הייי

ronoosh

New member
הייי

היי אני חדשה כאן ... שמי רוני ואני בת 16 שוקלת 46 ומנסה להוריד 5 קילו אך אני לא מצליחה בכלל כשאני מנסה לעשות דיאטה אני רק אוכלת עוד יותר לאחר כמה ימים אני לא מליחה למנוע את מה שאני אוכלת....ואפילו שאני לא שמה לב כמה אני אוכלת... ואתם בטח אומרים שיואו זה קצת ואו את נורמלית או משהו כזה...אני עושה את זה בגלל שאני מתחילה להכנס לעולם הדוגמנות...אז אני צריכה להוריד כמה קילו ... אני מעניינת לקבל עצות כל מיני אפשריות... תודה.....רוני.. נ.ב אם ברצונכם לדעת את הגובה שלי הוא .. 1.61

רונוש...

את בטח ציפית לשמוע את זה, אבל אני פשוט לא יכולה להבין איך אפשר עוד לרדת מ46 ק"ג, אפילו לדוגמנית. אני גם בטוחה שזה לא בריא ! תזונה לקויה בגיל הזה זה הכי אסון , כי נשאר לך עוד שנתיים בערך להתפתח, בטוח שגם חשוב לך להמשיך לגבוה ,ולכן לדעתי את חייבת לאכול בריא מכל אבות המזון. יכול להיות שאת רק צריכה לעבוד על עיצוב הגוף כדי להתחטב. אני מניחה שכשניסית לעשות דיאטה פחות או יותר צמת ,ואח"כ הגוף דרש את הפיצוי שלו, ולכן באו הזלילות - זה רק הוכחה לזה שדיאטות לא עובדות, וסיבה מספיק טובה למה לא להתחיל איתן לעולם. עם אוכל בריא והתעמלות טובה אין שום סיבה שתרגישי שאת צריכה עדיין להוריד.

אלי ו.

New member
41 ק"ג על 1.61 זה תת משקל חמור

זה לא משקל יעד ריאלי בשביל דוגמנית. אפילו בתור שלד מדובר בשלד רזה. יש אנורקטיות ששוקלות יותר מזה! כבר היום את נמצאת בתת משקל. איזו סוכנות דוגמניות אמרה לך שאת צריכה להוריד משקל? קשה לי להאמין שמישהו רציני אמר לך שתיראי יותר טוב אם תרזי. תת משקל, זה לא "רזה", זה אדם שכבר נראה רע כי הוא רזה מדי. גרוע מכך זה מצב שיכול לגרום לנזקים גופניים קשים. האם את מעונינת לגרום לעצמך נזקים רפואיים ונפשיים, אולי אפילו בלתי הפיכים (וגם לא להפוך לדוגמנית)? עצה אחת שאני יכול להציע לך זה לעסוק בפעילות גופנית, משהו כמו אימוני משקולות או חיטוב פעמיים בשבוע, ו 20 דקות אירובי 3 פעמים בשבוע. זה יעשה את הגוף חטוב הרבה יותר, יוריד קצת שומן (אם יש) ויוסיף חיטובים (שריר) והכי חשוב, לאכול בצורה נכונה. הבולמוסים שתוקפים אותך נשמעים כמו משהו שהגוף שלך מנסה לומר לך. הקשיבי לו.

ronoosh

New member
אהה....

תודה על העזרה ... תראו לא זה שאני לא אוכלת כלום אני ועוד איך אוכלת.... אוכלת בבוקר ובצהריים מה שאמא מכינה וכמובן גם בערב... ועם נישנושים אי אפשר בלי??.... שני ההורים שלי הם מורים לחינוך גופני ומבינים בזה הייטב... אבל הם לא אומרים לי כלום...הם טוענים שאני משגעת אותם ועוד איך... אז נראה שאני צריכה לעשות רק חיטובים.... וחוץ מזה אם תראו אותי תראו שאני לא רזה רזה....אני כמו כל בן אדם רזה... יש טוענים שיש לי גוף כמו של יעל בר זוהר...(אז המבין יבין) ושוב תודה על הכל... רוני..

firte

New member
הא...אז עם יש לך גוף כמו של יעל בר

זוהר ..אז יש לך עודף משקל רציני. סליחה על הציניות...זה פשוט מעצבן. תשמחי עם מה שיש לך אל תאכלי גאנק אלא אוכל בריא ןמאוזן ופעילות גופנית(חיטוב). בהצלחה.

אביטל +

New member
עזבי../images/Emo4.gif

הבחורה החליטה על עתידה כאנורקטית על דפי העיתון שיהיה לה לבריאות ושתהיה מוכנה לשלם את המחיר ואני לא מתכוונת להתנצל על הציניות שלי

למעלה