הייי.....

הייי.....

עינתי את הולכת לכעוס מאוד... אבל תדעי שאני, לא שולטת בזה כלכך.. טוב, אז....אחרי שדיברתי קצת בטלפון (קצת הרבה) הרגשתי שבא לי להקיא... הקאתי ונפלתי, התעלפתי.. המצב כנראה מתחיל להחמיר, אבל לא איכפת לי.. אני סבורה שזוהי סתם תקופה זה יעבור אני ייתחזק... עד כאן, מה איתכן!? עינת אני יהרוג אותך אם הלכת! אני יבוא לך עם אלת בייסבול בלילה! תיזהרי ממני!!!! (הבונפה מכה שנית) שלכם, עדנה הפרה ה****** וה***************** וה************... והרשימה עוד ארוכככככה!!! אה......מאיה... העגלות, מחכות לך.... ככה נוטשת אותי הא?!! ואת אמרת שלא יפה לעזוב ככה את המווווווושפוחה.... לא יפה :-( ועינתי... המשפט- אני יעזור לך להיות בריאה ולא יעשה אותך חולה עוד יותר!

שכחתי הוסיף....

שכחתי להוסיף... אני מנצלת כל הזדמנות לא ללכת למקום הזה (בי``ס אני מתעבת את המקום, שונאת אותו אני אומללה שם!) אז מחר אני לא מתחפשת, ולא הולכת לבי``ס..... מוזר... לא מתאים לי אבל לעזאזל עם זה... (מצב רוח רע הכה בי פתאום) שלכם, עדנה הפרה ה**** ואתם יודעים את ההמשך... עינתי המשפט- אני יעזור לך להחלים ולא יעזור לך.... משנה את הנוסח בכל פעם...

עדנוש די חמודה..

מספיק לכעוס ולקלל.. לא יפה.. אני מבינה שרע ומגעיל לך.. אבל אולי בכל זאת תנסי ללכת, להתחפש, אולי זה דווקא ישנה את מצב הרוח שלך.. יהיה כיף ותשכחי קצת.. את צריכה קצת לבלות!! לעשות כיף וחיים!! מה יהיה איתך, אני מודאגת.. אולי תחליטי שאת שמה פס על בית הספר ויוצאת בכל זאת לבלות?? חמודה, תחזיקי מעמד.. אוהבת אותך.. את צריכה לדאוג לעצמך כי המצב רק יחמיר עם זה שלא תלכי לבית הספר, הקצין מבחן הזה, זה ממש לא בדיחה.. בי חמודה, אני כאן.

לא בדיחה אבל..

אני לא כלכך שולטת במצב הבריאותי החרא שיש לי עכשיו... אני מאוד חלשה.... והשינאה הזאת שיש לי כלפי המקום הזה רק מחמירה את המצב.. עדנה.. ה&%^$#%#@% &%$#$^#%@ !%@%@#%! הינה לא קיללתי....

יודעת שזאת לא בדיחה..

מה שמפחיד אותי שתסבכי את העניינים יותר ממה שצריך.. את מודה שאת לא בשליטה, אולי תפני לעזרה.. ילדה, תחזיקי מעמד ותנסי לחשוב על דרכי פתרון בבקשה בי, שולחת חיבוק גדול גדול אוהבת אותך. ניב

A-naT

New member
?!

מההההה?! ואיך את מרגישה עכשיו? מי מצא אותך? איך לא צילצלת אלי?? איך את כותבת את המשפט הזה בשבילי כשאת הולכת ומזיקה לעצמך כל כך?!

יעלי

והנה הגוף שלך מאותת לך שהוא לא יכול יותר. תמשיכי להתעלם? הוא כבר לא מאותת - הוא צועק, צורח לך: אני לא מסוגל! די, מספיק כבר! ואת - מאיימת על עינת באלת בייסבול........... תפסיקי להתעלם! לפני שיהיה מאוחר מידי! חבל עלייך. לי, לכולנו פה. את כל כך חשובה לנו. וזה לא רק תקופה שתעבור ותחלוף לה....את ממשיכה להדרדר....ועוד... את בעצמך כותבת שהמצב מחמיר. וכל המרחק אותו את הולכת אחורה עכשיו - אחר כך תצטרכי לחזור. ברגל. וזה יהיה פי כמה קשה. ילדונת, קבלי את העזרה. בבקשה ממך. אוהבת ונורא דואגת. מאיה (כבר הסברתי לך למה הורדה התוספת...אבל משפחה זו משפחה.)

למעלה