הייי

sharonnnnnn

New member
הייי

הייי קוראים לי שרון אני בת שלושה עשרה וחצי . אני חדשה כאןןןן ...

kopy20

New member
תגידי..

כרגע הצטרפת גם לפורום "חברים וג'ואי" או שנדמה לי... (אני גם שם....)

sharonnnnnn

New member
כע

כה חחח ... פתאום גיליתי את הפורומים של תפוז והתלהתי שיש עוד אנשים שאוהבים את התוכניות שאני אוהבת =D ראיתי את כל הפרקים של חברים ושל ג'ואי לא את כולם אבל את הרוב ... ואת של בנות גילמור ראיתי גם כמעט את כל הפרקים! היה ביום שישי או שבת אנלא זוכרת פרקים של בנות גילמור מלא פרקים ישבתי כמה שעות טובות מול הטלויזיה למרות שאני ראיתי את כל הפרקים ^^ נמממ וכן נראלי ראיתי אותך בפורום :] ספרי על עצמך :)

kopy20

New member
בלה בלה בלה...

לפי החוקים, את החדשה ולכן את צריכה לספר על עצמך...
אני סיון, בת 23. סטודנטית לתקשורת וקולנוע מכורה לחברים (ראיתי את כל הפרקים מיליון פעם, ואני זוכרת את כולם בע"פ - וזאת לא הגזמה...) נורא אוהבת את בנות גילמור,.. בפורום של חברים אני די עתיקה.. אני כותבת שם שנים.. לפה הצטרפתי לפני כמה חודשים.. בכל מקרה, תהני בפורומים ! וספרי על עצמך...

sharonnnnnn

New member
נמממ

אז זהו שאנלא יודעת עדיין חוקים =D אבל טוב לדעת שאני צריכה לספר :] אני שרון... בת ארבע עשרה עוד מעט <יש בינינו הפרש גילאים גדווול> כיתה ח' מכורה לבנות גילמור וחברים וגאמני ראיתי את רוב הפרקים!\ ויש כאלה שפשוט חרשתי עליהם ! ... תודה 3>

Let It Shine

New member
הייייי

היי סיוון, פעם ראשונה שאני "מסיירת" לי כאן בפורום הזה. כן, אני מכורה לבנות גילמור...ומחכה בקוצר רוח לעונה השביעית... רשמת שאת סטודנטית לתקשורת וקולנוע. אני מאוד רוצה ללמוד תקשורת וקולנוע, את ממליצה לי על איזשהו מקום?

kopy20

New member
כן - המכללה להוראת טכנולגיה בת"א

אני לא יודעת מה את מחפשת בדיוק. אבל אם את רוצה להתמקד ק בתקשורת וקולנוע, ללא שילוב של מנהל עסקים או כל דברים כאלו אז זה בהחלט המקום בשבילך. זה מקום קטן ואינטימי, כיתות קטנות מאוד, יחס אישי - ומקצוענות ברמה גבוהה. התואר הוא תואר B.ED שזה אומר שבנוסף לתואר ראשון את גם יוצאת עם תעודת הוראה בתחום - ללמד אח"כ במכללה ו/או במגמות תקשורת בתיכון ועוד. אם את מעוניינת בעוד פרטים תצרי איתי קשר במסר אעזור בשמחה בהצלחה !

למעלה