הייי

דניאל7707

New member
הייי

הרבה זמן לא כתבתי.. מאז שהתחלתי את הלימודים בקושי יש זמן לנשום. יום אהבה היינו יחד היה מדהים וקיבלתי מתנה מדהימה:)) החבר עושה שנתיים קרבי ועוד שנת משימה ב19 למרץ הוא משתחרר מקרבי ויש לו יומולדת אני קצת אובדת עיצות ולא יודעת מה לקנות ולעשות. לפני חודשיים קניתי מארז של שני בשמים, ככה שבושם לא בא בחשבון. אני רוצה מתנה שתהיה יותר ערכית ותראה לו כמה אני אוהבת והוא חשוב לי.. אבל אשמח לקבל כל הצעה.

היי סורי על האיחור..

אם את באמת מחפשת מתנה ערכית.. אני ממליצה לך לעשות מה שעשיתי לאקס שלי. ביום הולדת שלו הכנתי לו לוח שע"מ עם מלא תמונות שלנו שפיתחתי וגזרתי בכל מיני צורות.. קישטתי את זה מאוד יפה וגם כתבתי למטה "thank you for showing me what love really means" אני חושבת שהמתנה הזאת הייתה יותר שווה מכל בושם/חולצה שקניתי לו.. והתגובה הייתה בהתאם. כמובן שהוספתי לזה ארנק יפה ושוקולד וברכה. יצא ממש יפה:)

דניאל7707

New member
תודה

תאמת שזה קצת בעייתי במצב שלנו כרגע אנחנו דתיים ולהורים שלו די קשה אם זה אז ניראה לי שזה יהיה בעייתי שהתמונות שלנו יהיו אצלו בחדר.. אבל להפך זה לא בעייתי:)) חשבתי לקנות לו מצלמה הוא מאוד חובב צילום, מצאתי מצלמה ב- 1050 שקל ואז ראיתי ב-1500 מצלמה שמצלמים מתחת למים אני די מתלבטת מה לקנות, אני סטודנטית וכל שקל עבורי הוא משמעותי אבל אם קונים אז אולי לקנות את ההכי... יש לי עוד קצת לחשוב.

אה הבנתי..

שניכם דתיים? איך אתם מסתדרים עם הקשר? סליחה שאני אולי חוצפנית אבל זה מעניין אותי לדעת... ואני חושבת שה1050 זה מכובד לגמרי.. בשביל מה הוא צריך מצלמה מתחת למים? חח במקומך הייתי הולכת על זה :)

דניאל7707

New member
מסתדרים מצוין

אצלי בבית קיבלו את זה בכייף ולכן רק הוא בא אלי.אנחנו כבר לא ממש דתיים כמו בבית אבל כמו כל דבר אחר בחיים יש הורים שמקבלים ויש שלא. אם יש לך עוד שאלות בכייף אפשר גם בפייס שלחי לי דרך המסרים.

למעלה