש לשים לב למימד הלחץ, שטפיותו, הפרשים/חוסר הפרשים בין עליה לירידה. גם לעיצוב הצורה, נפח וקמר 'בראש'. נגמר עידן הפסיביות, במדה שלא תהייה השתתפות ערה אפרסם את מה שיש לי לכתוב בנידון רק לאותם משתתפים נאמנים וגלויים שלנו, והשאר יצטרכו להסתפק במצות. מה דעתך על הפיסקה האחרונה, סביר או בעייתי ?

מילה1

New member
בעניין הפיסקה האחרונה-

לי אישית יש בעייה, אני ממש גרועה בעונשים חינוכיים ואף פעם לא מצליחה להתמיד בהם, אני תמיד מרחמת על הנענש ומוותרת אחרי דקה. לכן הילדים שלי די "עולים לי על הראש"... אבל אני מעריצה את מי שמצליח להעמיד אולטימטום וגם לעמוד בו, אז אולי תנסה פעם אחת ונראה - אולי זה יעורר אנשים מריבצם?

במחשבה שניה אני מציע לרדת מזה.

יש אולי אנשים שנהנים להשתתף מהצד, וזו זכותם, אז נשאיר זאת ככה.

"חוסר כוח" = במשמעות של אילוץ עצמי

להגיע למחסום בחוצץ בדמות הקו העולה של האות ש'. ניקח דגמא היפוטטית, לא מכתב זה: נניח שהקו המשתפל הקשתי משקף התייחסות נמוסית ידידותית של גבר לבת זוגתו. הוא מקפיד לברכה בברכת "בוקר טוב" ונשאלת השאלה עד כמה ההתייחסות היא חלק ממנו, או בגלל שהיא הפנתה את תשומת לבו. לצורך אמירה מספיק הקשתה קלה, זה סתמי ולא מחייב הזדהות ועוד משהו חוץ מהאמירה. לעומת זאת, כדי להקדיש קצת יותר מאמץ, נניח גם לתת חיבוק ונשיקה בבוקר, ואולי גם לפני השינה, במדה שזה לא ממש אקט שמאפיין את יחסו והתנהגותו, נדרש כבר מאמץ מוגבר וכברת דרך בדמות של השתפלות ממושכת יותר, שמקפידה להגיע לקו או 'מכריחה' את עצמה להגיע לקו. אז ב - 5 פעמים הוא הכריח את עצמו, לפי הגרירה הלחצית אחידת הלחץ, והצליח, אם כי הצלחה מלאכותית משהו, טכנית וקצובה בחובה וטכסיות, והתנצלות מסורבלת לנוכח שכחה. הסיומת שמגיעה למחסום מבקשת אם כן לגשר על חוסר הטבעיות של דפוס התנהגות זה ( גלויים רגשיים משמעותיים יותר לחום, אהבה, הערכה ויחס ) ולכן סיום האקט בקו משביע את רצונו והוא יכול לסמן לעצמו וי ולהגיב מאוכזב ומופתע שהיא לא מספיק מרגישה ומעריכה את יחסו. היות שאין כאן נביעה רגשית או אחרת נלהבת מבפנים, ממילא הקו לא יכול לחסום נביעה שאיננה קיימת. כלומר הקו לא חוסם עודף תכולה שמבקש להשתחרר אלא מבקש להדגים בנפח תכולה שאיננה בנמצא, אלא רק בגילוייה החצוניים. אגב, הנפח, העגול והקמר מהווים מסך מסנוור וחוצץ מגע של האיש עצמו עם פנימיותו שלו, לרבות מניעיו וחולשותיו. כגון מי שעיוור לקבעון העבר ומנטרות שלו ( בשאר אסד ? ) ומשוכנע שאין ראליסט מפוכח ממנו בקריאת המציאות, המגמות והצד השני - ולא על סמך מקרה אחד - יש לו הוכחות רבות. אגב, בכתב הנוכחי הפרשנויות לכך שונות. כמובן, רק דעתי ולא תמיד אני צודק.

nina880

New member
לאודי!

שלום! קודם תודה שענית לי.. דבר שני, אתה כותב בשפה נורא נורא גבוהה ואני כמעט ולא מבינה את כוונותיך. אם תוכל, דבר בבקשה בשפה שגם אני אבין... תודה!

הנה אני עוד פה:

את נראית לי ערנית, דרוכה ועוקבת בענין, אוספת בסבלנות את הנתונים, וממתינה לעיתוי המתאים להכנס ולהגיב באופן שתואם את פנייתך. אז את שותפה למשחקים ושעשועים בגבולות שאת קובעת לעצמך, אך לא שכחת לרגע את מטרת פנייתך ואת המידע הדרוש לך. דיפלומטיה, נסוחים ואנונימיות מסייעים לך לקדם תכניות, ויש גם מחשבה ופעילות מאחורי הקלעים. לדעתי את משקיעה אנרגיות רבות מדי סביב עצמך ואולי גם סביב דברים פוגעים מתסכלים שהיו, ולא מפנה, לפחות עד לרגע זה, את הכשרונות, בביטחה ליעדים חדשים בעתיד. בסדר ?

למעלה