הייי

העיפרון

New member
הייי

אני חדש כאן....ואני דיי מבולבל עם עצמי בתקופה זאת כרגע, היה לי בן זוג במשך שנתיים וחצי. והוא נפרד ממני לאחר "שהוציא לי את הנשמה" במהלך הקשר הזה, אני דתי ומשפחתי מחרימה אותי, בגלל המיניות שלי, כל מה שאני רוצה הוא בסך הכל חום ואהבה אבל אני מרגיש שכהומו אין לי מצב לקבל זאת, האם אפשר להקים זוגיות עם גבר? אמיתית? לגדל ילדים ? ולמה לעזזאל זה כל כך קשה? האם שווה להתחתן ולחיות כך? מה יהיה?

גנימדס

New member
שלום וברכה

כתבת הודעה קצרה ,אך היא מכילה הרבה פרטים תוכל לקבל חום ואהבה,כל אדם רוצה חום ואהבה. גם הומוסקסואל. אל תסיק מהפרידה שלך על כל סוגי הקשרים באשר הם אפשר להקים זוגיות עם גבר , אני נמצא באחת כזו וגם עוד אנשים בפורום. זה קשה, נכון. אבל זה אפשרי ! אינני יודע על מה ולמה נפרדתם, פרידות זה דבר קשה נוראי, אך שנסגרת דלת נפתח חלון..... אחרי הקשר הזה יתחיל קשר אחר, ואולי הוא יהיה הקשר שמתאים לך, עם אדם אחר ,שההתאמה ביניכם תהיה נכונה יותר. גם מדברים רעים אפשר ללמוד. ומהקשר שנהרס כרגע תוכל ללמוד מה מפריע לך , מה אתה לא אוהב-- ומה לחפש בגבר הבא שלך.... צר לי על היחס של המשפחה שלך. זה לא הוגן, אתה מוזמן לפרט על כך. לכל אחד מאתנו יש קשיים עם המשפחה שלו, ואני בטוח שתמצא כאן אוזן מאד קשבת בנושא הזה!!

העיפרון

New member
תודה רבה

עודדת אותי במקצת, אני מאד מתלבט אם אפשר להשאר דתי והומו. האם להקים זוגיות עם גבר פירושה לוותר על הדת? היה לי בן זוג 4 1/2 שנים שהחליט להתחתן, ועכשיו זה שהחליט שהדת שלי כבדה לו למרות שהוא ידע לאן הוא נכנס, אני לא רוצה להיות בקשר עם גבר ושיעזוב אותי בגיל מבוגר

גנימדס

New member
../images/Emo92.gif

הכל אפשרי....זה תלוי בך ובמה שמתאים לך. אם כולנו הומואים דתיים- אין זה אומר שכולנו אותו דבר.... יש אנשים (יו, איך בא לי לתת שמות) שבוחרים להקצין לקטע של הדת, שרוצים להוכיח שבגלל שהם הומואים זה לא אומר שאינם יכולים להיות פנאטים, לפעמים הם לוקחים את זה גם לכוון ההומופובי -מכייון שהם דתיים הם חייבים לשנא גם את ההומוסקסואליות יש אנשים שדוקא יקצינו את הקטע ההומוסקסואלי -ויקטינו את משמעות הדת בחייהם. ויש את כל מה שבאמצע......... בדרך כלל זוגיות כוללת ויתורים והתפשרות, כל אחד חייב להתפשר על משהו בזוגיות עם אדם חילוני גם יהיו התפשרויות וזה משהו שתלוי בך ובבן זוגך העתידי. להרגיעך אני מכיר סוג זוגיות בין דתיה וחלוני בו גם נעשו התפשרויות כאלה, לכאן או לכאן, כך שמדובר גם במשהו של סטרייטים...... אף אחד לא רוצה להיות בקשר עם מישהו שיעזוב אותו. גם אף אשה לא תירצה שבעלה יעזוב אותה, ואף גבר לא ירצה שאשתו תעזב אותו, זה משהו שכולם יסכימו עמך, פרידות הן דבר מאד קשה. אך תמיד יבוא היום למחורת, ואחרי הזפרידה הקשה שחווית-תבוא זוגיות נוספת!!

Nחמן

New member
שלום לך, עיפרון

אני כבר ילד גדול וכותב בעט...
ראשית - ברוך בואך בצל הפורום. שנית - אודה על האמת: אני כבר זקן (עוד מעט 61... )וגם נכה מחמת תאונה ואף אחד לא רוצה אותי. כולם מחפשים צעירים ובריאים... הבעייה היא, שגם המחפשים מזדקנים לאט לאט וגם הבריאות לא תמיד בשליטתנו. שלישית - אני מצטרף לדברי גמינדס לפחות בחלקם (לפני שישנה את דעתו בגללי...
) אבל רוצה להוסיף משהו משלי. חבל, שאתה מתבלבל. אין שום סיבה לכך. אם אתה הומו, וטוב לך עם זה, צודק גמינדס. אתה צריך לבחור לך בחיים משלך, שיהיה לך טוב. באשר להורים, הם עוד יחזרו אליך. אי אפשר להתנתק מילדים וגם הילדים לא יכולים להתנתק מההורים. רק זו לא סיבה לקבל תכתיבים מההורים, כיצד לחיות את חייך. רביעית - אם אתה דתי ומרגיש משיכה חזקה כלפי הדת, אולי חשוב לך למסד קשר זוגי דווקא עם אשה ולבנות עמה קן משותף של אבא, אמא וגוזלים. אין כל פסול בזה אך בתנאי, שאתה שלם עם עצמך בכיוון הזה. אז מה עושים? קשה מאוד לתת עצות בפורום ובמיוחד כשהנסתר מרובה על הנגלה. על השאלות שלך ועוד אתה יכול לקבל תשובות הלכתיות מוסמכות וענייניות מידי הרב רון יוסף בטלפון 050-9098699 או באתר הו"ד: http://www.hod.org.il/. אם תרצה, תוכל לפגוש את הרב רון מחר באיזור המרכז במסגרת מפגש קבוצתי ולהגיע אפילו מבלי להזדהות בשמך האמיתי ולו רק כדי להתרשם ממנו ומהקבוצה האיכותית. פרטים על מקום המפגש אך ורק אצל הרב רון בטלפון הנ"ל. אני מבטיח, שלא תקבל תשובות במחי יד אבל כל תשובה שתקבל תהיה בעלת משקל חשוב מאוד. מאחל לך מלוא ההצלחה, ואם תרצה להתקשר גם אליי, תוכל לפנות אליי במסר אישי או אולי מחר במפגש. שלך נח

