הייי

הייי

מחר אני עולה לשידור של אופירה אסייג מישהו \מישהי יכול עזור לי למצוא שיר אהבה שקט כזה ועדיף באנגלית :) תודה רבה על העזרה .

וואו מגניב!

בתור מה אתה עולה? ובאיזה תדר זה ושעה? ואופירה אסייג... זאת לא תוכנית ספורט? שירי אהבה יש המון!! אתה יכול כמעט כל שיר של סלין דיון, חוץ מזה, יש את Love of My Life, או את Without You של מריה קארי... אני גם אוהב את קליי אייקן, אם אתה מכיר (Clay Aiken), הנה כמה שירים שלו: I Will Carry You Invisible Shine יש עוד, אבל ניתן לאחרים הזדמנות להמליץ גם
בהצלחה!

אממ זה סיפור ארוך...

חחחחח היה לי קצת משעמם בראש השנה אז שלחתי מייל לגליצ'ים ( ב ONE ) לאופירה אסייג שאני אוהב אותה חבל על הזמן וכל זה קיצר אחרי כמה ימים היא לא ענתה לי אז לא התיאשתי שלחתי שוב מייל ואז היא כן ענתה לי ואמרה לי שהיא ממש שמחה והתכתבנו איזה שני מכתבים פתאום המפיקה של התוכנית שלה ברדיו 99 FM שלחה לי מייל שהיא רוצה שאני יעלה לשידור ושאני יבחר שיר קיצר יום ראשון אני עולה לשידור לא יודע בדיוק מתי אבל אני עולה קיצר אני רוצה להקדיש לה שיר אהבה שהיא תדע שאני אוהב אותה באמת ולא סתם מממ חשבתי להקדיש לה את nothing gonna change my love for you - glen medeiros שיר מהמםםם ..

לא מכיר אותו....

אם אתה צריך, אני יכול להכיר לך בחורות... דווקא אופירה?
מילא נטי...

נטי זה ליגה אחרת...

ממש ליגה אחרת היא האישה הכי יפה בעולם נטיהיא פשוט טבעית כזאת ... ויפה בכל לבוש.. עוד לא ראיתי דבר כזה..

למעלה