הייי

victorr2

New member
הייי

אני פעם ראשונה כאן, אבל את רק בישראל אני רואה כבר מזמן אתם לא חושבים שהגנון של שמעון לא היה מצחיק עונה קודמת וחבל שהם מושכים אותו הלאה? ורק התחלתי לשמוח שלא מקפץ מיקי גבע או מה שמו, והם מביאים לי עוד 3 טמבלים.. מתדרדרים.. ויקטור

ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif

אני אישית דווקא אוהב את הגנון של שמעון, לפעמים הוא ממש לא מוסיף, אבל כמו בתוכנית האחרונה, עם החדשות, הוא היה ממש נחמד
. כמו שכבר אמרתי בפורום, לדעתי הקטע של מה קשור היה ארוך מידיי, ומיקי גבע צריך להופיע, לא בצורה קבועה, אבל להופיע.
ניר

NetGangsta

New member
בואו נסכם ככה

הגנון של שמעון לפעמים מצחיק "מה קשור" אף פעם לא מצחיקים ומיקי גבע עעעעעננננננקקקקקק!!!!

«Spider»

New member
הגנון...

היה מצחיק בהתחלה אחרי כמה תוכניות רהב ואדם התחילו להשתגע ועכשיו זה כבר לא מצחיק... זה מעצבן

patito ƒeo

New member
ייאפ ../images/Emo107.gif

גם לדעתי הוא צריך להופיע לפעמים, ואני מקווה שלפעמים הוא יופיע..

victorr2

New member
שכחתי להוסיף

קודם כל דני קושמרו מהחדשות שהראו אותו הוא משלו, מהאופנוענים, ראו את הקסדה שלו. ושנית, אתם לא חושבים שהסיפור של פציעת אורנה בנאי בתאונה לא היה אמיתי, אלא המציאו אותו בגלל שלא הספיקו להכין את התוכנית בזמן או משהו כזה? ויקטור

יש גבול לכמה שטויות אפשר לעשות../images/Emo16.gif

ואין סיכוי שהם היו מזייפים תאונת דרכים. תאונת דרכים זה לא משהו כלכך נחמד שאפשר לתרץ בו תוכנית טלוויזיה לא מוכנה. זה משהו שאנשים מתים בו. ומה הקשר לזה שדני קושמרו נוסע באופנוע?
ניר

Human Nature

New member
זה היה אמיתי.

ארז טל לא יבחול באמצעים כדי להשיג רייטינג גבוה, אבל אני מניח שזה הגבול שלו. הם לא היו מגיעים עד כדי-כך נמוך, מה גם שממילא היה הייפּ לקראת החזרה של "רק".

OrlyusH

New member
מממ.. ../images/Emo57.gif

הגנון מצחיק לפעמים. ולפעמים הם בכלל לא משתפים פעולה, ומשתגעים, וזה כבר מעצבן
אורלי.

Gali shtraz

New member
היה קטע טוב בגנון של שמעון../images/Emo70.gif

כששמעון שאל את רהב: "כשהלכת לאולפן החדשות, את מי הכי אהבת?" אז רהב אמרה: "את גדי!" ואז שמעון אמר: "גדי לא היה שם!" איזה מטומטמת הרהב הזאתי!!!

למעלה