הייי

JoNy Boi

New member
הייי

אני חדש פה חולה על אמריקן איידול ובמיוחד על עונה 7 חבל שאי אפשר להצביע אני הכי אוהב את קיידי שחבל לי עליה .וברוק ..ורמיאל חמודה כזאת.. ומהבנים את הרננדס ואת קוק & לוק (עזבו
) אבל מי שלדעתי יזכה זה דיוויד אצ'ולטה המלךךך פייבוריט שלי לנצח

LeAnnDylan

Well-known member
היי

ברוך הבא
אגב סתם בשבל הרקורד אפשר להצביע מהארץ, פשוט אפשר להצביע רק בזמן ההצבעה של החוף המזרחי.

JoNy Boi

New member
אני בהלםםםם חייייייי ../images/Emo2.gif

הייתי בטוח שזה כמו בהטופ מודל הבאה וכאלה שכבר הייתה מנצחת ופה מה שאני רואה זה פאקינג לייב מארה"ב??
מאגנייבבב

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא בדיוק לייב

יש הפרש של כמה שעות (אם אתה רואה בסטאר וורלד) או הפרש של כמה ימים אם אתה רואה בערוץ 3 (שעות שידור מלאות בשורה הירוקה בצד שמאל) בעיקרון היום (בלילה שבין שלישי לרביעי) בשעה 3:00 משודר הפרק בשידור חי בחוף המזרחי מה שאומר שבין השעות 4-6 לפנות בוקר יהיה ניתן להצביע. בעצם הפרק של היום הוא פרק של שעתיים אז ההצבעה היא בין השעות 5-7.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif למדי אותי איך!

למרות שאני לא אעשה את זה כי יש לי לקום לצבא בבוקר, אבל בא לי לדעת.

LeAnnDylan

Well-known member
יש שתי דרכים

אחת להוריד את התוכנה של דייל איידול . עד כמה שידוע לי זה לא עובד תמיד ולא עובד לכולם לכן דרך נוספת שהיא יותר פשוטה היא פשוט להצביע דרך הטלפון. את פשוט מחייגת 012/013/014 או כל קידומת אחרת לשיחת חו"ל ואת המספר של איידול - 1866-43657 והספרה של המתמודד שאת רוצה מחכה אחרי שזה אומר לך תודה שהצבעת למתמודד מספר בלה בלה בלה ומנתקת. וכמו שציינתי ניתן להצביע רק בזמן ההצבעה של החוף המזרחי אחרת ההצבעות שלך לא נחשבות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מאני מאני מאני מאני.

אני אשמור את זה ליום סגריר.

West Doll

New member
נכון בלילה הזה שנשארנו ערות וראינו ביחד?

ואת הצבעת לקריסטי? אז למה לא אמרת לי להצביע לקיידי?
הייתי מתקשרת לפחות איזה מאה פעם |הא|

SHTRUDIDI

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

מומלץ לקרוא את התקנון כדי לבדוק את כללי הפורום. דיוויד קוק
יופי שהצטרפת!

למעלה