העיפרון

New member
היי

תודה על ההתיחסות. לצערי ראיתי את ההודעות רק עכשיו מתי המפגש הבא?

טיףטף2

New member
מחר יש מפגש..

צור קשר עם הו"ד בהקדם.אל תפספס הזדמנות כזו. אני בטוח שהרב רון יוסף שליט"א ינחה אותך מצוין.הוא מדהים

Nחמן

New member
מחר

24/08/11 21:26 ‫מחר יש מפגש..‬ טיףטף2 צור קשר עם הו"ד בהקדם.אל תפספס הזדמנות כזו. אני בטוח שהרב רון יוסף שליט"א ינחה אותך מצוין.הוא מדהים. צריך להוסיף עוד משהו? תודה רבה לטיף טף.

טיףטף2

New member
ואו

איך אתה מסתדר עם הסיטואציה בה אתה חיי? צריך המון כח נפשי והמון המון מוטיבציה להמשך לשרוד במצב בו אתה נמצא.. אין סיכוי שהמשפחה שלך תחזיר אותך אליהם? אני בטוח שאם תפנה לרב הוא יגשר בינכם,הרי ה' אוהב שלום ואחווה... עד אז אתה יכול לקחת אותנו,חברי הפורום,כמשפחה שלך
אמנם וירטואלית,אבל משפחה

ספר יקר

New member
ברוך הבא, עיפרון ../images/Emo24.gif

אני מניח שאתה לא מתגורר יותר בבית הוריך, אם אתה מתאר החרמה מצד משפחתך. האומנם זה המצב? אני בטוח שתוכל לקבל הרבה חום ואהבה. אם זה מידידים וידידות סטריטיות, ואם זה מידידים וידידות מהקהילה הגאה, ואם זה מחבר שתנהל איתו זוגיות. בתקופה הקשה צריך להשתדל להתלות בזיכרונות הנעימים ובידיעה שהתחושות הנעימות הללו עתידות לחזור לחיינו בהמון דרכים חדשות. אני ממליץ ללכת למפגשים של ארגוני הומואים דתיים שונים, שם תפגוש עוד אנשים כמוך, חלקם הוחרמו ע"י משפחתם, חלקם לא מספרים למשפחתם כי הם יודעים/חוששים שהתגובה תהיה חמורה. אם זה מפגשים של ארגון הו"ד, חברותא, או כמוך (ואם אתה מספיק צעיר אז גם איגי דתיים). חפש עליהם באינטרנט. אפשר להקים זוגיות עם גבר. אפשר לגדל ילדים. אם זה פשוט? אני לא חושב. אבל גם חייהם של סטרייטים שמגדלים ילדים אינם פשוטים. אני רק רוצה לאחל הרבה הצלחה ואושר

אל יאוש , עיפרון,

אתה עדיין בתקופת ההחלמה מהפרידה ולכן השיפוט שלך מוטה בגלל הצער. עם הזמן תראה שכדאי להמשיך לחפש זוגיות עם גבר, למצאו אותו ולגדל איתו ילדים. אצלנו זה קשה יותר מאשר אצל הסרטייטים, אבל אפשרי.

ברוך הבא עפרון היקר

אין לי ספק פה תמצא את ביתך החם והאוהב, המחבק ומחזק. כדומיני ודתי (מתחזק) אני יכול להעיד שאפשר לשלב בין השניים ולחיות חיים טובים. בן זוג בא ובן זוג הולך, זה דרכו של עולם ואם נדע לקבל את זה כמו שזה ייטב לנו. לגבי המשפפחה, בעיקר ההורים, כמי שהיה להם ציפיות מבנם, וזה לגיטימי וטבעי, קשה להם לקבל את השינוי שלא בדיוק ייחלו לו, אני מאמין שהזמן מרפא את המכאוב, והם יתעשתו ויבינו שאתה בנם, בשרם ודמם, ומקווה שהיחס אליך ישתנה בעז"ה. אוהבים אותך אחינו אתה. אתה כמובן מוזמן להיות (לחיות) איתנו כאן במשפחה הכי חמה ואןהבת עלי אדמות ולשמור על הצביון הדתי שבתוכו גדלת. תחשוב טוב יהיה טוב אלוקים תמיד עמך. אוהב מכל הלב ושולח אליך חיבוק חם אמיץ ולבבי.

avitano

New member
היי עיפרון :]

סליחה, ה-עיפרון! :] בטח שיש קשרים שכאלה ובטח ששווה, אם זה מה שאתה רוצה החיים הם לא שחור או לבן גם אצל זוגות סטרייטים קורים דברים כאלה ופרידות בגידות עליות וירידות... הכי חשוב זה פשוט להיות ממוקד ולדעת מה אתה רוצה בעיקר מעצמך וגם מאחרים :] אשמח אם תשתף אותנו גם בהמשך :] וברוך הבא...

למעלה